- 8 Ocak 2025
- 10
- -2
- 1
- 30
- Konu Sahibi papatyamgm1
-
Acil ne yapabiliriz bilemedim. Ama herkes yapıyor, yaptı o yaptıklarınızı. Belki daha fazlasını. Kafaya takılacak şeyler değil. Eşinizden öncesi için eşinize karşı sorumluluğunuz yok.
Öfff. Tamam sen yapmadın.Sorumluluk yok kısmında haklısınız da herkesin yaptığını nereden çıkardınız? 25-30 yaş arası olup ilk sevgilisiyle evlenen bir sürü kadın/erkek var, Türkiye burası
Beni de ekleyinÖfff. Tamam sen yapmadın.
Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum
Tamam sana da madalya takacaz.Beni de ekleyin
Beni de ekleyin
Sağol canımTamam sana da madalya takacaz.
Kudra ve alobar, sevdiğim bir romanın ana karakterleri.Sağol canımbu arada nickinin bir anlamı var mı
Her yaşta yaşanması gerekenler farklı.bir dönem hızlı yaşarsın, yaşın biraz daha ilerleyince akıllı uslu ilişkiler yaşamaya başlarsın.bundan daha doğal birşey yok.o yüzden delikanlı diyorlar zaten insanlara.çocukken oyun oynuyordum diye pişman oluyor musun?Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum
onlar da konu aciyorlar iste kkya "25 oldum 30 oldum hala hic sevgilim bile olmadi" diye.Sorumluluk yok kısmında haklısınız da herkesin yaptığını nereden çıkardınız? 25-30 yaş arası olup ilk sevgilisiyle evlenen bir sürü kadın/erkek var, Türkiye burası
alla alla merkür retrosundayız diyeceğim de değiliz.Arkadaşlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?