Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

Bence cok takilmayin. Bir hata yapmissiniz. Gecmiste kalmis. Unutun ve yolunuza bakin. Umarim hayat sizi artik daha fazla yormaz.

Söyle veya söyleme diye bir şey demeyeceğim ama "Ben yaşanan hiçbir şeyi hak etmedim, hayat bana acımasız oldu" yazmışsınız siz gidin sevgilinizle birlikte iken 2 kişiyle yakın temas da bulunun sonra hayat bana acımasız deyin. Kusura bakmayın ama bazen hayat adaletli davranıyor ama biz göremiyoruz.

bu soruyu şimdi sordum çünkü bir aile olacaksak aramızda hiçbir sır olmamalı mı diye düşündüm. evlenmeden önce evliliğin ne olduğunu tam manasıyla bilmiyordum. bir hata yaşadım herşey çok güzel olabilir evlenince ona ihanet etmeyeceğim nasılsa diye düşünüyordum.

Ben hatamı eşime açmalı mıyım diye bir konu yazdım sizler çoğunluk olarak soruma yanıt vermek yerine beni eleştirmeyi tercih ettiniz hatta "KÖTÜ BİR İNSANSIN!" dediniz dolayısıyla ben de kendimi savundum. sizlerin yapmadığı iyilikleri de fedakarlıkları da yaptım emin olun şu hayatta, belli ki benim durumuma düşmemişsiniz. kimsenin veremeyeceği kararlar verdim. birşeyi meşrulaştırmak istesem, bu karakterde olsam burada aptal aptal ne yapmalıyım diye sormam bu konuyu kapatırım vicdan azabını bile duymam.

ben öyle şeylerle karşılaştım ki en yapmam etmem diyen insanların ne hallere düştüğünü gördüm. affetmem dediğim insanları da ben affettim. o yüzden beni bunlarla eleştirmeyin. hiç samimi değil. eğer soruma bir yanıtınız varsa buyrun. ama kimsenin bana KÖTÜSÜN demeye zerre hakkı yok.

Son düzenleme:
Düsünceleriniz cok güzel takdir ediyorum fakat asla asla demeyin. Büyük konusuyorsunuz, insanin asla yapmam dedigi sey basina gelmeden ölmezmis. Takdiri Ilahi...
Ben asla aldatmam demiyorum . Insaniz hepimizin başına gelebilir.aldatma konularinda çok. Katı değilim .ne bileyim karşıdaki adam sevgilisi olmayan bir adam olsaydı hak verirdim.duygusal boşluk derdim,sevgilisi ilgisizmis derdim vs. Vs. Beni üzen olayla hiç ilgisi olmayan masumlarin canı yanıyor ya nefret ediyorum o durumdan. Sen tacize uğramış olabilirsin, annen baban olmayabilir ama o kızın suçu ne.

o kişi bana uzun bir ilişkisi olduğunu söyledi ben de ona bir ilişkim var dedim. ikimiz ilişkilerimizi bitirip beraber devam edecektik. nişanlı olduğunu söylediğinde kandırıldığımı düşündüm. bir daha görüşmedim. kimseyi kimseden ayırmaya kalkmadım durup dururken. beraber olacaksak tabi ki ikimiz de sevgilililerimizden ayrılmalıydık.

ayrılsak kabahat ayrılmasak kabahat...

Empati yapıyorum ama empati hakkımı o kızdan yana kullaniyorum. Belki de o kız benimdir? Bu durumda siz bana kötülük yapmış oluyorsunuz ve bu sizi kötü insan yapıyor benim için. Aldatma o kadar kabul edilemez bir şey değil .aldatmanin sebepleri vardır bazen hakli da olabilir.farkindaysaniz hiç esinize yazık demedim çünkü mutlaka o da bir etkendir. Benim uzuldugum o kız . Eşinize soylemeniz çok afedersiniz ama gerizekaliliktan başka bir şey değil. Zihniniz size oyun oynuyor. Acıları desıyor. Bu kadar kadın söyleme diyorsa vardır bildikleri. Soylememeye karar verin. Sonra eşinize iyi davranmaya başlayın mükemmel bir eş olmaya çalışın.zamanla aklinizdan çıkar zaten. Siz ne dusunurseniz beyin ona inanır. Kendinizi önce rahatlatin. O zaman ki şartlar onu gerektiriyordu. 40 günde bir tüm hucrelerimiz yenilenirmis yanlış bilgi olmasın ama. 40 gün sonra aynı İnsan olmayacaksiniz. O zamanki kişiyle aynı kişi degilsiniz. Oldu bitti. Söylemek tamamennnnn aptallik. Belki bu olay sayesinde daha mutlu olacaksiniz daha iyi bir eş olacaksıniz. Bunu bilmek esinize mutsuzluktan başka bir şey kazandirmaz.

