Kuaforu bilmiyorum ama sanki cok daha uyguna bulunabilir gibi.
Gelinlik cok ozel bir model istemiyorsaniz arkadasim kadikoyde 3200e diktirdi.
Kiralar da semte gore degisiyor, uygun ama nezih semtler de var. Hangi yakadasiniz?
Ben suadiyede oturuyorum burda 5 6dan asagi kira yok. Burdan arabayla 10 dk mesafede kucukyali var. Sokaklar duzgun, kenarlarinda palmiyeler dikili, binalar aralikli, evler genis balkonlu. Temiz guzel deniz kenari bir semt 1500e hele ki 1750ye ne evler bulunabiliyor :) bağdat caddesi yuruyus mesafesinde. Sahili filan guzel.
ÖhömmBu nasil nisanli masallahsen ne istersen o olsun. Her seyi ben karsilicam ceyiz istemiyorum. Böyle adamlar var mı ya
Bana pek hitap etmedi canım türbanlı olmadığım için değil tarzlari bana uymadığı için. Bence çok begendiysen aynisini yaptir arada kaldıysan biraz daha bakın gelinlik için. İste bu dediğin an tamamdir zatenBencede hallederler bir bakın isciliklerine orada orneklerden.
Çoğu marka adi yüzünden uçuk fiyat cekiyor zaten. İnşallah olur bir bakayim hesaplarina
MasallahÖhömmSanırım varmış.
Eski evliliğimde aynısını yaşadım biliyor musunuz ?Masallahburda nisan bohcasina fazladan terlik aldi diye terkedilen kizlari görünce insan inanamiyor
Güle güle kullansınlarEski evliliğimde aynısını yaşadım biliyor musunuz ?
Terliği geçtim , boşanırken benim çeyiz tencerelerimi alıp gitmişler :)
İnanın çok korkuyorum.Güle güle kullansınlardemek ki magdur olan taraf sizmissiniz ki Allah gönlünüze göre birini vermiş
İnsallah. Aynı eve girmeden kimse diğerini tanıyamıyor. Elbette sorun cıkacak ancak umarım sorunlarınızı birlikte çözebileceğiniz bir insan olur eşiniz. Yoksa her evlilikte problem çıkar. Mutluluklar dilerimİnanın çok korkuyorum.
Hani bir yandam heyecanlıyım diğer yandan aşırı bir korkum var.
Bunların hepsi güzel şeyler ama önemli olan ağız tadı.
Umarım bu kez üzülmem.
Aslında suadiye de oturursak çok iyi olacak ama orayı da ben sevmedim.
Dediğiniz gibi zaten kiraları da.
Küçükyalıda çok eski evler. Yeni yapılanlarda çok çok kötü.
Oralar uzak olmaz mı ?İstanbul da site içi maalesef öyle. Çok sıradan bir apartmandayım site filan değil giriş kat 1500 tl kirası. Metroyla ulaşım sağlayacaksanız başka bir muhitten bulamaz mısınız ? Bir de mesela İstanbul da kuaför 1000 lira ise Kocaeli de yarı yarıya oluyor gelinlik de o şekilde . Çok yakın gidip bakabilirsiniz gelinlik için fikir olur. Çünkü gelinliğin maliyetinden çok dükkan kiraladı yüksek, bazıları dolar bazlı vs
Ay böyle bir ev bulsam daha ne olsunBiz yatirimlik sıfır aldik baya guzel bir ev kucukyalidan. Bence siz biraz daha detayli arastirin. Dubleks adalar manzarali, kiraciya verirken tereddutte kaldim biz mi otursak burda acaba diye :)
Tabi guzel evden anlayisimiz da farkli olabilir yani. Benim guzel diye bahsettigim genis balkonlu olmasi, elektrikli panjur olmasi, mutfagin banyonun genis olmasi, cift wc olmasi, birinin küvetli olmasi, guzel isik almasi, salona hem oturma grubu hem yemek takimi koyunca hala ferah kalabilmesi, yatak odasi da ayni sekilde, kisacasi odalarin kucucuk olmamasi, asansor olmasi, karanlik oda olmamasi, binalarin cok birbirine bitisik olmamasi, bodrum katta bize ait kapili kilitli 18 metrekare daha bir oda var, kapali otopark olmasi gibi gibi aslinda bulunmasi gereken seyler.
