- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
Burada benden büyük ve ilişkiler hakkında tecrübeli insanlar olduğu için sormak istedim. Yurtdışında çok gördüm önce birlikte yaşayıp daha sonra evleniyorlar veya anlaşamıyorlarsa ayrılıyorlar peki Türkiye'de bu durum ne kadar geçerli sizce? Bu duruma karşı da değilim çok da doğru bişey bence ama ufak da olsa bir korkum var burda da bulunabilir mi amacı "kullanıp atmak" olmayan erkekler? Şimdiye kadar ilişkim olmadığı için merak ettim size sormak istedim benim bakış açım bu yönde açıkçası
Burada benden büyük ve ilişkiler hakkında tecrübeli insanlar olduğu için sormak istedim. Yurtdışında çok gördüm önce birlikte yaşayıp daha sonra evleniyorlar veya anlaşamıyorlarsa ayrılıyorlar peki Türkiye'de bu durum ne kadar geçerli sizce? Bu duruma karşı da değilim çok da doğru bişey bence ama ufak da olsa bir korkum var burda da bulunabilir mi amacı "kullanıp atmak" olmayan erkekler? Şimdiye kadar ilişkim olmadığı için merak ettim size sormak istedim benim bakış açım bu yönde açıkçası
sevgilinle birlikte yaşamayı mı düşünüyorsun? sorun gereğiiBurada benden büyük ve ilişkiler hakkında tecrübeli insanlar olduğu için sormak istedim. Yurtdışında çok gördüm önce birlikte yaşayıp daha sonra evleniyorlar veya anlaşamıyorlarsa ayrılıyorlar peki Türkiye'de bu durum ne kadar geçerli sizce? Bu duruma karşı da değilim çok da doğru bişey bence ama ufak da olsa bir korkum var burda da bulunabilir mi amacı "kullanıp atmak" olmayan erkekler? Şimdiye kadar ilişkim olmadığı için merak ettim size sormak istedim benim bakış açım bu yönde açıkçası
ben de olurum da Türkiye'deyiz işteSen begenmeyip ayrildiginda, adami "kullanip atmis" olmaz misin?
daha sevgilim yok sadece görüşlerinizi merak ettimsevgilinle birlikte yaşamayı mı düşünüyorsun? sorun gereğii
hayır tabiki ayrılık olabilir normal bişey ama benim korkum erkeğin bikaç ay takılalım sonra ayrılırız kafasında olmasıSenin bakış açın evlenmeden birlikte yaşayıp olası bir ayrılık durumunda ahlayıp
vahlamayacağından eminse sorun yok.
Bence de en mantıklısı o olur.
Ama genelde son ühühühü ben ona her şeyimi verdim, arkasına bakmadan çekti gitti ühühühü diye bitiyor
Şu işe the end yazısını görünce pişmanlıktan ölmeyecek olan, zırlamayacak olanlar kalkışsın lütfen..
Bu yazdığınıza sonuna kadar katılıyorum.Senin bakış açın evlenmeden birlikte yaşayıp olası bir ayrılık durumunda ahlayıp
vahlamayacağından eminse sorun yok.
Bence de en mantıklısı o olur.
Ama genelde son ühühühü ben ona her şeyimi verdim, arkasına bakmadan çekti gitti ühühühü diye bitiyor
Şu işe the end yazısını görünce pişmanlıktan ölmeyecek olan, zırlamayacak olanlar kalkışsın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?