sen avukat mısın pardon ?Suç demedim
Milletle alay ederken dön kendine bak dedim
O acı tecrübeler yaşamış
Tek derdi dış görünüşü olmamış
Hayat böyle bişey, sen daha hiç bişey görmemişsin anlaşılan
İnanmıyosan inanma ama kıza takık gibisin , gerçek hayatta bile aklından çıkmıyomuş arkadaşlarına bile gidip anlatmışsın
Ben kk yı kaparsam herşey orda kalır, sen cidden boşluktasın bence 19 yaş büyük adamdan hoşlanmalar yetmemiş kk da ki nickleri takar olmuşsun
Kendine dön bir bak dedim, bu kadar. Zamanı gelmiş te geçiyor
Ben haksızlığa gelemem, Cute sussa bile sen susmuyorsun. E o zaman ben bi konuşayım dedim
yok ben sana hırlsanmıyorum sen daha duyguları bıle anlamıyorsun 30 yasında kadınsın bıdesen avukat mısın pardon ?
ne oluyoruz niye atladın alayınıza yeterim ben sen merak etme
konularıma dalıp ayy kocaman adamla birlikte ayy solaryum ayy kalça falan yapıyorsunuz komiksiniz . seviyenize düştüm maalesef . güya benim evlenmememi diline dolayıp beni vuracak
ay cute sen evlendinde ne oldu derler oo zaman adama .iyi valla konuş konuş karşındaki sana kibar olsun . ben herkesin dilinden anlarım canım . canı yanmış ay pardon o zaman canın yandıysa ne söyledim ki can yakıcak . sanki kocasını ben aldım elinden kadının .
Bak şimdi ama sen şimdi böyle üzgün, nişan atmış, eski nişanlısının bir nevi ihanetine uğramış bir kızın konusuna gelip tiki tiki kız isteme mi kalmış yaauuuww babından bir yorum yapmışsın. Bu çok yanlış, bunun önemli bir Türk geleneği olmasının yanı sıra kızın zaten canı burnunda yorumun kel alaka olmakla beraber sinir bozucu bunda bir anlaşalım. Senin canın sıkkınken gelip birisi alakasız bir yorum atsa senin de canın sıkılır. Yetmemiş evlenenleirn hepsini seks için evleniyor herkes seksomanyak imasında bulunan ve yargılayıcı, zan altında bırakan bir yorum yapmışsın. Buradan da bütün evlilere cevap hakkı doğmuş. Ki Sırf bu yaptığınla kavgayı başlatan sen olmuşsun. Cute de sana cevap vermiş ardından da kadının evliliğinden, cinsel hayatından ortaya karışık dalmışsın. Şimdi Bir bir oku şu paragrafı kendini çıkar aklından, bunları yapan birisi sence normal mi?o kim ki sevgilimi diline doluyor . o başlattı . görmüyor musun pes bu kadar taraflı olmayın
bu kadın kim ki benim özelimi döktü elalemin konusuna bir yorum yaptım diye
bende sizin gibilerden korkarım size yazmıcam herşey ortada
ne kısmetsizliğim kaldı ne başka birşey
gerçi gülüp geçtim çünküü kendisini takmıyroum bile zavallı işte konuşuyor .
Boşa açıklıyosunsız benım senelerdır o yavrumu o adam arayacak dıye ne kadar korktugumu hıc okudunuzmu forumda?
o yavruma bısey alamadıgım zamanları genede o adamdan 1 lıra almadıgım zamanları okudunuzmuda benım cocuk yapma sebebımı kesınlıkle bır konuya baglamıstınız? he
hayır dımı
benım ne cıkarım olabılır ben soyluyorum o cocugu kendım ıcın yaptım ve ben bakıyorum kımseylede paylasmaya nıyetım yok net.
sende benım canımı boyle yakmıştın
sımdıde senın yansın
umurumda mı ? değil
bence sende gel falcıya eski kocam dönücek mi diye sor içinde kalmasın kız herşeyi biliyoro zaman benım hayatımı arkadaslarına anlatmayacaksın
anlattıgınıda buraya bayağı bısey gıbı gelıp yazmayacaksın tamam mı gülüm?
bana ya da bi başka şeye söylemiş olsan eleştriyi gayette kaldırdıgımı bılırler aha bu forumdakıler
ama konu cocugum ve hıc bılmedıgın bır gecmısımız
o yuzden orada duracaksın sen benım canımı agzına bu sekılde alırsan ben senın baban yasındakı sevgılınıde gıttıgın falcılarıda buraya boyle yazma hakkını kendımde gorurum.
e ne yapcan herkes hakkettiğini yaşardı ya sende hakettin ve yaşadın
hadı gıt sımdı anlat arkadaslarına falcıya sor buldur benı
Bende çok yazdım ama anlayacak biri olmadığını anladım.Bak şimdi ama sen şimdi böyle üzgün, nişan atmış, eski nişanlısının bir nevi ihanetine uğramış bir kızın konusuna gelip tiki tiki kız isteme mi kalmış yaauuuww babından bir yorum yapmışsın. Bu çok yanlış, bunun önemli bir Türk geleneği olmasının yanı sıra kızın zaten canı burnunda yorumun kel alaka olmakla beraber sinir bozucu bunda bir anlaşalım. Senin canın sıkkınken gelip birisi alakasız bir yorum atsa senin de canın sıkılır. Yetmemiş evlenenleirn hepsini seks için evleniyor herkes seksomanyak imasında bulunan ve yargılayıcı, zan altında bırakan bir yorum yapmışsın. Buradan da bütün evlilere cevap hakkı doğmuş. Ki Sırf bu yaptığınla kavgayı başlatan sen olmuşsun. Cute de sana cevap vermiş ardından da kadının evliliğinden, cinsel hayatından ortaya karışık dalmışsın. Şimdi Bir bir oku şu paragrafı kendini çıkar aklından, bunları yapan birisi sence normal mi?
