Evlenmek bu kadar zor mu ?

Bencede çok abartılı fiyatlar. Durumunuz iyi diye vermeyin bu fiyatları lütfen. Gidin gezin o para ile.

Gelinlik normal ama o kira ancak rezidans falansa oluyor

Aslında ev bakarken ikimizin de istediği bir yerde olsun diye düşündük. Hem onun iş yerine hem de aileme yakın bir yer olsun istiyoruz. Çekmeköy taraflarına ulaşım çok sıkıntılı ve inanın site içinde daireler bile 3000₺. Oralara da baktık epey.

Nerede diktirdiniz acaba ? Bir de orası nerede bir site ? Avrupa yakası ise orası çok daha uygun oluyor ama bize uzak.

Hahah bibiş ya
İzmire geleyim gelmesine de bunun provası var . Onu nasıl halledeceğiz uçak biletleri ile zaten yine aynı paraya denk gelir.

3,5 ay önce evlendim. bende fiyatlar güncel :) vaktiniz varsa gelinliğe aralıkta bakın. sezonun en ölü olduğu zamanlar, nakitte yarı yarıya düşürtmüştük fiyatı.

ev kirası için yapacak birşey yok. belki de site içinde değil de aidatı daha düşük tek bir apartman dairesi bakabilirsiniz? illa ki birşeylerden vazgeçmeniz gerekecek, ya muhit, ya daire büyüklüğü vs. hangisi olmazsa olmazınız ona karar verin. ve bence ev kiralamayı da üniversite açılış sezonu sonrasına bırakın.

ilk evliliğinizden kullanılabilir durumda beyaz eşya vs yok mu?

Bencede çok abartılı fiyatlar. Durumunuz iyi diye vermeyin bu fiyatları lütfen. Gidin gezin o para ile.
Zaten artık meslek soranlara da yalan söylüyorum. Çünkü onu öğrenince direkt fiyat çıkıyorlar.
Biz de öyle düşünüyoruz. Resmen çöpe atılmış bir para gibi.

Kasımda olacak düğünümüz. Ve o zaman da evlenen çok fazla insan varmış. Bunu da yeni öğrendik
Açıkçası evimde vakit geçirmeyi sevdiğim için evde pek taviz vereceğim bir durum yok.
İlk evliliğimde sadece bulaşık makinam vardı. Onu da zaten verdim birine.
Ki ilk evliliğimden kalma hiç bir çöpü bu evime sokmayı düşünmüyorum.

Hahah bibiş ya
İzmire geleyim gelmesine de bunun provası var . Onu nasıl halledeceğiz uçak biletleri ile zaten yine aynı paraya denk gelir.
İzmir istanbul bi ara ucal bileti baktım 22 si tarihi yanlış hatırlamıyorsam 140 tlye vardı
Bedenin standart diye düşünüyorum mesela 36 gel hazır al git nasıl bir model istiyorsun atsana merak ettim kasnak model falan demişsin hic bilmem

kasım için evet, ne yazık ki gelinlik fiyatı anlamında zor bir dönem. belki düğünü davetlileri biraz daha sade tutabilirsiniz.
açıkçası ben bu hazırlık döneminde geriye dönüp baktığımda, örneğin düğünüm bu kadar abartılı olmasa da olurmuş, nikah olsa da olurmuş diyorum. ama balayıma verdiğimiz her kuruşa iyi ki diyorum. iyi ki vermişim. gerekirse düğünü yapmaktan vazgeçerdim, balayımdan geçmezdim. kına vs yapmadım hiç de eksikliğini hissetmedim. her odayı düzmeyebilirsiniz. benim biri çocuk odası olmak üzere öylece bekliyor yarı boş. hiç de rahatsızlık duymuyorum. :)

Canım ben tesettürlüyüm. Ondan dolayı özel dikim şart . Dur hemen bulup atayım

Kirasi 3.500tl olan evi ayda 2lira ödeyecegin krediyle alamazsin. Bir akilli siz degilsiniz. 3.500 kira veren zevkinden vermiyor.

Istanbulda. Güvenli ve metroya yakınsa çok da uçuk diyemeyiz bu fiyata.

Gelinlik evet çok pahalı. 10 bin lira ile insan küçük ev aletlerini alabilir.

Kuafor ise bin lira uygun bile sayilir. Ağda, manikür. kına saçı, düğün saçı. E kuaföre yanina gelecek olan kardes kuzen makyaji da eklenirse... bana uygub geldi

Ama kira konusunda daha esnek olmanızı öneririm.

Valla ben 3bin lira kira verecegime cekerim bi kredi ev alirim. Onun taksidini oderim. Haraç verir gibi kira mi verilir Allasen

Kirasi 3.500tl olan evi ayda 2lira ödeyecegin krediyle alamazsin. Bir akilli siz degilsiniz. 3.500 kira veren zevkinden vermiyor.
Bunu anlatamadım. Siz benden daha güzel açıklamışsınız. Zaten faizlerde aşırı yüksek. Biz eve kredi çeksek aylık ödemesi 5600 gibi bir rakamdı.

istanbuldaysanız kiralar bu durumdadır ama bahsettiğiniz fiyata daha güzel evler bulursunuz bence. güneyde küçük bir ilçede yaşıyorum burada bile kiralar 1500 den başlıyor o yüzden şaşırmadım. ben evlenirsem gelinliği kiralarım ömür boyu bir daha giyemeyeceğim bir şey için 10 bine ne gerek var ki? seçiminizi bilemem ama ben sade ve kiralık bir gelinlikle hallederdim. düğünle ilgili başka masraflarınız (salon,kına,yemek vs. ) olacak mı bahsetmemişsiniz ama açıkçası ben düğün işlerini çok önemsemiyorum milleti eğlendirmek yedirmek içirmek için bir sürü para dökülüyor. düğün için harcayacağım parayla tatil yapmayı eşimle eğlenmeyi gezmeyi tozmayı tercih ederim. sade bir nikah töreniyle halleder geçerim.mutluluklar diliyorum.

Siz çok lüks yerlere bakmışsınız ,havaya girmişsiniz metroya yakın nezih bi semte 3+1 evde 2000 tl ye oturuyoruz ,üstelik gece 3- 5 te bile çıkıp yürüyebiliyoruz ,gelinlik içinde fatih i gezin oleg cassiniye bakın 6500 e ne gelinlikler var ,gelin başı 500 den fazla değil nezih semtimde ,
Bunlar sizin tercihleriniz şartlar böyle değil ,kendinizi kandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…