- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bekarlık sultanlık değil arkadaşlar.bekarlık resmen yalnızlıktan başka bişey değil.annemizin babamızın garantisi mi var hep yanımızda olacaklar diye??öyle olmasa bile,insan kalbini ısıtacak gerçek bi sevgi,yanında kendisiyle aynı hayatı,aynı ekmeği,aynı suyu,aynı yastığı paylaşacak,akşamları yemek yerken iki kelime konuşacak,gülüşecek,televizyon seyrederken başını dizlerini koyup uyuyakalacağı birini yanında ister.
ben kadınlardan değilde,daha çok erkeklerden evliliğe direnip,sonradanda evlenip çoluk çocuğa karışınca 'iyiki evlenmişim,keşke daha önce yapsaydım' diyen olduğunu duydum.
ben 23 yaşına girdim.evliliği düşünecek zamanım oldu ama,evlenecek zamanım olmadıki hiç.ömrümün 16 senesi okumakla geçti zaten.şimdide ömrüm çalışmakla geçiyo.eve sadece yemek yiyip uyumak için geliyorum.sabah işe giderken,akşamda işten dönerken otobüsün camından kadıköydeki gelinlikçilerin vitrinlerine bakıp içimden ahhh ahh demekle geçiyo ömrümfisfisfisevlenmemenin,bekar kalmanın iyi tarafı buysa,n'apıyım böyle bekarlığı.
:gitme: helal olsun çok güzel yazmışsın yazının sonunda ağlattın beni senağlama