Evlenmek..bir insan tanmak

Neden mi inanmıyorum çünkü canım geçmişine çok kız girmiş bi insan..Ve benim geçmişimdeki bi normal olmayan insan yüzünden erkeklere güvenim kalmadı:kızgın: Bi ay içinde kim kimi çok sever ve kim kim için evlilik düşünür bunu anlamıyorum..Evimizi bile düzdü yerini bile belirledi:kızgın: Bazen hoşuma gidiyor olur belki diyorum zamana bırakalım diyorum tamam ama bu zamanı uzatmayalım diyor ben çok istiyorum diyor anlam veremiyorum o yüzden
Benim ona karşı duygularım gel gitli üç hareketi tamam budur diyo bi hareketi yapma sinem diyo

canım senın bıraz kafan karısık..

senın bıraz zamana ıhtıyacın var..
onun gecmısını senın gecmısını bır yana bırakarak bıraz ondan zaman ıste

sen dusun..
duygularını ona karşı hıssettıklerını olc tart

senı gercekten sevıyorsa sana anlayış gosterecektır

tam olarak bi gösterge değildir bana kalırsa.
çok kızla çıkmış bir erkek hepsiyle sevdiği için birlikte olmamıştır bu bi gerçek. sevmediği halde sırf vakit geçirmek için karşı cinsten birileriyle görüşebilen bir erkektir bana göre. gençliğine veriyorum iyimser oluyorum.

ve yine bana göre bu davranışı o kişiyi yüce bilge insan yapmaz, nirvanaya ulaştırmaz. ne istediğini insan bu yollarla bulamaz. ne istediğini anlamıştır diyen arkadaşların fikirlerini bu yüzden sordum, merak ettim.

Bence dikkatli olmalısın tatlım.
Ama bu demek değilki tmm uzak dur.
Seninde duyguların önemli tabiki
Fakat biraz yavaş olun bence
2 ayla falan inan kimseyi tanıyamazsın.
Hakkında hayırlısı olsun a.s.

canım allah için cok dikkatli ol..iyice tanı sakın evlilik sözlerine kaptırma kendini..daha 2 aydır tanıyorsun..aynı hatayı bende yaptım..ilk gunden beri evlilik konusuyordu..bu inan insanı o kadar cok baglıyo kii.pembe bulutlarda yasıyorsun..git gide baglanıyorsun..sonra o kadar seviyorsun ki ne derse hiç düşünmeden yapıyorsun...inanıyorsun cunku..sen sen ol iyice tanımadan ailesiyle tanıssan bile iyice yüzük takılmadan inanma..hep temkinlii ol..duygularınla degil mantıgıla haraket et

ne olursa olsun temkinli olmakta fayda var.. bu kadar çabuk ilerlerse şaşırman ve sorgulaman çok doğal.. oluruna bırak, bakalım söylediklerini birer birer yapıyor mu yapmıyor mu.. temmuzda istemeye geliyoruz demiş, ne kaldı temmuza, hiç.. biraz sabret bence..

Bence bi erkek bi kızla çıkmaya başladıgı zaman ewlilik hayali kuruyosa bu gerçekten bişiler hissettiği anlamına gelir..

Bi erkekten ewlilik lafını ilk zamanlarda duydun duydun..

Zaten duymassan ne kadar çıkarsan çık ewlilik lafını bi daha etmez..

canım ben üzüldüm şimdi böyle bişey demene benım sevgilimle 2.5 yıl oldu çıktıgımız yeni geldi askerden 1 hafta oldu daha..ama 2.5 yıldır hep ben söyledigimde hayal bile kurmaz kolay kolay sadece zamanı geldiginde çok guzel olucak herşey der sen şimdi hayaller kurarsan istedigin şekilde olmassa çok üzülürsen der.. evlenmicekmi yoksa bu adam benı oyalıyomu:oklava:

tatlım gelsın ıstesın bakalım
ıstemeden kavga cıkarmaya ve opmeye kalkısmasın dıkkat et temkınlı ol
,
madem ıstıceksınız bunları erteleyebılırız de bır sey olursa

(bendekı akla bak gözüm ablalalıkta ıyıyım de ahh ah )

Bence bi erkek bi kızla çıkmaya başladıgı zaman ewlilik hayali kuruyosa bu gerçekten bişiler hissettiği anlamına gelir..

Bi erkekten ewlilik lafını ilk zamanlarda duydun duydun..

Zaten duymassan ne kadar çıkarsan çık ewlilik lafını bi daha etmez..

bu gercek degıl,
ewlılık vaadıyle kandırılma vakaları bu olaydan cıkıyor cunku

Arkadaslar mrb biraz gec msj atıyorum kusura bakmayın bulutların üstündeydim yeryüzüne inemedim ama bi hafta oldu yeryüzündeyim şu an..Ve tekrar söylüyorum bu erkekleri anlamak çok zor..Sözleri başka söylüyor hareketleri başka..Başta tereddütlerimi sizlere söylemiştim ama inanasım gelmemişti belki bu farklı demiştim ama bu da farklı diilmiş..Haziranda ablanla tanıştıracaktın ne zaman götüreceksin dedim yiğenimin sınavı var öss atlatsın gideceğiz dedi..İsteyen insan öss fln beklemez yiğeniyle benim ne alakam var anlamadım alt tarafı bi saat oturup kalkacaktık..Son zamanlarda aradığımda ablamın yanındayım diyordu ben seni sonra ararım diyordu yada buluştuğumuzda ablası arıyordu sinemin yanındayım demiyordu du dışarıdayım biraz işim var diyordu..Bende kızdım ablana beni anlatmıştın dimi dedim peki neden benim yanımda olduğunu söylemiyorsun dedim bişey söylemedi..Yine alttan aldım bekledim ve bi hafta önce de ayrıldık..Tek diyeceğim şu ki kızlar
önce beğenirsin
sonra hoşlanırsın
sonra aşık olursun
ve daha sonra sevmeye başlarsın..Eğer karşıdaki insan da olgun biriyse kişilik bakımından evlilik gibi ciddi bir olayın hemen karar verilemeyeceğini zamanla olacağını düşünür..İki günde evlenmek istiyorum diyen bi erkek bence yalan söylüyordur ki zaten erkekleri evlenmeye ikna etmek bildiğim kadarıyla çok zordur hepsi korkak çünkü zoru görünce kaçıyorlar

son mesajını okummadan önce bu çocukta diğerleri gibi diye düşünmüştüm ne bu uçarılık ? tanışıyosun özel bi insan oluyor senin için ve hemen evlenelim , evcilik oyunu oynanıyor sanki hiç inanmamıştım malesef yanılmamışım senin adına üzüldüm arkadaşım Evlilik lafını kızları etkilemek için kullanıyolar kendilerine bağlayana kdr bu lafları söyleyerek kızın aklını çeliyolar iyice kendilerine biraz aşık etmeye başlayınca yada etkilediğini anlayınca yan çiziyorlar ciiddiyet 0 , erkekler resmen eğlence arıyor napmalı bunları hepsinin topuna kibrit suyu .....çok sinirlendim ya

Back
X