Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Nişanlımla hakaretlerinden saygısızlıklarından dolayı nişan attım.
Ailesi de her zaman haksız da olsa küfür de etse bizim oğlumuz her zaman haklı dediler.
Oğullarıyla kavga ettiğimiz de bana tavır alıp konuşmadılar, surat astılar.
Nişandan önce her şey gayet güzeldi kavga ederdik ama barışırdık.
Herkes bize hayranlıkla bakardı.
Kendi kuzenlerim bile kıskanıyordu.
Herkes birbirinize aşık olduğunuz ne kadar belli derdi.
Ailem onu çok seviyordu.Hala da seviyor.
Nişan attıktan sonra bana kız mı yok dediğini duydum inanmamıştım.
50 gün sonra kız istemeye hem de başka bir ile gittiğini duydum gene inanmamıştım sonra kendi kulaklarımla duydum.
Daha sonra o kız da olmamış gene o şehir dışındaki aynı yerden başka kız istemişler onu duyunca da inanmadım.,
Whatsappa o kızla fotoğraf attığı halde ailem de ben de inanmak istemedik akrabası falandır dedi ailem.
Düne kadar 3 ay geçmesine ve bunları duymamıza rağmen geleceğini umuyorduk.
Dün kargodaki arkadaşım kız arkadaşına kargo gönderdiğini söyledi.
Doğruymuş.
Bir de bana doğum günümde telefon almıştı pahalı bir şey olduğu için kabul etmedim taksit ödüyordum sonra ayrılınca geri verdim kargoda telefon yollamış kıza umarım benim telefonum değildir.
Benden önce de 4 senedir hayatımda kimse yok dediği halde 2 kere söz attığını öğrenmiştim.
Bu kadar mı evlilik meraklısı olur nedir bu evlilik merakı ?
Beni sevdiğine adım gibi emindim, bu kadar mıydı ya ?

Son düzenleme:
O kadar emin olmayin o zaman sizden sonrs iki kisi bile eskitmis o kadar kisa zamanda hala emindim demeyin bence.. artik önünüze bakin ona kiz coksa sizede adam gibi adam cok.. allah in sevilen kuluymussunuz ki bitmis kurtuldugunuza dua edin.

o kadar insan oldu bu 3 ay içinde benimle bir şeyler yaşamak isteyen ama kimse onun gibi olamıyor yaaa

takip etmeyin, o nasıl yoluna bakıyorsa, siz de bakın. Boş beleş insanlar için, ömür tüketmeye değmez.

Yalanci bir adamdan kurtuldugun icin dua etmelisin. Icin yaniyordur fakat hayirlisi buymus demekki onune bakmani temenni ederim :)

o kadar insan oldu bu 3 ay içinde benimle bir şeyler yaşamak isteyen ama kimse onun gibi olamıyor yaaa
Sizin icin erken daha siz yürekten gonulden sewmissiniz size zaman lazim hem bundan sonraki iliskinizde daha saglam daha iyi olur insallah.. siz biraz kendinize zaman werin gezin tozun kimse için kafa yormayin derim

3 ay ne ki,bana deli divane olduğunu söyleyen adam ayrıldıktan iki gün sonra başka kıza evlenmeye gitti,kızı istemeden gel dedim gelmedi.O da çok evlenmeyi istiyodu,evlendide.BİZ YILLARCA ÖLÜRÜZ AŞKIMIZDAN,onlar rahatlıkla başkasına gider.Tabi bütün erkekler böyledir diye bir şey yok,hepsinin günahını almıyım

Son düzenleme:
O neymis oyle ya hu?
Pamuk prenses ve 7 cuceler puzzelinda sanki eksik bir parca kalmis, resmi uyan degil, sekli uyan artik cin Ali mi olur, pembe panter mi olur hangisi cuk oturursa onu koymaya calismis sanirim.

Yani goruntu olmasa da sekil uysun gibi.

Gelse kabul edecektin yani

Evlenmek icin evlenen erkek ya da kadin farketmez ikiside itici benim gozumde..

Geri gelse hala kucak açaçak gibi bir halin var.

O evlenmek için evlenebilecek bir tip olabilir ama sen de onunla evleneyim de ne şekilde olursa olsun mu diyorsun?

3 ay zaten çok kısa bir süre
Evlilikten dönmüşsünüz kolay mı
haklısınız ama bir teklif var lise arkadaşım çok güvendiğim birisi dün karar verdim teklifini kabul edeceğim onu bekleyerek hata etmişim

Sizin icin erken daha siz yürekten gonulden sewmissiniz size zaman lazim hem bundan sonraki iliskinizde daha saglam daha iyi olur insallah.. siz biraz kendinize zaman werin gezin tozun kimse için kafa yormayin derim
onu çok sevdim çok hem de ama unutucam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…