Evlenmediğiniz için bu kadar güzel bir şeyi çöpe atar mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam sizinle evlenmek istemiyor. Bu kadar. Bu gerçeği kabul edin ve devam etmek istiyorsanız buna göre edin. Evliyken sizi metres tutmuş kendince, o seviyeden çıkamazsınız. Gerçekten evlenmek istese bu kadar yıla çoktan evlenmişti.

Yazmayı unutmuşum. Sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan. Hamile kalırsınız ama adam sizinle evlenmek istemeyebilir. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bizim ülkemizde nikah bağı olmadan doğan çocuklar için hala büyük bir toplumsal baskı var. Kişisel tutkularınız için bir çocuğu böyle bir hayata mahkum etmeniz doğru mu? Adam tereyağdan kıl çeker gibi kurtulur.

Sizi hiç üzmek istemem, bana göre yeterince kandırılmış ve manipüle edilmişsiniz, üzülmüşsünüz. Partnerinizin sakin bir yapıda olmasının tek bir nedeni var o da istediğini istediği şekilde yapabilmek. Siz kırıp dökünce vicdan yapıyorum demişsiniz ben çok şaşırdım adam resmen evliyken size gelinlik aldırmış bu bildiğiniz oyuna getirmek. Evlenecek adam tak diye evlenir. Tecrübeyle sabit.

Boşandıysa bile eskisinden korkusuna evlenemiyodur nasıl bi ablaysa on yıl vermemiş nikahı.

30 yaş hayatın baharı bu adama verme yıllarını

koskoca 10 yılda ayrı olupta boşanamayan çift olarak tarihe geçmişler maşallah adamın yalan ağzına yuva yapmış siz hala güzellikten mi bahsediyorsunuz bence bu ilişkiyi devam ettirmek hiçte akıl karı değil yani finalde üzülen siz olacaksınız

Okudukça içim bunaldı evli olduğunu okuyunca bıraktım artık napıyimbu devirde adamın evli olduğunu nasıl anlamadın.

Sevildiği için değil, çocuk olduğu için evlenecek bide yani olursa, olmaz da... Bu da berbat.

Ben güzel bir şey bulamadım bu ilişkide. Siz e devlete bakmasanız o yalanına devam edecekti. Evli olduğunu, yalan söylediğini öğrenmenize rağmen ilişkiye devam etmeniz çok ilginç. Ayrıca bu sitede moda oldu sanırım 27-30 yaş civarına gelince kadınlar, kendilerini bir ayağı çukurda gibi hissediyorlar. Kendilerinden 10-15 yaş büyük erkekle ilişki yaşıyorlar. Geçen okuduğum başka bir konuda da 27 yaşında biri 47 yaşında herifle ilişki yaşıyormuş.

Evlensek evleniriz elbet
Yoo evlenseniz evlenirdiniz zaten adam seni oyalıyor yani öyle ayrılmama müsade etmiyor falan hikaye elindekini kaçırmamak için yalandan sallıyo işte bu dünyadaki en adi erkek bile kadının elinden gideceğini anladığı an evliliği masaya koyar ki kadın gitmesin yeme boşuna

Gelinlik üç yıl olmuş dolapta bekliyor, modası geçti gelinliğin, sararma yaptı bekle bekle, hala da evlensek evleniriz. Bekle evlenirsin.

Gelinlik üç yıl olmuş dolapta bekliyor, modası geçti gelinliğin, sararma yaptı bekle bekle, hala da evlensek evleniriz. Bekle evlenirsin.
Ahhahahha ama şey evlenmek kolay ya kızın sinir krizleri geçsin diye bekliyo adam hepsi sağlıklı bi ilişki için ya şöyle şark kurnazları bize denk gelmez ki ulan gvt çok sorunun varsa defol git yanımda ne duruyon diyip tekmeyi sallayalım hdhdhjs

Erkeklerin hayatı boyunca yanında olmasını istediği ve kaçırmaması gerektiğini düşündüğü aşık olduğu kadına hemen evlenme konusundaki ısrarına ve bu konudaki acelesine inanamazsınız.

Bu kesin bilgi. Bu bilgi ışığında ölçüp tartmanızı dilerim.

Hayir akil edip edevlet’e bakmasaniz daha ne kadar bu yalan devam edecekti? Sallamasyon bir nikah memuru bulup, duzmece bir sey dusunmustu herhalde. Kisa vadede evlenecegini zannetmiyorum. Boyle aile gibiyiz, bir imzanin lafi mi olur bak bak laflara bak. Begenmediginiz o bir imza kanun nizam karsisinda son derece onemli. Ayni sekilde devam ettiginizi dusundugumde, bundan 5-10 sene sonra, birinize bir sey olsa digerinizin hic bir soz hakki olmayacak. Konu sadece bebek sahibi olmak degil ki.

Kendini kandırmayı bırak.3 yıldır evlenmeyen adam evlenmek istemiyordur bu kadar net. seven adam bu kadar süründürmez, süründüren adam rahatını bozmak istemez.Sen gitmeye cesaret edemediğin için o da seni kaybetme korkusu yaşamıyor.Çocukla adam bağlanmaz, sadece sen bağlanırsın. sonra daha çıkılmaz bir yere girersin.Sevgi diyorsun ama bu sevgi değil alışkanlık ve korku.Adam mevcut düzeninden memnun, değişmesi için hiçbir sebep yok çünkü sen her şartta kalıyorsun.

Rabbim hic bir hemcinsime hamile kalayım da evlenmek zorunda kalsın benimle çaresizliği yaşatmasın
Cok üzücü gerçekten adam yalancı düzenbaz sadece sizi değil ailenizi de kandırmış insanlar evleneceksin diye beklerken onun bosanmadigi ortaya çıkmış
Siz bunları sineye çekmiş nasıl hamile kalırım forumlarında mesajlar yazmissiniz
Siz evlenseniz ne olur hiç düşündünüz mü
Zavallı bir bebeği dünyaya getirip bu vesileyle adamı nikah masasına oturtsaniz ne olur
Zafer kazanırsınız değil mi
Kime göre neye göre
Üzüldüm cidden Allah yardımcınız olsun anlayış izan versin amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`