Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Gönül bağı-cinsel birliktelik yok demişsin de buna inandın mı ?

Amaç neydi bilemiyorum belki gerçekten arkadaşlardi, bunlara yorum yapmayacağım, zaten geçmiş bitmiş, evliliğini bitirmek için bahane arıyorsan kullanabilirsin, yok gerçekten neden gezdiler diye takildiysan bu toksiklikten vazgeç, adamin senden önce yediği her nanenin hesabını soramazsin, neyine sinir oluyorsun ki, senin yok muydu evlilikten önce bı flortun, bı iliskin, gözüne takilan, hoşuna giden, bunları geride bırakmak lazım yoksa ne ömür geçer ne ilişki sürer. Arabasına ne olmuş ne yapmış hiç umursamana değmez.

Ha bak benim sodami hesaplıyor diyorsan boşa zaten, sana soda kadar değer vermeyen cimri adamla da ömür geçmez.

seninle hep yakit hesabi yapan adamla evlendiysen o da senin suçun .
adam senle tanışmadan once ister el kizinin araba sponsoru olur ister sevgilisiyle parisi bastan basa dolasir, ister kiz icin kredi ceker onu mucevherle donatır
senden oncesini kafana takman sacma.
senin ilk sevdigin insan , ilk fedakarlik yaptigin erkek esin miydi?
takilmaniz gereken sey neyken siz "neden esim herkese ayi degil, herkese cimri degil" diyorsunuz
Evet onların benden ne artısı var diyorum ve ben onlardan daha genç daha uzun ve daha güzelim

seninle hep yakit hesabi yapan adamla evlendiysen o da senin suçun .
adam senle tanışmadan once ister el kizinin araba sponsoru olur ister sevgilisiyle parisi bastan basa dolasir, ister kiz icin kredi ceker onu mucevherle donatır
senden oncesini kafana takman sacma.
senin ilk sevdigin insan , ilk fedakarlik yaptigin erkek esin miydi?
takilmaniz gereken sey neyken siz "neden esim herkese ayi degil, herkese cimri degil" diyorsunuz
Adam karısına herhangi biri kadar bile değer vermiyor , korkunç.

Eşiniz başka ümitlerle şoförlük yapmış ama olmamış demek ki.
Ayrıca yakıt ve kişisel harcamalarını ödedilerse daha ne ödeyecekler? Arabasını alan yakıt haricindeki masrafları kendi karşılar, bunu göze alarak yola çıkar zaten.

Kocanız bu kadar mı kısıyordu sizden her şeyi? Bu gezi gözünüzde dağ olup büyümüş.
Bu mevzuyu ağzınıza sakız ederek kendi değerinizi düşürüp, evliliğinizi basit bir noktaya getiriyorsunuz, yaptığınız yanlış.

Kendimi tartışmadan al koyamıyorum sürekli bu konuyla ilgili laf sokuyorum elimde değil yorgunum dese bile iki kadına ege yi mi gezdirdin diyorum sürekli her konuda laf sokuyorum laf sokunca rahatlıyorum başka türlü sinirim geçmiyor
rahatlıyor musun bari?
su kadinlar da az degil
kocan zaten manyak ama burada degil, giyabinda ne soylesek bos
ama senin de geçinmeye gönlün yok.
su sacma sapan seye evlilik diyorsunuz, kutsal kabul ediliyor falan, belki yarin cocuk yaparsiniz.
çok sacma

Amaç neydi bilemiyorum belki gerçekten arkadaşlardi, bunlara yorum yapmayacağım, zaten geçmiş bitmiş, evliliğini bitirmek için bahane arıyorsan kullanabilirsin, yok gerçekten neden gezdiler diye takildiysan bu toksiklikten vazgeç, adamin senden önce yediği her nanenin hesabını soramazsin, neyine sinir oluyorsun ki, senin yok muydu evlilikten önce bı flortun, bı iliskin, gözüne takilan, hoşuna giden, bunları geride bırakmak lazım yoksa ne ömür geçer ne ilişki sürer.
Eşim de böyle söylüyor ama ben kimseye alıp da gezdirmedim kendimi kullandırmadım

Biz bu türlere el güzeli diyoruz şekerim. Ay amaaann… kendine dert mi arıyorsun? Eskiden olmuş bitmiş bi şey, hiç kafamı yoramam. Yorma ılıskınızı, bosu bosuna yer durursun hem kendını hem eşini
Maalesef öyle oluyor ama elimde değil bu konuya çok takıldım sinir oluyorum ancak laf sokunca rahatlıyorum

Adam karısına herhangi biri kadar bile değer vermiyor , korkunç.
adam zaten karisina deger vermiyor. deger veren insan karisindan benzin parasi, arabanin yipranma payini alir mi hic??
kadin "esim neden bana deger vermiyor" demiyor ki.
"esim neden diger insanlara karsi da cimri degil" diyor ilginc bir bakis acisi.
adama kizacagim ama durup durup incir cekirdegini doldurmayacak seyin kavgasını cikaran, yorgunum dedjginde "iki kizi egede mi gezdirdin niye yorgunsun" diye laf sokup daha da canını sıkan kadina da hangi adam deger versin, o da baska bir muamma.
sacma sapan bir evlilik

Yok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı
Arkadaslarimla arabayla gezerim, sehirdisina gider gelirim, bir kere bile yikama parasi almak aklima gelmedi.

Yok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı
Sizle soda hesabı yapan adamla evlenmeseydiniz.

Sizin çözmeniz gereken sorun eşinizin cimriliği,o da çözülür mü muamma çünkü karakteri o demekki adamın.Sizden önce ne yaşamışsa yaşamış bence çok kurcalamayın.

Eşim de böyle söylüyor ama ben kimseye alıp da gezdirmedim kendimi kullandırmadım
Kullandirsin sana ne ki işte bitmiş mesele, kafamız dusuncelerimiz aynı duruyor mu, onceden yaptiklarimizi yapmaya devam.ediyor.muyuz, bir şekilde degisiyoruz, hala yapiyorsa haklısın ama geçmiş konulara takılı kalamazsin, mutlu olamazsın..

adam zaten karisina deger vermiyor. deger veren insan karisindan benzin parasi, arabanin yipranma payini alir mi hic??
kadin "esim neden bana deger vermiyor" demiyor ki.
"esim neden diger insanlara karsi da cimri degil" diyor ilginc bir bakis acisi.
adama kizacagim ama durup durup incir cekirdegini doldurmayacak seyin kavgasını cikaran, yorgunum dedjginde "iki kizi egede mi gezdirdin niye yorgunsun" diye laf sokup daha da canını sıkan kadina da hangi adam deger versin, o da baska bir muamma.
sacma sapan bir evlilik
Şu an bana karşı çok cömert ama o zaman için değildi Artık değiştim kendimi yeniledim affet beni diyor ama ben değer verilmediğim günleri hatırladığım için affetmiyorum şu an el üstünde tutuyor ama iş işten geçti

Back
X