Evlenmediinize piman oldunuz mu? neden?

bekarlık sultanlık değil arkadaşlar.bekarlık resmen yalnızlıktan başka bişey değil.annemizin babamızın garantisi mi var hep yanımızda olacaklar diye??öyle olmasa bile,insan kalbini ısıtacak gerçek bi sevgi,yanında kendisiyle aynı hayatı,aynı ekmeği,aynı suyu,aynı yastığı paylaşacak,akşamları yemek yerken iki kelime konuşacak,gülüşecek,televizyon seyrederken başını dizlerini koyup uyuyakalacağı birini yanında ister.
ben kadınlardan değilde,daha çok erkeklerden evliliğe direnip,sonradanda evlenip çoluk çocuğa karışınca 'iyiki evlenmişim,keşke daha önce yapsaydım' diyen olduğunu duydum.
ben 23 yaşına girdim.evliliği düşünecek zamanım oldu ama,evlenecek zamanım olmadıki hiç.ömrümün 16 senesi okumakla geçti zaten.şimdide ömrüm çalışmakla geçiyo.eve sadece yemek yiyip uyumak için geliyorum.sabah işe giderken,akşamda işten dönerken otobüsün camından kadıköydeki gelinlikçilerin vitrinlerine bakıp içimden ahhh ahh demekle geçiyo ömrümfisfisfisevlenmemenin,bekar kalmanın iyi tarafı buysa,n'apıyım böyle bekarlığı.

:gitme: helal olsun çok güzel yazmışsın yazının sonunda ağlattın beni senağlama

Evlenmediğime Demeyimde
Erkek arkadaşımı kaçırdığıma Öyle çok pişmanımki Salak kafam.duvardan duvara vursam ancak akıllanırım herhalde

nasıl kaçırdın anlat bize

Çok basit malesef mafoldumben
Beni deli gibi seven,kıymetimi bilen,evlenmekten başka bişey düşünmeyen bi sevgilim vardı.kaydirigubbakcemile4
Sonra beni çok sıkıyordu ben buna evde uyuyorum dedim ama uyumadım köşedeki mağazaya gittim ve telefonla yakalandım.Mersinde yaşıyordu-tatlicadiarzu-
Tabi inkar edemedim ayrıldı benden.

Sonrasına geliyorum CADIARZUCADIARZU
Kendimi yırttım yeniden olsun diye bu kez de o beni Aldattı :sinifsinif:
Kısacası bizim aşkimiz,sevgimiz yalan olduşutarafagittişutarafagitti

ilk aşkımla 4 yıl çıktık. ailesi beni çok istiyordu kendisi nişan yapalım die yıllarca tutturdu bir türlü emin olamıyordum. seviyordu ama aşırı kıskançtı. sadece onunla konuşayım fln istiodu. sonra ayrıldım tabi 1 yıl geçti aradan zaman zaman aklıma geldiğinde acaba hata mı yaptım evlense miydim die düşünüyordum. ancak şuan eskisinden bin kat daha iyi bir sevgilim var ve ileride evliliği düşünüyoruz. beni evlilik düşüncesine şimdiye kadar ikna edebilen tek erkek :asigim: :nazar:

33 yaşında 1 yıllık evli biri olarak fikrimi söylemek istedim. bende evlilik düşünmüyordum çalışıyordum arkadaşlarımla tatillere gidip geziyordum her istediğimi yapıyordum ama yaş ilerleyip seneler geçince arkadaşlar bir bir evlenip çocuk sahibi oldu ve hayatımdan çıktı yanlız yapabileceğin yada yapıp keyif alacağın şeylerde kısıtlı düşünün anne babam bir gece evde yoktu eve geldimm tek başıma yemek yedim tv falan ama sabaha kadar insan değil bir ses kendi sesini bile duymuyor yalnızlıktan sesiz film gibi bir hayat dedim ben bunu istemiyorum sıcak bir yuva ve olursa 1 den fazla çocuk istiyorum düşün annebaba Allah gecinden versin ama gidince onlar emeklide olcan tek başına evde 20 sene ne yapar insan neyse çok uzattım şükür eşim çıktı karşıma ve her konuda hemfikiriz ve evlendiğime ama eşimle evlendiğime çok memnunum

e tabi 27 yasımdayım ben bu yasıma kadar coktaan evlenirim falan diyordum hep ama ewlenmedm
pişmanım neden kendi mutfagım yemegım yatagım tvm yok
ev kendi evim değil diken üstünde gibiyim her ne kadar rahat olsa da kız evi.
yani aile evi benim kendi evim değil, o yüzden
bir de bir yere giderken hep partner gerekiyor sevgili olıyor olmuyor gelemıycegı zaman oluyor vs
ınsanlar bebek yapıp ürüyorlar can cekıyor tabi pikniğe bebek götüresin hoplatıp zıplatasın.
öyle işte..

aynen canımmm bende çok istiyordum kendi evim düzenim olsun kendi evimin hanımı olayımm mutfağımı istediğim gibi dağatayımm kek yaparken (sağolsun annem jandarma gibi başımda bekliyordu mutfağına zeval gelecek diye) ohh şimdii çok mutluyumm her konudaa mutfağımı dağatmadada hihoyyyt

28 yaşımdayım...
hep derdim 28iminden önce evlenmem diye... bunu söylerken gayet düzgün bir ilişkim vardı ama evliliğin e'sinin bile konuşulmadığı...iki taraf da hazır değildi sanırım... en azından ben ; konuşmadık bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile3

1 yıl önce bitti ilişkim... yeni birine hala hazır değilim... biri çıkacak karşıma ; tabii yeni olması değil önemli olan doğru kişi olması... onu tanıyacağım; kendimi anlatacağım evliliğe gelecek sıra... bana daha uzun zaman varmış gibi geliyor...

