Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Evet olabilir Benimle evlenmiş onlarla evlenememiş Muhtemelen bunu kabul etmediler kendi kendine Platonik takıldı ama bunu bana söylemiyor
Çok özür dilerim bu da sizin vizyonsuzluğunuz. Senkendine değer verseydin soda parasını isteyen adamla nikah masasına oturmazdın.

Kullandirsin sana ne ki işte bitmiş mesele, kafamız dusuncelerimiz aynı duruyor mu, onceden yaptiklarimizi yapmaya devam.ediyor.muyuz, bir şekilde degisiyoruz, hala yapiyorsa haklısın ama geçmiş konulara takılı kalamazsin, mutlu olamazsın..
Artık Çok pişman Bir dediğimi iki etmiyor ama o zaman yaşattıklarını unutamıyorum maalesef

Aynen girdiğimiz barda sadece soda içtim ve Barın çok pahalı olduğunu ve burada bu sodanın aşırı pahalı olduğunu söyledi orada laf söyledi çıkınca laf soktu sonra çok özür diledi Ama artık iş işten geçti orada beni çok kırdı çok sinirlendirdi
Ee o zaman kadınlarla gittiği geziye değil de buna takılmanız daha doğru olmaz mı…

kadin "esim neden bana deger vermiyor" demiyor ki.
"esim neden diger insanlara karsi da cimri degil" diyor ilginc bir bakis acisi.
Valla bana çok normal geldi. Konu sahibi eşini cimri sanıyordu, bir baktı ki başkalarıyla beraberken cömertmiş. Bunun yaşattığı hayalkırıklığını unutması mümkün değil.

Çok özür dilerim bu da sizin vizyonsuzluğunuz. Senkendine değer verseydin soda parasını isteyen adamla nikah masasına ot

Ee o zaman kadınlarla gittiği geziye değil de buna takılmanız daha doğru olmaz mı…

Çok özür dilerim bu da sizin vizyonsuzluğunuz. Senkendine değer verseydin soda parasını isteyen adamla nikah masasına oturmazdın.
Evet çok haklısın

Herhangi duygusal ve gönül bağı olmaması kadınlar istemediği içindir. Eşiniz bir umut diye çıkmış yola ama kadınlar kullanmışlar belli ki. Onlarla bir şey olmamış ama siz garantisiniz nasılsa nikahlı eş. Boşanmaya kadar gidecek bir sey değil ama demek ki eşiniz o kadınlar gibi davranilmasindsn anlıyor. İki kaşığı varsa birini kırın acımayın

Şu an bana karşı çok cömert ama o zaman için değildi Artık değiştim kendimi yeniledim affet beni diyor ama ben değer verilmediğim günleri hatırladığım için affetmiyorum şu an el üstünde tutuyor ama iş işten geçti
iste sana deger vermediğinde niye yaninda durdun?
boyle boyle kendi değerini düşürmüşsün
Valla bana çok normal geldi. Konu sahibi eşini cimri sanıyordu, bir baktı ki başkalarıyla beraberken cömertmiş. Bunun yaşattığı hayalkırıklığını unutması mümkün değil.
e tamam da en basindan konu sahibine de cimri degildir heralde
eğer oyleyse zaten bastan cimri adami almis hatali, almasaymis.
ama muhtemelen iliskinin ilk zamanlari bonkördü, zamanla karisindan sogudukca cimrilesti.
yani mantikli olan bu.
e bu kadinlardan biriyle de (iliskisi varsa) daha sevgiliymis yani konu sahibine oldugu gibi ona da ilk zamanlarinda bonkordur. bunda sasacak birsey yok.
ya da sevgili degillerse denk gelmis tatile cikmis da olabilirler. kiz arkadasiyla tatil plani yapiyordur cocuk da ayni tarihlerde gitmeyi düşünüyordur ama yalniz oldugi icin istemiyordur. sonra hazir araba var diye benzine ortak olup beraber gitme karari almislardir. normal seyler bunlar. ben de komple tatil icin degil ama ayni rotada seyahat eden kisilerle blablacar uygulamasından seyahat ediyorum cogunlukla - benzine destek olarak. Ya da ayni tarihlerde ayni yone gidecek bir arkadasim varsa benzine katilir atlarim giderim onla. bazen olur boyle seyler yani.
adam da almistir o kizlari beraber gezip gormuslerdir - zaten kizlar benzin parasini da odemis.
arabanin yıpranma payi ne demek? konu sahibi onu odememisler diyor:) ortalama bir araba 20-30 sene kullanılabilir alt tarafi birkac gunluk tatilde ne kadar yipranacak ki?
yok yikama parasi falan. o kadarda degil.