mutluluğunu bozma sakın..seninde hakkın çünkü...aslında aldatmak deme sen ona sığıncak dertleşçek insan aramışsın..ama yanlış insanlara çatmışsın..huzurunu kaçırma boşuna..herşeyi geride bırak..inşallah dahada mutlu olursun

aldatma neye denir . gerçekten merak ettim

Ya sürekli acındırmadasın ay şöyle şeyler geldi başıma ay şunlar oldu ben babasız büyüdüm bilmem ne yahu önce kendini olduğun gibi kabul et ben buyum de sonrası çok daha kolay daha önce de dediğim gibi zaten kocanıza söylemeyeceksiniz burada duygusal şantaj yapıyorsunuz resmen. Amacın kendini hafifletmek ruhen bu kadar senin durumunda az da olsa tanıdığım insanlar oldu içinde sadece biri senin gibiydi diğerleri asla değil senin gibi biri de gününü gün ediyordu parayı vs erkeklerden karşılıyordu ona sorsak oda suçsuzdu mecburdu asla değildi tercih yapmııştı senin gibi bende babasız büyüdüm annem çok döverdi ee hadi bende mi başlasaydım sonra ay hayat işte ben yapmadım bişey mi diyeydim ?

Bırakın insanlara benim durumuma düşmemişsiniz bilmem ne ayaklarını acındırmaları

O adamın da ilişkisi varmış sizinde bunları konuşmuşsunuz anlaşmışsınız nişanlı olması neyi değiştirmiş sizde hayret ki ben burada canınızın istediğini yazdığını düşünüyorum kısım kısım kim bilir daha neler var.

ilişkile başlar ve biter. bu kişi benim hayatıma girdiğinde sevgilimle aram iyi değildi ayrılmak istediğimi söylüyordum. o karşıma çıktığında onunda yanlış bir ilişkide olduğunu sandım. kimseye zarar vermeden beraber devam edecektik. ayrılık acı ama tek taraflı ilişki de olmaz biliyorsunuz. o buna yanaşmadı, nşanlıyım dedi. kendimi nişanlısının yerine koydum. ona bunu yapamayacağımı söyledim. ya benimle devam edersin ya da onunla. tercihimi yaptım. kimseye yazık ettiğim yok. kıza yazık etseydim o nişanlı olduğu halde onunla görüşürdüm. ben de kandırıldım.

Sizin mantiginiz cok yanlis ama... Ne demek ayrilsak kabahat ayrilmasak kabahat. Kabahat orada degil ki kabahat sevgilini yedekte tutman ve iki kisiden istedigini alamaynca mecbur eldekine geri donmen.

Durust bir insan baska biri icin kalbi carpmaya baskadigi an kendi iliskini zaten bitirir... Siz hangi asamada ayrilmayi planliyordunuz? Evlilik teklifi edince mi?

İlk baslarda soylemeyin dedim samimiyetinizi hissetim ama su yorumunuz irite etti beni...

mesajınızda kızla ayrıl diye baskı yaptım demedinizmi siz

bu ayırmak değilde ne sizce. pes diyorum.

Sevgilinizle aranız iyi olup olmaması konu değil açıkçası çünkü ben ona takilmadim. Erkeklere acimiyorum bu konuda objektif değilim .masum erkek bana ütopik geliyor (kendi penceremden bakıyorum olaya biri çıkıp benim tanidigim masum erkek var derse kabul ederim itiraz edemem ama ben daha rastlamadim ) eğer siz adamin sevgilisi olduğunu duyduktan sonra gorusmeyelim dediyseniz söylediğim her şey için özür dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…