zaten depresyondaymışsın terk edilmişsin amca tarafından benle kaşıma kendinilütfen sakız gibi çiğneyeceksin beni daha
düşün işte o kadar namusluyum ben .
ben bakire hamile sen nesin küflü
bende elimde çocukla kaldım kocam fahişeye gitti ühüü ühhü bide şey yapamadı benizaten depresyondaymışsın terk edilmişsin amca tarafından benle kaşıma kendini
Var olduğunu iddia ettiğin şeyler nerde, beyin akıl kültür falan?
sen ve senin elit plaza insanları benım hayatımı cokmu merak ettiniz yahu bu kdar önemsemişssin beni aa
küflü ne ya ayy kızım çok komiksin ya hangi mahhalerden çıktın sen varoş kız seni
allahın kezbanı dalga geçiyorum senle eevet çok namuslusun bravo senin gibisini ilk defa gördük hepimiz .
çok kızmışssın sen evde kalmış küflübende elimde çocukla kaldım kocam fahişeye gitti ühüü ühhü bide şey yapamadı beni
sen beni önemsemişsin ki canın yanmışsen ve senin elit plaza insanları benım hayatımı cokmu merak ettiniz yahu bu kdar önemsemişssin beni aa
evde kaldım ben evde kaldımçok kızmışssın sen evde kalmış küflü
ay ıstedıgını gecebılırsın benım ıcın sorun degılsen beni önemsemişsin ki canın yanmış
ben senle dalga geçiyorum
benle dalga geçmeye çalıştın batırdın rezil oldun
çarşaf çarşaf yazıcam buraya söz terk edilince bebekle kaldım ortada biri acıdı aldı beni ne güzel ama kocamın aileside beni istemedi çocukluyum diye ühhü ühhü
o adamla zaten takılamazsın .ay ıstedıgını gecebılırsın benım ıcın sorun degıl
50 yasındakı herıflere takılmadım ben yanı elın pörsümüş adamlarıyla yani
kız düşünüyorum bu deli acaba benım eskı kocamın (eskı artıgım, kullanılmamıs herif) sonradan kırıgı fılan mı taktı bana diyede düşünmedim değilCute sen çok güzelsin ya onu kıskandı bu, kompleksli çünkü
ay çok kıskandım güzelse nerden bilicem sanki kadının resmi varCute sen çok güzelsin ya onu kıskandı bu, kompleksli çünkü
ne yapayım yani herkes çocuk mu yapmak zorundaAynı yaşta olduğun kadının İlkokula başlayan çocuğu var gene de dışarda gören değil çocuğu olduğuna evli olduğuna bile inanmaz
sinirden aglamak üzeremisin bana mı öyle geliyoro adamla zaten takılamazsın .
yabancıydı
yoksa bayılırsın emin ol görsen ama senin varoş mahhalene gelmez o tipler
kadının aklı hala eskide anladık bunu .kız düşünüyorum bu deli acaba benım eskı kocamın (eskı artıgım, kullanılmamıs herif) sonradan kırıgı fılan mı taktı bana diyede düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?