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
" sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler"

ilk defa böyle bir hesap duyuyorum
defalarca kere birlerini bir yerlere bırakmışızdır, beni alan bırakan olmuştur öyle aşırı samimi olmadıklarım da var aralarında

kimi kez hiç para konusu olmamıştır kimi kez yakıt ödenmiştir, duruma göre

ama ben arabanın amortismanını temizliğini bu heseba dahil eden ilk duyuyorum...herkes tatilden gelince hele ki uzun bir deniz tatiliyse arabayı zaten temizletiyor, çünkü kum malum.
o kızlar o araca hi binmese de o araba ayrıtılı yıkanacaktı egeden gelince

eşiniz sodanın hesabını yapıyor da siz de az değilsiniz yani. maşşallah. tencere kapak.

bir de "bütün ege" dediğiniz şey 3 ay gezsen bitmez. bu ne kadarlık bir tatil?
bu kadar tatil boyunca bu insanlar nerede kalıyor? araba temizliğine kadar tatilin esas masrafı konaklama değil mi?

otel mi kamp mı pansiyon mu?
belki otel masrafında kızlar fazla ödedi belki pansiyonda kalındı kızlar yemek yaptı bilmiyoruz ki. belki kızlardan birinin indirimli bir kartı vardı kullanıldı -attım.
bunlar başı kesilmiş tavuk gibi 7/24 arabayla dağ tepe gezmiş mi sadece?

belki planı kızlar yaptı?
belki eşiniz pek ege bilen koy bilen birisi değil, belki tatil kültürü yok?
belki kızlar bugün oraya yarın buraya bir rota yaptı nerede ne yapılır araştırdı götürdü...belki uygun/eğlenceli yerleri buldular?

ha aralarında bişey olmuştur
umulmuştur olmamıştır bunlar ayrı, böyle "belki verir(!)" diye hatun gezdiriyorsa yazık o da ayrı da, "arabanın temizliği ödediler mi" diye bilmem kaç sene sonra eşe hesap sormak nasıl bişey. vay be...

Ya belki de arkadaşça gezmişlerdir olamaz mı? Kadınlar da kendi masraflarını, otel, yiyecek içecek yakıt parasını ödemişler. Araba yıpranmış, e eşiniz tek gezseydi de yıpranacaktı araba. Yıllar önce olmuş hadise, siz yoktunuz o zaman hayatında zaten. Yıllar önceki şey siz niye kafayı takıyorsunuz? Fotograflarda da güzel yerler / manzaralar vardır belki onun için saklamış kalmış olabilir.

Eşim de böyle söylüyor ama ben kimseye alıp da gezdirmedim kendimi kullandırmadım
kendini kullandirmamis ki
belki hep gitmek istiyordu tek gezmeye cesareti yoktu o kizlar sayesinde gezdi - onlara mutesekkir
belki zaten gidecekti cimriliginden benzine ortak olsunlar diye kizlari aldi seyahatini 3te2 daha ucuza getirdi.
burada kullanma durumu falan yok.
ayrica resmini silmemis diyenlere de sasirdim
siz evlendiniz diye normal erkek arkadaslarinizla gecirdiginiz zamanin fotolarini siliyor musunuz?
ben hic silmem - hatta basili fotolarim var birsuru baska erkekler ile beraber tatillerden vs neden sileyim ki eski sevgilim degilse, uygunsuz aktivitelere girmediysek?
nisanlimin da kadinli erkekli ciktigi tatil fotolari duruyor hepsini de likeladim yani ne alaka bunlarin silinmesi
oldu olacak hafizamizi sifirlayalim evlendik diye

iste sana deger vermediğinde niye yaninda durdun?
boyle boyle kendi değerini düşürmüşsün

e tamam da en basindan konu sahibine de cimri degildir heralde
eğer oyleyse zaten bastan cimri adami almis hatali, almasaymis.
ama muhtemelen iliskinin ilk zamanlari bonkördü, zamanla karisindan sogudukca cimrilesti.
yani mantikli olan bu.
e bu kadinlardan biriyle de (iliskisi varsa) daha sevgiliymis yani konu sahibine oldugu gibi ona da ilk zamanlarinda bonkordur. bunda sasacak birsey yok.
ya da sevgili degillerse denk gelmis tatile cikmis da olabilirler. kiz arkadasiyla tatil plani yapiyordur cocuk da ayni tarihlerde gitmeyi düşünüyordur ama yalniz oldugi icin istemiyordur. sonra hazir araba var diye benzine ortak olup beraber gitme karari almislardir. normal seyler bunlar. ben de komple tatil icin degil ama ayni rotada seyahat eden kisilerle blablacar uygulamasından seyahat ediyorum cogunlukla - benzine destek olarak. Ya da ayni tarihlerde ayni yone gidecek bir arkadasim varsa benzine katilir atlarim giderim onla. bazen olur boyle seyler yani.
adam da almistir o kizlari beraber gezip gormuslerdir - zaten kizlar benzin parasini da odemis.
arabanin yıpranma payi ne demek? konu sahibi onu odememisler diyor:) ortalama bir araba 20-30 sene kullanılabilir alt tarafi birkac gunluk tatilde ne kadar yipranacak ki?
yok yikama parasi falan. o kadarda degil.
10 günlük tatil Evet arabayı yıpratmış koltuklar sigara izmariti kapının biri bozulmuş Kabak Koyu ve bilmediğim bir sürü koylar Yolları bozuk olan koylara gitmişler

" sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler"

ilk defa böyle bir hesap duyuyorum
defalarca kere birlerini bir yerlere bırakmışızdır, beni alan bırakan olmuştur öyle aşırı samimi olmadıklarım da var aralarında

kimi kez hiç para konusu olmamıştır kimi kez yakıt ödenmiştir, duruma göre

ama ben arabanın amortismanını temizliğini bu heseba dahil eden ilk duyuyorum...herkes tatilden gelince hele ki uzun bir deniz tatiliyse arabayı zaten temizletiyor, çünkü kum malum.
o kızlar o araca hi binmese de o araba ayrıtılı yıkanacaktı egeden gelince

eşiniz sodanın hesabını yapıyor da siz de az değilsiniz yani. maşşallah. tencere kapak.

bir de "bütün ege" dediğiniz şey 3 ay gezsen bitmez. bu ne kadarlık bir tatil?
bu kadar tatil boyunca bu insanlar nerede kalıyor? araba temizliğine kadar tatilin esas masrafı konaklama değil mi?

otel mi kamp mı pansiyon mu?
belki otel masrafında kızlar fazla ödedi belki pansiyonda kalındı kızlar yemek yaptı bilmiyoruz ki. belki kızlardan birinin indirimli bir kartı vardı kullanıldı -attım.
bunlar başı kesilmiş tavuk gibi 7/24 arabayla dağ tepe gezmiş mi sadece?

belki planı kızlar yaptı?
belki eşiniz pek ege bilen koy bilen birisi değil, belki tatil kültürü yok?
belki kızlar bugün oraya yarın buraya bir rota yaptı nerede ne yapılır araştırdı götürdü...belki uygun/eğlenceli yerleri buldular?

ha aralarında bişey olmuştur
umulmuştur olmamıştır bunlar ayrı, böyle "belki verir(!)" diye hatun gezdiriyorsa yazık o da ayrı da, "arabanın temizliği ödediler mi" diye bilmem kaç sene sonra eşe hesap sormak nasıl bişey. vay be...
o kadar haklisin ki konuyu okuyunca benim de aklima şu komik buldugum sarki geldi

İstanbul’dan evden bezdim, ülkenin her yerini gezdim

Aydın, İzmir, Afyon ve Uşak
en son da Bodrum; orada biraz durdum
😅😅😅

burada da adam istanbuldan bodruma giderken yol ustunde gozleme yedigi yerlerde durup kendini seyyah saniyor

kendini kullandirmamis ki
belki hep gitmek istiyordu tek gezmeye cesareti yoktu o kizlar sayesinde gezdi - onlara mutesekkir
belki zaten gidecekti cimriliginden benzine ortak olsunlar diye kizlari aldi seyahatini 3te2 daha ucuza getirdi.
burada kullanma durumu falan yok.
ayrica resmini silmemis diyenlere de sasirdim
siz evlendiniz diye normal erkek arkadaslarinizla gecirdiginiz zamanin fotolarini siliyor musunuz?
ben hic silmem - hatta basili fotolarim var birsuru baska erkekler ile beraber tatillerden vs neden sileyim ki eski sevgilim degilse, uygunsuz aktivitelere girmediysek?
nisanlimin da kadinli erkekli ciktigi tatil fotolari duruyor hepsini de likeladim yani ne alaka bunlarin silinmesi
oldu olacak hafizamizi sifirlayalim evle

Ben aralarında bişey olup olmadığından emin olmadığınız için kafanıza takıldı zannettim. Bı baktım arabanın yıpranma masrafına, temizlik masrafina ortak olmadıkları için kafanıza takmissiniz 😂
Hayır onlara takılmadım tabii ki de benimle sodanın Hesabını yapan Bunun hesabını da yapmalıydı başkalarına Cömert bana karşı cimri tavırları sergilediği için Evet Ayrıca araba çok yıpranmış koltuklar sigara izmariti kapının biri bozulmuş daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyler

Hayır onlara takılmadım tabii ki de benimle sodan Hesabını yapan onun aracı Bunun hesabını yapmalıydı başkalarına Cömert bana karşı cimri tavırları sergilediği için
İyi de kadınlar neden arabaya yıpranma masrafı ödesin ya ilk defa duyuyorum bunu şok içindeyim ndfjdj

Back
X