benim herşeyim tam tersi oldu anlaşılan size göre
Evlenmeden önce çok daha rahattım evlendim ailemden çok karışır oldu eşim bide üstüne hamile olduğum için elinde olsa eve hapsetcek
Evlenmeden önce eşimle daha çok gezer birbirimizle doya doya eğlenirdik evlendik iş güç yorgunluk görüşemez olduk
Evlenmeden önce birinin işlerini yapmak neydi bilmezdim şimdi kendimden önce onu düşünüyorum...
aynen bende öleydim cnm bekarken ne yalan söleyim her istediğim alınmazdı maddi durumdan dolayıı
ama evlendikten sorada her istediğim alınıyo her istediğiimi kafama göre alıyorum allah kocişlerimizden razı olsun inş...
Aminnnn valla evlendik hemen arabamı aldı rahat git gel bi yerlere diyee allah razı olsun aşığım kocama ya(beni kızdırmadığı zamanlar tabiki)
benim ehliyetim yok ki yazık al ehliyet al ahliyet diye dellenir ama bende tık yokkk
Sohbetimizin amacı bu canım işteEvliliklerin kişiler üzerinde olumlu olumsuz değşiklikleri Bebişini allah sana bağışlasın bu arada
ilk sene zor geçer derler ondanmıdır bilmiyorum umarım eskisi gibi oluruz eşimlebu arada teşekkür ederim amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?