- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
aslında onuda kaybetmek istemiyorum tam istediğim gibi birisi
İstediğinizi gibi birisini bulmanız iyi bir şey ama asla onu kaybetmemek için istemediğiniz bir şeyi yapmayın; o zaman kaybedersiniz. Sizi seven bir insan sizden istemediğiniz veya size ters gelen bir şeyi yapmanızı sizden istememeli. isterse kaybolsun zaten.aslında onuda kaybetmek istemiyorum tam istediğim gibi birisi
Bir şeye zorlamıyor sadece bunun çok ileri gitmeden bişeyler yaşamanın normal olduğunu söylediGerçekten istiyor muyum? diye kendinize sormalısınız. ve asla ama asla karşımdaki erkek istiyor diye istemediğiniz bir şeye izin vermeyin. Karşınızdaki eğer sizi seviyorsa isteklerinize de saygılı olmak zorunda. Değilse sevmiyor demektir net.
Zaten istemediğim bir şeye zorlamıyor evlenmek istiyor benimle bu nedenle ufak tefek şeyler yaşamanın yanlış olmadığı görüşündene kadar yanlış bir düşünce..
sana ters gelen bir olay ve sen sırf karşındakini kaybetmemek için bunu yapmak zorunda hissediyorsun kendini..
şimdiden bu psikolojiye sokmuş yanı seni..
bana göre normal şöyle böyle deyip sonrasında yapmasaydın diyebilecek biri ise ne olacak peki?
psikolojin alt üst..
Zaten istemediğim bir şeye zorlamıyor evlenmek istiyor benimle bu nedenle ufak tefek şeyler yaşamanın yanlış olmadığı görüşünde
Okadar basit mi küçücük bi zar diyosunzBütün hayatınızı küçücük bir zara mi bağladınız yani ?
Siz= zar mi? Hayır deyin. Yanlış anladın deyin nolur
BasitOkadar basit mi küçücük bi zar diyosunz
böle konu görmeyeyim bismillahbaşlığa istinaden olmamalı..
sonra yığınla konu açıyorsunuz
sevgilimle ileri derece el ele tutuştuk adetim 2 gün geçti hamile miyim ?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?