merhaba,
bu konudan rahatsızım ben kişisel olarak deneyimlemiş olduğum için de söylemek istedim kadınların evlendi diye ailelerinden vazgeçmeye zorlanması yerlerinden yurtlarından edilmesi ne kadar doğru?
kanıksanmış bir şey bu kadın evlendimi uzaklara gider.
peki erkek?
maden yuva kuruluyor o niye ailesiyle dip dibe yani onlarınki aile de biz ağaçtamı yetiştik erkek hiç kopmasın ailesinden ama kadın uzaklara gitsin varmı böyle şey?
zaten kadın yalnızlaşsın diye böyle isteyenlerde var hani tek kalsın ki daha rahat ezsinler ben evlenirken ailemle yakın olmak istemem hep sorun oldu o ne kadar konuşursa ben de o kadar konuşmak istedim bir gün sen ailenle çok konuşuyorsun dedi ben de sen niye konuşuyorsun dedim onlar ailem demişti ben de onlar da benim ailem dedim surat astı yani düşünün ailemle konuşmam suç oldu. bugün bakıyorum nice kadın kocası ailesiyle yan yanayken kendisi uzaklarda alesine hasret yaşıyor evlenmek bumudur? bize bunca emek veren hizmet eden ailelere sırt dönmekmidir?
iki aileye eşit mesafede olunursa ne ala ala ama kadının uzaklaşması anlamsızdır sonra gelsin kaynana elti sorunları..