Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

yasamkentt

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
39
-3
16
Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe devlet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervaneaçıkçasıa şaşırdım açıkçası ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı lafınşar sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç teizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Herhangi bir duygusal ya da cinsel bağ olmadan bedavaya mı gezdirmiş? Buna inananlara benim de elimde bir köprü var…

Aralarında bir şey olduysa normal kabul ederim ama olmadıysa boşa bu adamı.

Yarısından çoğunu anlamadım ama, fotoğrafları hala tutması garip geldi.Bir de sadece arkadaş olarak gezmişler pek inandırıcı değil.
Anlaşılmayacak bir şey yok arkadaş olarak gezdirmiş fotoğrafları da kalmış bilgisayarda Ben de tesadüfen buldum gerçekten aralarında bir şey yok ortak tanıdık Tüm arkadaşlara da söylüyor herkesin yalan söyleyecek bir yanı yok muhtemelen eşim birinden hoşlanıyordu Ama karşılık bulamadı acaba bulur muyum ümidiyle gitti garibim

Ben nedense normal arkadaş olduklarina inanmadim.Ama sizden önce ölmüş bu kadar takilmaniz yersiz.Bence siz mutlu olmak istiyorsanız önünüze bakın bu konu yersiz.Ve size tartışmadan başka bişey getirmez.
Kendimi tartışmadan al koyamıyorum sürekli bu konuyla ilgili laf sokuyorum elimde değil yorgunum dese bile iki kadına ege yi mi gezdirdin diyorum sürekli her konuda laf sokuyorum laf sokunca rahatlıyorum başka türlü sinirim geçmiyor

Gezelim Görelim Ege programı mı çekmişler 3 kişi birlikte?

Hiçbir erkek bir çıkarı yoksa bunu yapmaz.

Duygusal bağ olur, cinsel olur ama bir şey mutlaka olur.

Sizden önce yaşandığı için problem edilmemeli ama grup seks ihtimali ve fotoğrafların saklanması sorun benim açımdan.

Anlaşılmayacak bir şey yok arkadaş olarak gezdirmiş fotoğrafları da kalmış bilgisayarda Ben de tesadüfen buldum gerçekten aralarında bir şey yok ortak tanıdık Tüm arkadaşlara da söylüyor herkesin yalan söyleyecek bir yanı yok muhtemelen eşim birinden hoşlanıyordu Ama karşılık bulamadı acaba bulur muyum ümidiyle gitti garibim
Olabilir büyük ihtimalle. Ama bir şeyde olmamış madem takılmayın bu kadar olmuş bitmiş. Boşuna kendinizi mutsuz ediyorsunuz eğer başka olan bir şey yoksa.

Sadece fotoğrafları saklaması biraz sinir bozucu. Onun dışında sizden önce olan bir şey sonuçta.

Kendimi tartışmadan al koyamıyorum sürekli bu konuyla ilgili laf sokuyorum elimde değil yorgunum dese bile iki kadına ege yi mi gezdirdin diyorum sürekli her konuda laf sokuyorum laf sokunca rahatlıyorum başka türlü sinirim geçmiyor
Esiniz bir ceker, iki ceker, daha da cekmez.
Ne kadar sinirli olursaniz olun devamli geçmişi gundeme getirip laf sokan, tartisma cikaran insan cekilmez.

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Yakıt ödemişler, kişisel harcamalarını ödemişler.. daha ne ödeyecekler? Arabanın yıpranması ile ilgili nasıl para ödenir? Ya da tatil sonrası arabayı neden temizletsinler? Konunuzdan çok da bir şey anlaşılmıyor. Eşiniz bu kadınları yoldan mı bulmuş? Arkadaşları mı yoksa?

benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış
seninle hep yakit hesabi yapan adamla evlendiysen o da senin suçun .
adam senle tanışmadan once ister el kizinin araba sponsoru olur ister sevgilisiyle parisi bastan basa dolasir, ister kiz icin kredi ceker onu mucevherle donatır
senden oncesini kafana takman sacma.
senin ilk sevdigin insan , ilk fedakarlik yaptigin erkek esin miydi?
takilmaniz gereken sey neyken siz "neden esim herkese ayi degil, herkese cimri degil" diyorsunuz

Yakıt ödemişler, kişisel harcamalarını ödemişler.. daha ne ödeyecekler? Arabanın yıpranması ile ilgili nasıl para ödenir? Ya da tatil sonrası arabayı neden temizletsinler? Konunuzdan çok da bir şey anlaşılmıyor. Eşiniz bu kadınları yoldan mı bulmuş? Arkadaşları mı yoksa?
Yok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı

Back
X