Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

mesajınızda kızla ayrıl diye baskı yaptım demedinizmi siz

uzun bir ilişkimiz var dediğimizde sen ayrıl ben de ayrılayım diyordum. nişanlı olduğunu söylediğinde de ya o ya ben ikisi aynı anda olmaz dedim. bana bunu söylemediği için kızdım.

uzun bir ilişkimiz var dediğimizde sen ayrıl ben de ayrılayım diyordum. nişanlı olduğunu söylediğinde de ya o ya ben ikisi aynı anda olmaz dedim. bana bunu söylemediği için kızdım.
ya konu sahibi anlatamıyor muyum acaba.
nişanlı asla aldatılmaz,ama biriyle yııllarını vermiş ,çıkan bir kız aldatılır, o olur ,ama nişanlıysa olmaz diyorsun devamlı. arkadaşım her ikiside olmaz.

Evlilik yapmissin yaptiklarindan da pismansin. Sakin soyleme o artik Allah ile senin aradan kalsin. Rabbim isledigimiz gunahlari aciklamamamizi istiyor. Olaki Rabbim affeder de bizbosu bosuna insanlari sahit tutmus oluruz. Onlar olmus bitmis sende pismanligini yasamissin hic yuvanin huzurunu bozma. Erkekler cogu zaman kendilerinden onceki birliktelikleri bile kabullenemiyor. Kaldi ki sen varken oldu diyeceksin adama. Bence bunu yasatmaya hakkin yok

şu an kaç yaşındasınız ve bu aldatma dediğiniz olaylar ne zaman oldu? çünkü 5 yıl n,işanlı kaldım sala aldatmadım demişsiniz?

bakın ben az önce de yazdım yaptığımın hata olduğunu bilmeseydim, acısını yaşamasaydım niye buraya bir soru sorup konu açaydım ki? tek yaptığınız niye hata yaptın demek. niyesini ben de biliyorum. hata yaptığımı inkar ediyormuşum gibi davranıyorsunuz ama etmiyorum. ısrarla kötüsüni hata yaptın diyorsunuz bana bilmediğim şeyler söyleyin. ben az önce söyledim ki, aile içinde sır diye bir şey kalmamalı mı? geçmiş hatamı söylemelimiyim? yoksa ben niye harika bir nişanlılık sürecini, güzel bir evliliği çöpe atayım. üstelik eşim o kadar aşık ki bana ne yapsam kabul edecek gibi. ben ona acı çektirir miyim yoksa söylemelimiyim diye düşünüyorum. hata yapmışım, yapmamışım bunu sormuyorum ki.

aldatma mevzunda çok hassassınız ya... uzmanlar bile aldatmanın çoğu ilişkiye verimlilik kattığını söylüor bazı durumlarda. zaten bizim türk kızı lafta namuslu ama alttan alta sırasıyla herkesle dudak dudağa... ha aldatmışsın ha habire biriyle beraber olmuşsun... kimse kalkıp eleştirmesin boşuna. ben zten hatamı biliyorum derdim bu değil. oy oy...

aldatma mevzunda çok hassassınız ya... uzmanlar bile aldatmanın çoğu ilişkiye verimlilik kattığını söylüor bazı durumlarda. zaten bizim türk kızı lafta namuslu ama alttan alta sırasıyla herkesle dudak dudağa... ha aldatmışsın ha habire biriyle beraber olmuşsun... kimse kalkıp eleştirmesin boşuna. ben zten hatamı biliyorum derdim bu değil. oy oy...

sana diyecek kelimem çokta. neyse.şu mesajdan sonra nutkum tutuldu kaldı

O adam seni kandırmasa muhtemelen iki insanın canını yakıp devam edecektiniz hayatınıza.Allah'ın sevgili kuluymuş eşin ve o kız hiç olmazsa bilip kahrolmamışlar.O zaman nasıl sustuysan şimdi de öyle sus.Seni kahraman yapmayacak itiraf etmen.

şu an kaç yaşındasınız ve bu aldatma dediğiniz olaylar ne zaman oldu? çünkü 5 yıl n,işanlı kaldım sala aldatmadım demişsiniz?

bu dönemi 20-23 yaşında yaşadım. 22,5 yaşında bir hata ettim. şuan 30 yaşındayım.

vay arkadas, dunyanin capi bile bu kadar genis degil

doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. ben hatamı kabul ediyorum zaten ama tek ahlaksızlık ne zaman aldatma oldu? uslubunuz bana öfkelendiğinizi gösteriyor neden? düşüncelerimi söylemem yasak mı?

önüne gelenle beraber olacaksın ondan sonra aldatılınca ahlaksızlık. namuslu olunacaksa her yönden namuslu olunmalı o zaman. kimsenin kimseyi yerden yere vurmaya hakkı yok.

bu nerden çıktı şimdi.

Sen soyle veya soyleme ... Ama insallah esin bir gun ogrenir bu mantikta bir kadinla evli oldugunu...

yardır gitsin derken moralim bozuktu güldürdün Allah da seni güldürsün.

Hep gül tatlım hep gülmek nasip olsun moralini bozma her ne ise :) yardır gitsin işte sıkıntı yok duygusal bağ yok nasıl ise o yüzden kimmiş neymiş neciymiş sıkıntı yok bak işine keyfine işte böyle bişey yol açık

Soyleme tabiki ...

Soylersen durustlugun icin tebrik etmeyecek seni yuvan bozulucak ..

Kapat eskiyi bosver ..

ben bu uzmanları merak ettim şimdi. aldatma verimlilik katarmış ya ilişkiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…