• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden önce ...

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?

Ne diyosun sen? 1 kere yapan hep yapar. Disarinin tadini aldiysa bisey bekleme ondan.. Bi de senin bundan haberin var mi yani? Nasil kabul edebildin bunu ??

Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?

evet eder ve evlenmem..cinsel ihtiyacı gidermek için birilerine gitmesine gerek var mı,başka yolları da var bunun..ayrıca bu dışarı tahmin ettiğim şey ise bunun bulaşıcı hastalığı var bir sürü şeyi var,nası güveneceksin? onu da bırak bir sürü kadınla birlikte olan adama nasıl rahatça dokunacaksın? ben dokunamam asla..

ayrıca bakir erkekler aç kalıp sevgililerine saldırmıyor merak etmesin,açıklamaya bittim yani:ssz:

peki sen aynısını desen sevgiline,evlenmeden önce cinsel itiyaçlarımı dışardan tatmin ediyorum desen ne yapar,seni bilmem ne ilan edip bırakır anında değil mi?

Bunu bile bile hala sevgili isen, bunu bile bile gayet de güzel evlenirsin.

niye rahatsız etsin gayet normal. bir saniye şu boynuzlarımı cilalayım geleyim. matlaşmışta:ssz:

[sup][/sup]diyelimki evlendin e sen hamile kalınca napcak?karıcım sana kıyamıyorum işimi dışarda halledip gelimmi dicek.arkana bakmadan kaç bence :26:

aç değilse niye gidiyo başka kadınlara, mastürbasyon yapsın arkadaş, burda bazı arkadaşlar diyoya kendi yapamadıklarını konu sahiplerine söylüyolar ego tatmin ediyolar diye, ben kendi yaptığımı söyliyim, eşimle birbirimizi 9 sene bekledik birlikte olmadık boşalamadığımız için çatlayıp ölmedik, cürete bak bide başkalarıyla oluyorum diye sana mı söylüyo, evlenince sen hamileyken falan napıcak

Canım bak tecrübeyle sabit evlendiğinde bu kadınlardan sana eşinin kırıntıları kalacak......sonra buraya topik açarsın e§im çok isteksiz diye..........hani boynuzlanmak sana ne ifade ediyor bilmiyorum

aç değilse niye gidiyo başka kadınlara, mastürbasyon yapsın arkadaş, burda bazı arkadaşlar diyoya kendi yapamadıklarını konu sahiplerine söylüyolar ego tatmin ediyolar diye, ben kendi yaptığımı söyliyim, eşimle birbirimizi 9 sene bekledik birlikte olmadık boşalamadığımız için çatlayıp ölmedik, cürete bak bide başkalarıyla oluyorum diye sana mı söylüyo, evlenince sen hamileyken falan napıcak

zaten o teoriye göre tüm bakirelerin çatlayıp ölmesi gerekiyor.hey Allah'ım ya,adam bi de anlatmış hadi onu geçtim kızımız normal mi diye soruyo..elle tutulur yanı yok.

zaten o teoriye göre tüm bakirelerin çatlayıp ölmesi gerekiyor.hey Allah'ım ya,adam bi de anlatmış hadi onu geçtim kızımız normal mi diye soruyo..elle tutulur yanı yok.

Kadesacım inan bana o ikilemi evlenmeden önce ben de yaşamıştım........insan inanmak istemiyor.........kızlarımıza yardımcı olalım.........benimki de bana çok aşıktı ......ama evlenince tutabilene aşkolsun.......ben boşandığımla kaldım........belki konu sahibinin müstakbel kocası farklıdır......kendi tecrübe etsin

Böyle biri ile evlenmiş biri olarak diyorum ki.. Sonun aldatılmak, dışarıda çeşit çeşit kadınlarla birlikte olmayı alışkanlık haline getirmiş erkek, evdeki hanımı kabullenemiyor yine eski hayatını sürdürmek istiyor, sonra yakalanıyor. Sakın ha evlenince düzelir deme, düzelmez, yine heyecan arar.

Kadesacım inan bana o ikilemi evlenmeden önce ben de yaşamıştım........insan inanmak istemiyor.........kızlarımıza yardımcı olalım.........benimki de bana çok aşıktı ......ama evlenince tutabilene aşkolsun.......ben boşandığımla kaldım........belki konu sahibinin müstakbel kocası farklıdır......kendi tecrübe etsin

ama görünen köy klavuz istemez adam ihtiyaçlarını dışardan karşılıyor yani bu adam eşi hamileyken ne yapacak ya da hadi diyelim bi süre ilişkiye girememe durumu oldu bi ameliyat falan yine dışarı mı gideck? onu da geçtim bu tip adamlar doyumsuz oluyor çok birlktelik yaşadığı için bir süre sonra eşinden sıkılabiliyor yeni arayışlara giriyorlar bunu kk da bile çok okuduk.

o lafları diyen bir adam bana pek sağlam gelmedi pepe.kendi tecrübe etsin ama bizde uyarımızı yapalım bence.

tabi canımm
konu sahibesine tembihlemiştir bile
sen bakire olduğun için ben ihtiyaclarımı dışarıda karşılıyorum
bu öyle bi ihtiyaçkı giderimezse ölür biter bi deri bi kemik kalır
kadınlarımız cok saf çokkk üzülüyorum
kabullenip evlendiğinde de benzer durumlardan dert yanacaktır

tohumuna para mı verdin yol ver gitsinn ihtiyaçmışşş
pehhhhhh.......:ssz:

Ayy ne ihtiyaçmış arkadaş, ölürler bu ihtiyaçları karşılanmazsa zaten :31:
Şu anda yapıyosa evlenince de yapar, bunu bilir bunu söylerim :10:

Ihtiyacmis
Ihtiyaci batsin!

Sanki evlenmeden once birliktelik yasamayan erkek erkek degil !

Evlendikten sonra da aynen devam eder merak etme.
Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur ...

Bu arada konu sahibini suclamiyorum ben.
Cunku bunlari normal karsilayip, sorun etmeyen ve oyle erkeklerle evlenen ,
gencliginde doysun da evlenince gozu disari kaymasin diyen cok kadin var
ve sonlari hep aldatilmak her ne hikmetse...
O nedenle ahlaksiz her yasta ahlaksizdir.
Bunun evlenmeden oncesi ve sonrasi yok ...

Back
X