Fazla bir luks beklentim olmadigindan bana da iyi gelmis olabilir.
Arabanız varsa zaten kolay olur, araba yoksa Marmaray la gebzeye ulaşım tek vasıta mesela. Ya da hızlı trenle direkt izmit merkez . Ben olsam biraz oradaki çarşıları araştırırım . İstanbul da 10000 liraya gelinlik almaktansa daha uygunu için gidip gelinebilir diye düşünüyorum. Ben gelinliğimi memleketimde diktirdim oturduğumuz ilçeye 1 saat uzaklıktaydı 2 prova oldu bir sıkıntı yaşamadım.Oralar uzak olmaz mı ?
Gelinlik için de provaya gitmem gerekecek mesela. O da zorlamaz mı beni ?
Çok teşekkür ederim bunu bir araştıracağımArabanız varsa zaten kolay olur, araba yoksa Marmaray la gebzeye ulaşım tek vasıta mesela. Ya da hızlı trenle direkt izmit merkez . Ben olsam biraz oradaki çarşıları araştırırım . İstanbul da 10000 liraya gelinlik almaktansa daha uygunu için gidip gelinebilir diye düşünüyorum. Ben gelinliğimi memleketimde diktirdim oturduğumuz ilçeye 1 saat uzaklıktaydı 2 prova oldu bir sıkıntı yaşamadım.
Ay böyle bir ev bulsam daha ne olsun
Vallahi benim lüks beklentimden çok çok fazlası.
Ama aslında küçük yalı olmamasının sebebi nişanlımın orayı hiç sevmemesi.
Bende İstanbuldayım sanırım siz daha lüks bir semttesiniz burada Bağcılarda güzel ferah bir sitede 1400 kira vererek oturabilirsiniz. Gelinlik kiralayacaksınız çok güzel gelinlikler 4-5 bin ₺ daha uyguna da var. Kuaförler 500-600₺ filan. Hani evi bilemem ama gelinliğe buradan bakabilirsinizİstanbul’da yaşıyoruz. Ama gerçekten şöyle normal statüdeki evler bu fiyatlara ulaşmış. Belki inandırıcı gelmeyecek ama bu dediğim yerde daire bile kalmamış.
Gelinliğe zaten o fiyatı vermeyeceğim. Ben sadece piyasada ki rakamlara inanamadım.
Küçükyalıdaki kiracınız çıkarsa haber verinHmm isyerleriniz hangi semtlerde yazdiysaniz da kacirdim
O zaman el mahkum o yazdiginiz rakamlari hatta fazlasını vereceksiniz gibi duruyor.
Biz suadiyeden once acibademdeydik 2016da ciktik kiramiz 3800dü. Fazla geliyordu ciktik. Suan evi esimin babasi aldi. Yoksa suadiyeyi de cok sevmeme ragmen tercih etmezdim. Kiraya bu denli para yazik günah gibi ya...
E beşiktaş,kadiköy başka..Herkesin kafasinda istanbuldaki butun evler 3lira mi gibi bir algi oluştu.
İstanbulda bazi semtlerde 1500 liraya rezidansta bile oturabilirsin, bazi semtlerde 1500 liraya yikinti ev bile bulamazsin.
Konu sahibinin istedigi semtteki fiyatlar oyle butun istanbul degil tabi ki. Ama git uygun fiyatli ev bul demekle de olmuyor.
İnsanin calistigi yer de onemli, İstanbulda trafik cok buyuk bir zaman kaybi. Bizim kendi evimiz var ama esimin işinden dolayi evimizde oturmuyoruz mesela. O yuzden taaa istanbulun bir ucunda evler ucuz diye kalkip herkes oraya gidemez. Bazi seyleri anlamak bu kadar mi zor.
E beşiktaş,kadiköy başka..
Şile, silivri başka şey tabiki.
Ama kadıköy yakinlarınsa istiyor kajmery. Yani yine pahalı olacak. Güvenlikli site ici bir daire.
Ben ev sahibi olsam kadıköyde ya da yakınlarında. Ben de vicdansız davranirdim.
Burası istanbul. Dünyanın en büyük ve en güzel kentlerinden biri.
Benim bebek sahilinde 1 metrekare yerim olsa hayatım değişirdi be. Hey yavrum hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?