Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

düşün işte o kadar namusluyum ben .

ben bakire hamile sen nesin küflü

küflü ne ya ayy kızım çok komiksin ya hangi mahhalerden çıktın sen varoş kız seni
allahın kezbanı dalga geçiyorum senle eevet çok namuslusun bravo senin gibisini ilk defa gördük hepimiz .

Var olduğunu iddia ettiğin şeyler nerde, beyin akıl kültür falan?

Ben bari biri vardır sandım yazdım
Baktım hiç biri yok, vazgeçtim
Aklı olsa kendine kullanır, amcası yaşındakine aşık olduğuna bakmadan milletin kaç kez evlendiğini hesaplıyo

küflü ne ya ayy kızım çok komiksin ya hangi mahhalerden çıktın sen varoş kız seni
allahın kezbanı dalga geçiyorum senle eevet çok namuslusun bravo senin gibisini ilk defa gördük hepimiz .
sen ve senin elit plaza insanları benım hayatımı cokmu merak ettiniz yahu bu kdar önemsemişssin beni aa

sen ve senin elit plaza insanları benım hayatımı cokmu merak ettiniz yahu bu kdar önemsemişssin beni aa
sen beni önemsemişsin ki canın yanmış
ben senle dalga geçiyorum
benle dalga geçmeye çalıştın batırdın rezil oldun
çarşaf çarşaf yazıcam buraya söz terk edilince bebekle kaldım ortada biri acıdı aldı beni ne güzel ama kocamın aileside beni istemedi çocukluyum diye ühhü ühhü

ay ıstedıgını gecebılırsın benım ıcın sorun degıl
50 yasındakı herıflere takılmadım ben yanı elın pörsümüş adamlarıyla yani

sakız gibi çiğnendim küflü küflü
kadınla aynı yaştayız yanlız ben küflüysem sen daha çok küflüsün canikom gerçi dur seninkiler seni şey yapamamıştı dimi

ay ıstedıgını gecebılırsın benım ıcın sorun degıl
50 yasındakı herıflere takılmadım ben yanı elın pörsümüş adamlarıyla yani
o adamla zaten takılamazsın .
yabancıydı
yoksa bayılırsın emin ol görsen ama senin varoş mahhalene gelmez o tipler

Aynı yaşta olduğun kadının İlkokula başlayan çocuğu var gene de dışarda gören değil çocuğu olduğuna evli olduğuna bile inanmaz

Cute sen çok güzelsin ya onu kıskandı bu, kompleksli çünkü
kız düşünüyorum bu deli acaba benım eskı kocamın (eskı artıgım, kullanılmamıs herif) sonradan kırıgı fılan mı taktı bana diyede düşünmedim değil

kız düşünüyorum bu deli acaba benım eskı kocamın (eskı artıgım, kullanılmamıs herif) sonradan kırıgı fılan mı taktı bana diyede düşünmedim değil
kadının aklı hala eskide anladık bunu .
canım öslzediysen ara
ben sana değil sen bana taktın canım
senin o şey edemeyen kocanı ben ne yapayım onu anca senin gibiler alır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…