Evlenmeden önce halasının kızını düşünmüşler

cimbizla cekilen bir laf nerelere geldiii..neysee...
neden takiliyorsunn halasinin kizinaa??gidipte orada birseyler ceviriyor degil herhalde.yada onu da gormeye gitmiyor.esinee guven oncee..2 kat yabancida olsa adamin icinde varsa heryere kayar..
is isten gecmis sizinle evlenmis kendinize takacak sorun mu ariyorsunuz..?esinizin ailesinden birilerinin doldurusuna gelmeyin..sizz boyle yaptikca esinizde gittigini gizliyordur..yok yeree vesvese yapip kendini en onemlisi evliligini yipratma..
benle evli bunlarin konusulmasi hos degil de ver agizlarin payinii olsun bitsin...
aklina ne getiriyorsun kotu dusunmee kotu olmasin esinede belli etme adamin aklinda olmayan seyi aklina getirmeee.

papatya bendesenın durumunun aynısı farklı olnan tek şey teyze kızı benım ewıme falan gelmedı ama teyze olan yani kızın annesı düğünümde tatsız şeyler yaşattı seni çok iyi anlıyorumm eşim görüşmüyo zatenn kız onu istiyomus eşim tarafında tek yabancı benim gerisi hep akraba bizim ailede ise söz konusu olamaz kardeşiz yani düşün benim elti eşimin teyzesinin kızı görümcemin kocası eşimin dayısının oğlu falan ve ben onların içleinde çok yabancılık çektim ailemdende uzaktaydımmm neyse sana şunu söyliyim canım eşini sakın görüştürme seni seviyo olsada ailesi zamanında istemişşşşlmaz:

Eşin seninle evlenmiş olay bitmiş, eski bir mevzu yüzünden ki eşinle hala kızı arasında hiç bir şey bile olmamışken şimdi neyi dert ettinki.
Hala kızı tabiki facebooka ekleyebilir, halasını görmeyede gidebilir. Ne yani akrabasını silsinmi adam.

sanki gitme demiynce gitmeyecek al iste gidiyor hemde gizli gizliii..
birseyi ne kadar yasaklarsan o kadar tatli gelir...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi: Bütün mesajlarına yürekten katılıyorum..opuyorumnanaktan
Bizde de akraba evliliği kesinlikle yok,hiç hoş görülmez ve kuzenleri kardeş sayarız...a.s

Canım benim, kim ne derse desin sen almışsın adamı. Kıskananlar çatlasın... hihoyyyt

Bizde hala olur akraba evlilikleri ve akraba evliliginden olan cocuklar
Cok sükür hicbirinde bir hastalik yada herhangi bir sorun yok
Hepsi mutlu mesut yasayip gidiyor.
Neden cinayet olsun?
Biribiriyle tanimadan evlenen insanlarin cocuklari 100% saglikli mi oluyor sizce?

Bende de benzer bi durum var ama bizdeki şööyle
Hala ve kızı eşimi çok istemiş eşimin ailesi karışmamış eşime bırakmış kararı
Eşimde tabii köyden kız istemediği için hiiç oralı olmamış
Bu kız düğünümüze geldi ortalarda oynadı zıpladı
Bense hiçbişey bilmiyormuş ve çok mutluymuş gibi etrafa gülümsedim durdum
Düğünden sonra henüz karşılaşmadık ama karşılaşsak bile mesafemi koruyarak hoşgeldin beş gittin derim
Sana tavsiyem sakın tepkili davranıp kendini önemli görmesine sebeb olma
Biri kıskanıldığı zaman kendini kayda değer biri gibi görür
Bence rahat ve soğuk kanlı ol bırak o kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…