şimdiye kadar evlenmemiş olduğuma pişman değilim.. aslında 2 sene daha böyle gidebilirim... ama en ihtimal vermediğim arkadaşlarım da teker teker gidiyor... bu biraz zor olacak... çünkü evli olunca arkadaşın paylaşımlar çok değişiyor... her an senin yanında olamayacaklarını biliyorsun...

hayatımın odak noktası değil evlilik ama karşıma hayatımı paylaşacağım birinin çıkmasını isterim... opuyorumnanaktan

Hayatta yalnız kalmamak için evlenmek diye bir düşünceye şiddetle karşıyım,zira evlilik yalnız kalmanın bazen en kestirme yolu olabiliyor.Eğer maddi bağımsızlığınız varsa ya da aç açıkta değilseniz yani evlilik sizin için sadece bir sosyal güvence demek değilse,evlenmek için 2 değil 5 kere düşünmek gerek derim.Ben 28 yaşındayım çevremde yaşıtım olup ya da bi iki yaş büyük olup evlenen arkadaşlarım var bırakın onlara özenmeyi düşündükçe içim daralıyor kafamçokkarıştı.Aşık olduğum biri yok mu var ama evliliği onunla bile düşünemiyorum belki de onun karakteri de bu konuda etkendir o başka mevzu.Ama işin kısacası evlenmek büyük bir sorumluluk hele 23-24 seniz sakın ha sakın acele etmeyin.Eğer mümkünse mutlaka bi işiniz olsun en azından ayrılmayı gerektiren bir durumda hadi eyvallah diyebilesiniz,boyun büküp katlanmak durumunda kalmayasınız.Ev hanımı olup da mutlu olan yok mudur?vardır tabii ki ama istisnadır sadece.Çalışıyor olup da ezilen yok mudur ? Onlar istisnaya sığmayacak kadar fazla.Benim annemde çalışıyordu ama 28 sene boyunca mutsuz bi evliliği çekti,yıprandı,ezildi.Ayrıldılar ama gençliği ziyan olduktan sonra...Ben mutsuz bi evlilikte büyüdüm diye evliliğe karşıyım sanmayın sadece biraz gerçekçi olmak lazım...

herkes Alnına ne yazıldıysa onu yaşar
fakat tavır davranış ve iyi niyet göstergelerinide kendine hedef almalıdır....
yaptığım yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim ben bunu yaşayıp birşeyler öğrenmeliydim..
öğrendim mi?
EVET

Bazen pişman değilim kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum bazen pişmanım bir aile kurup hayatta en çok istediğim şey olan çocuğum yok ne bileyim çok zor bir durum

ben 38 yaşındayım hiç evlenmedim. ama pişman da değilim.erken evliliklere karşıyım. evli olanlarda sadece cocuk yaptıkları için pişman değiller onun harıcınde çoğu pişman zaman zaman. olaylara göre sanırım değişiyor. ama ben pişman değilim. günümüzde cok fazla sorunlu evlilik var..

Kızlar verdiğiniz kararların arkasında durun. Şüphe duymayın. Kendinize güvenin. Evlenmediğime pişmanmıyım ne demek. Böyle düşünerek boşyere kendinizi üzersiniz. Eğer siz o zaman evlenme kararı almadıysanız, muhakkak bi nedeni vardır. O zamanda iyiki evlenme kararı vermemişsinizdir. Siz doğru olanı yaptınız. Çünkü evliliğe akılda acaba veya herhangi bi soru işareti ile kalkışılmaz, kalkışılmamalı. Mühim olan erken evlenmek değil, doğru kişiyi bulup evlenmek. :kahve:

senın aradıgın benım guzelım ben 30 yasındayım ve degıl evlılık kıyısından bıle gecmedım 6 yıllık cok guzel super harıka gıden bı ılışkım var ama ıste ıs evlılıge geldıgı anda ıste tam orada bende kabuslar baslıyor bana sorarsan ben evlenmeyı hıc dusunmuyorum nedenımı cok basıt o kadar aktıf bı ınsanım o kdar tanıdıgım var ama sahıden gorunduklerı kadar mutlu degıller evlılıklerınde hepsı gorunmek zorunda oldukları ıcın ole canımlı cıcımlıler yoksa ah bı acsanda baksan ıclerını nede pısmanlar tabı bunuda kımse ıtırafta edemezde orasıda ayrı tartısılır ınsanlar evlenmem gerekıyor dıyor mecburı ıstıkamet dıyor gıdıyor kımse tek kalıpda kahramanca hayatını paşalar gıbı gecırırım bunuda becerırım dıyebılen yok neden toplum baskısı aman evde kaldın korkusu evlen kaynana bı ayrı coluk cocuk bı ayrı dert ustune dert..........ama elbetkı genede senın hayatının sartlarını bılmıyorum sana kendımden ornek vereyım ıannkı benım de hayatımın sartlarıda zor belkı bole daha da bekar kalmaya devam edersem dahada zorlasıcak ama ben sagdece ılıskımı yasıyorum........ben boylede MUTLUYUM evlilikmi kesınlıkle hayırrrr

Back
X