o kadar insan oldu bu 3 ay içinde benimle bir şeyler yaşamak isteyen ama kimse onun gibi olamıyor yaaaO kadar emin olmayin o zaman sizden sonrs iki kisi bile eskitmis o kadar kisa zamanda hala emindim demeyin bence.. artik önünüze bakin ona kiz coksa sizede adam gibi adam cok.. allah in sevilen kuluymussunuz ki bitmis kurtuldugunuza dua edin.
Benden önce de 4 senedir hayatımda kimse yok dediği halde 2 kere söz attığını öğrenmiştim.
3 ay zaten çok kısa bir süreo kadar insan oldu bu 3 ay içinde benimle bir şeyler yaşamak isteyen ama kimse onun gibi olamıyor yaaa
Sizin icin erken daha siz yürekten gonulden sewmissiniz size zaman lazim hem bundan sonraki iliskinizde daha saglam daha iyi olur insallah.. siz biraz kendinize zaman werin gezin tozun kimse için kafa yormayin derimo kadar insan oldu bu 3 ay içinde benimle bir şeyler yaşamak isteyen ama kimse onun gibi olamıyor yaaa
3 ay ne ki,bana deli divane olduğunu söyleyen adam ayrıldıktan iki gün sonra başka kıza evlenmeye gitti,kızı istemeden gel dedim gelmedi.O da çok evlenmeyi istiyodu,evlendide.BİZ YILLARCA ÖLÜRÜZ AŞKIMIZDAN,onlar rahatlıkla başkasına gidebilyo.Tabi bütün erkekler böyledir diye bir şey yok
haklısınız ama bir teklif var lise arkadaşım çok güvendiğim birisi dün karar verdim teklifini kabul edeceğim onu bekleyerek hata etmişim3 ay zaten çok kısa bir süre
Evlilikten dönmüşsünüz kolay mı
onu çok sevdim çok hem de ama unutucam teşekkürlerSizin icin erken daha siz yürekten gonulden sewmissiniz size zaman lazim hem bundan sonraki iliskinizde daha saglam daha iyi olur insallah.. siz biraz kendinize zaman werin gezin tozun kimse için kafa yormayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?