sen taraflı yazıyorsun bu birBak şimdi ama sen şimdi böyle üzgün, nişan atmış, eski nişanlısının bir nevi ihanetine uğramış bir kızın konusuna gelip tiki tiki kız isteme mi kalmış yaauuuww babından bir yorum yapmışsın. Bu çok yanlış, bunun önemli bir Türk geleneği olmasının yanı sıra kızın zaten canı burnunda yorumun kel alaka olmakla beraber sinir bozucu bunda bir anlaşalım. Senin canın sıkkınken gelip birisi alakasız bir yorum atsa senin de canın sıkılır. Yetmemiş evlenenleirn hepsini seks için evleniyor herkes seksomanyak imasında bulunan ve yargılayıcı, zan altında bırakan bir yorum yapmışsın. Buradan da bütün evlilere cevap hakkı doğmuş. Ki Sırf bu yaptığınla kavgayı başlatan sen olmuşsun. Cute de sana cevap vermiş ardından da kadının evliliğinden, cinsel hayatından ortaya karışık dalmışsın. Şimdi Bir bir oku şu paragrafı kendini çıkar aklından, bunları yapan birisi sence normal mi?
ne oldu zoruna mı gitti canım ?yeterince cirkinleşiyorum ama bazen düdüğü vermek lazım ellerine
ay pişman değilim tutuklanabilirim.
her konusunda biriyle kavga etmiş zaten aklı sıra elit olacak plaza insanı
hiiiiç umurumda degılne oldu zoruna mı gitti canım ?
kıskanma çalış seninde olur dieycem ama olmaz yani .
olursa ne yapıcan kız allahtan bekarım yani yoksa neyi dolayacan dilinehiiiiç umurumda degıl
senın sahıp olamadıklarına sahıbım ben
en onemlısı kendımle yasıt kocam cok tatlı bır cocugum var
senın olacagı bıle bellı degıl sana yazmayacagım daha fazla
Bu arada sen kurban ol benim ülkemin güzelim geleneğine. Ne haddine de evlilik kurumunu aşağılayıp, koskoca bir kültüre çamur atıyorsun sen ya?sen taraflı yazıyorsun bu bir
benim gözümde kız istemeye gitmek zavallılık . tikilikse bu tikiyim ok .
çünkü benim hayat görüşümde kız isteme gibi birşey olamaz .bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz . burda herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil ayrıca benim konularıma çok ağır eleştirilerde geldi salladım mı hayır tabikide .
bide her erkek demedim kız istemeye giden erkek tipleri dedim okumadan yorum yapmayın milletin avukatı olucam diye .
Olsun, ben inatçıyım canım fark etmez.Bende çok yazdım ama anlayacak biri olmadığını anladım.
acarsam acarım kız sana neolursa ne yapıcan kız allahtan bekarım yani yoksa neyi dolayacan diline
kocası varmış ay ne güzel
aferin ama erkek milletine pek güvenme yarın o benim çocuğum değil derse o zaman gelip buraya konu açarsın yine nasıl terk edildim diye
kıs istemeye gitmek derken tanımadığı kızı istemek anlamında söyledim . burda konu sahibi iki günde kız bulmuş diyor bende onun için üzülme bu adam adam olsaydı zaten böyle yapmazdı demek istedimBu arada sen kurban ol benim ülkemin güzelim geleneğine. Ne haddine de evlilik kurumunu aşağılayıp, koskoca bir kültüre çamur atıyorsun sen ya?
Ben de evlenme meraklısı değilim, öyle düğündür falan bayılmam ama çıkıp da hakaret etmiyorum, az edep adap ya. nereye attığını bil önce. Sen adetleri, gelenekleri, kültürü aşağılıyorsun geçen gün gördüm elin Japon'u çiftetelli oynuyordu tvde vallahi. Ve evet 2015 olmuş yık biz hala kız istiyoruz. burada maksat zaten kızı "almak" demek değildir, bir ritüeldir, bir renktir o. Bunları ayırt edip algılayacak kapasitede değilsen hiç konuşma. Ha bu demek değil ki her gelenek doğrudur, bizler de kadın sünnetine ya da insan sağlığını tehdit eden geleneklere karşı çıkıyoruz ama elmayla armutu önce bir ayırt et yani. Ona buna da sallanmaz. Geleceğin Türkoloğu olarak konuşuyorum.
Kız istemeye giden erkek tiplerine cevap hakkı doğdu bu arada. Adamlar konuşamayacağına göre malum erkek üye yasak, buyrun hanımları Sevgi hanıma cevap serbest. Çünkü o sizlere çok süper bir taş attı buyrun sıra sizde.
Ben fikirleri tartışmayı severim ama üslubunu bilenleOlsun, ben inatçıyım canım fark etmez.
benim mirasa ihtiyacım yok .ya daha fazla kalbini kırmak istemiyorum . tamam hadi git .acarsam acarım kız sana ne
bende senın gıbı yaslı moruklara bakarım ölsünde mirası bana kalsın diye yapmadıgımı bırakmam
yardımda mı etmicen
seni seni
kızım sen kımsın benım kalbımı kıracaksın senı sakız dıye cıgnerım ben sen anlamadın mı dahabenim mirasa ihtiyacım yok .ya daha fazla kalbini kırmak istemiyorum . tamam hadi git .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?