evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

Olan olmuş..ya yapmayacaksın,yapıyosanda pişman olmayacaksın.sağlığınız hiçbirşeyden önemli olamaz.mideden kan geldi galan diyosunuz önce ilgili doktora sora pskiyatriye başvurun.

Neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun alt tarafı bir erkek için..değer mi hayatını karartıp bunalimlara girmeye?sen 30 yaşında olgun bir kadınsın 16 lik bir ergen değil. Aklını başına topla ve yaşının kadını gibi davran.
Kendime zarar vermekten korkuyorum filan demişsin.hiç yakışıyor mu böyle bir sebep için bunu söylüyorsun?
Evladını,eşini,ailesini evini parasını vs kaybedenler nasıl yaşıyor?
Hem bu kaçıncı zırt pırt bu sefer bitti diyerek konu açıyor üç gün sonra barıştık ona ne hediye alayım diye soruyorsun. .kurtar kendini bu saplantılı ilişkiden.sende rahatla,bizde...

Evinden taşın
Ona dair hatıra taşıyan her eşyayı da bir fakire tanıdığa birilerşne dağıt
Yenilerini al krndine
Bi yerden başlaman lazım değşlime
Bir daha da aynı hataları tekrarlamazsın
İnsanız herkes gibi hata yaparız dinde bile tövbe ettin mi inşallah affedilirsin
Kendini yıpratıp vicdanınla yorma
Ayrılık zaten başlı başına zor bi durum
Bir de böyle beraber olduk napcam vs gibi çıkmazlara sokma kendini

valla niye kendinizi böyle aşağılıyorsunuz bilmiyorum ama, benim için evlendikten sonra ilişkiye giren kadınla, evlenmeden önce ilişkiye giren kadının hiçbir farkı yok. Beni ilgilendirmiyor insanların cinsel hayatı bunlar hakkında da düşünmüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki, siz bunu yaşayacak olgunluğa sahip olmadan yaşamışsınız, dolayısıyla bu duruda olmanız şaşırtıcı değil. Çok tutucu bir çevrede yetiştiğiniz belli, zamanla atlatacaksınız

hepinize teşekkürler yorumlarınız için ben çok yoğun yaşıyorum sanırım duygularımı bu dönemde nasıl toparlanırım bilmiyorum :(

Canım senin bir uzmandan yardım alman lazım, bu düşünceler sağlıklı düşünceler değil. Bu dediklerini 18 yaşında yaşamış olsan seni anlarım ama sen artık yetişkin bir kadınsın, hayatını tek bir erkeğe bağlayıp, cinsellik yaşadım diye ahlayıp vahlamak bizim yaşımızdaki insanlara uyan davranışlar değil. Herzaman söylüyorum, cinselliğin sorumluluğunu alabilecek duygusal ve mental kapasiteye sahip olmayan insanlar cinsellikten uzak dursun diye. Sonra böyle boş yere kendi içinizi yiyorsunuz.

30 yıldır o mu vardı hayatınızda? Neyi ona borçlusunuz? Mutlu birkaç ay, yıl sadece..
Bu kadar dibe vurmayın, yaşandı ve bitti deyin yolunuza bakın.
Belki çok daha iyisi gelecek, giden gitsin boşverin.
Affedin ama sizden küçük olması, boşanmış olmanız, evlilik öncesi ilişki, bunlar hep niyetinin zaten evlilik olmadığını gösteriyor. Böyle olmak zorunda mı, asla değil.. O, o insanın karaktersizliği. Siz boşa üzülmeyin, toparlanın, eşyalara filan anlam yüklemeyin, hayat güzel.. Daha iyisini bulmanızı dilerim...

öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..
evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum :KK43:

Valla bana kalirsa suanda sevgilin elinde gitti diye simariklik ediyorsun, hayir yasin kucuk degil deneyimsizde degilsin, evlenmis bosanmis 30 yasinda kadinsin.
Ne dusundun ki yani ? Yapmissin etmissin simdi kucuk sevgilin gidince ay ben cok pismanim ayy ne guzel kadinlar evlenip helal esleriyle birlikte oluyorlar ayy kustum midemden kan geldi
30 yasindasin herseyi bilerek isteyerek farkinda olarak yapmissin evlenip bosanmis olmanin rahatligiylada cekinmeden cinselligini yasamissin simdi neyin vicdanini yapiyorsun anlamadim.

Madem kendine nikahsiz bu tarz iliskileri yakistirmiyordun ona gore davransaydin taa basta.
Bundan sonra iliskilerini yasama sekline dikkat edersin madem bu kadar uzuluyorsun.

Allahım bu ne elem bu ne keder!
"Bedenimin her yerinde izin var"
Hülya Koçyiğit konuşuyor sandım bi an.

Biraz realist olun rica ederim.
İstediniz seviştiniz, olmadı ayrıldınız.
Madem evlilik dışı beraberlik sizin için bu kadar acıklı bi mesele olmayıverirsiniz bir daha.

kusura bakmayin ama yasarken iyi eskeza bitince bunalimdayim kendime zarar vercem anlamiyorum ben bunu sevmissin yasamissin kime ne kolu komsu akraba kime ne sadece seni ilgilendirir inaniyosan Allaha verirsin hesabini sadece yapmayin şoyle seyler ya gercekten yasadiklariniza sahip cikin arkasinda durun yasandi bitti pisman degilim deme cesaretiniz yoksa yasamayin bazi seyleri o zaman

öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..
evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum :KK43:

1. nikah akdi olmadan beraber yasanilmasi kisilerin tercihidir. yanlis bir kisi ile bu durumun yasanmasi eylemin tamamini kotu yapmaz.
  2. biri ile - o kisi yanlis da olsa - beraber olmus olmaniz sizi kotu-terbiyesiz-hatali yapmaz. iliskiyi haram boyuta sokmaz, yil 2016 bir nebze ozguvenli olun.
  3. karsiniza elbet adam olan bir erkek cikacaktir, hayat kuracaksinizdir adim adim. tevekkullu olun.
  4. kisiliksiz ve cikarci oldugu belli olan bu sahsa dair duygu ve dusuncelerinizi tez elden koreltin.

aman nolcak yav
kimseyi aldatmamışsın ki
bi daha böyle bi şey yapmazsın
evi değiştirirsin olur biter

bunun için ölünür mü?
hayatta insan canından önemli hiçbir şey yok. tekrar baştan başlamak için hiç de geç değil

Yalan söylemek hırsızlık yapmak insanları dolandırmak aldatmak hayvanlara eziyet etmek insanları hor görmek vs.bunlar utanılacak ayıplanacak şeylerdir.
Birini beğenip kendi özgür iradenle kimseye zarar vermeden onunla sevişmek ayıplanacak bir şey değildir.
Şu kafaları bi değiştirin artık yahu yeter!

Olan olmuş,artık önüne bakman lazım...ama sana tavsiyem,bir dahaki ilişkinde yine böyle üzülmemek için dikkatli ol.erkekler genelde boşanmış kadınlaranasıl olsa elde edip bırakırım düşüncesiyle yaklaşıyorlar.yani her erkeğe güvenip böyle hayatının merkezine koyma.evlenecek diye güvenme

Elaleme ne yaşamışsın bitmiş iyisi ile kötüsü ile hayat bu. Bukadar kendini yıpratmaya gerek yok yoluna dik bir şekilde devam et insanoğlu neler atlattı be canım

Yasadiklarinizdan pismansaniz madem bu kadar tövbe edin. Komsulari sallayin gitsin. Aman simdi Baskalari ne düsünür diye düsünmek hayatini onlara göre yönlendirmek kafeste yassamak gibi birsey. En önemliside duygularinizi bu kadarda ucta yasamayin ne kadar arabesk ya sinir krizleri falan.

Back
X