Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

sen avukat mısın pardon ?
ne oluyoruz niye atladın alayınıza yeterim ben sen merak etme
konularıma dalıp ayy kocaman adamla birlikte ayy solaryum ayy kalça falan yapıyorsunuz komiksiniz . seviyenize düştüm maalesef . güya benim evlenmememi diline dolayıp beni vuracak
ay cute sen evlendinde ne oldu derler oo zaman adama .iyi valla konuş konuş karşındaki sana kibar olsun . ben herkesin dilinden anlarım canım . canı yanmış ay pardon o zaman canın yandıysa ne söyledim ki can yakıcak . sanki kocasını ben aldım elinden kadının .

yok ben sana hırlsanmıyorum sen daha duyguları bıle anlamıyorsun 30 yasında kadınsın bıde
sana neden terslendıgımı yazdım
yok efendım kocamı sankı elımden sen almıssın
kendını nımetten sanma audili yelloz

Yaptıları şükretmen için yeterli bence.Yazık onunla evelenecek olan kıza.Sende onun yaptığını yapma,sevmediğin biriyle evlenmek için evlenme.

Bak şimdi ama sen şimdi böyle üzgün, nişan atmış, eski nişanlısının bir nevi ihanetine uğramış bir kızın konusuna gelip tiki tiki kız isteme mi kalmış yaauuuww babından bir yorum yapmışsın. Bu çok yanlış, bunun önemli bir Türk geleneği olmasının yanı sıra kızın zaten canı burnunda yorumun kel alaka olmakla beraber sinir bozucu bunda bir anlaşalım. Senin canın sıkkınken gelip birisi alakasız bir yorum atsa senin de canın sıkılır. Yetmemiş evlenenleirn hepsini seks için evleniyor herkes seksomanyak imasında bulunan ve yargılayıcı, zan altında bırakan bir yorum yapmışsın. Buradan da bütün evlilere cevap hakkı doğmuş. Ki Sırf bu yaptığınla kavgayı başlatan sen olmuşsun. Cute de sana cevap vermiş ardından da kadının evliliğinden, cinsel hayatından ortaya karışık dalmışsın. Şimdi Bir bir oku şu paragrafı kendini çıkar aklından, bunları yapan birisi sence normal mi?
Edit: Bu arada sen kurban ol benim ülkemin güzelim geleneğine. Ne haddine de evlilik kurumunu aşağılayıp, koskoca bir kültüre çamur atıyorsun sen ya?
Ben de evlenme meraklısı değilim, öyle düğündür falan bayılmam ama çıkıp da hakaret etmiyorum, az edep adap ya. nereye attığını bil önce. Sen adetleri, gelenekleri, kültürü aşağılıyorsun geçen gün gördüm elin Japon'u çiftetelli oynuyordu tvde vallahi. Ve evet 2015 olmuş yık biz hala kız istiyoruz. burada maksat zaten kızı "almak" demek değildir, bir ritüeldir, bir renktir o. Bunları ayırt edip algılayacak kapasitede değilsen hiç konuşma. Ha bu demek değil ki her gelenek doğrudur, bizler de kadın sünnetine ya da insan sağlığını tehdit eden geleneklere karşı çıkıyoruz ama elmayla armutu önce bir ayırt et yani. Ona buna da sallanmaz. Geleceğin Türkoloğu olarak konuşuyorum.

Son düzenleme:
Boşa açıklıyosun
Anlayacak durumda biri değil bence
Üsluba, mantığa bak

bence sende gel falcıya eski kocam dönücek mi diye sor içinde kalmasın kız herşeyi biliyor
bana bakire bir kızın tüp bebek yaptırması enteresan geldi ondan anlatmıştım arkadaşlarıma dalga geçmek için değil .
sen aklınca benle dalga geçtiğini sandın . canım yanıcakmış ayy süper ya .
evet herkes ak ettiğini yaşar bunada bende dahil . ben kötü birşey yaşamadım çok şükür . kadına bak ya takmış . hadi canım işine sen . çocuk edebiyatı yapma burdan . ben masum bir çocuğa ne söyleyebilirim ki ?benim laflarım sanaydı .

yeterince cirkinleşiyorum ama bazen düdüğü vermek lazım ellerine
ay pişman değilim tutuklanabilirim.
her konusunda biriyle kavga etmiş zaten aklı sıra elit olacak plaza insanı

Bende çok yazdım ama anlayacak biri olmadığını anladım.

sen taraflı yazıyorsun bu bir
benim gözümde kız istemeye gitmek zavallılık . tikilikse bu tikiyim ok .
çünkü benim hayat görüşümde kız isteme gibi birşey olamaz .bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz . burda herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil ayrıca benim konularıma çok ağır eleştirilerde geldi salladım mı hayır tabikide .
bide her erkek demedim kız istemeye giden erkek tipleri dedim okumadan yorum yapmayın milletin avukatı olucam diye .

yeterince cirkinleşiyorum ama bazen düdüğü vermek lazım ellerine
ay pişman değilim tutuklanabilirim.
her konusunda biriyle kavga etmiş zaten aklı sıra elit olacak plaza insanı
ne oldu zoruna mı gitti canım ?
kıskanma çalış seninde olur dieycem ama olmaz yani .

ne oldu zoruna mı gitti canım ?
kıskanma çalış seninde olur dieycem ama olmaz yani .
hiiiiç umurumda degıl
senın sahıp olamadıklarına sahıbım ben
en onemlısı kendımle yasıt kocam cok tatlı bır cocugum var
senın olacagı bıle bellı degıl sana yazmayacagım daha fazla

Maalesef devamını okuyamadım ama başlığa cevap veriyorum,Bahsi geçen erkek; cinselliği tavan yapmış erkek olabilir. Evlilikten duygusal bir beklentisi yoktur. Düzenli cinsellik ve bedava hizmetçi seven uyanık bir tiptir zannımca. . .

hiiiiç umurumda degıl
senın sahıp olamadıklarına sahıbım ben
en onemlısı kendımle yasıt kocam cok tatlı bır cocugum var
senın olacagı bıle bellı degıl sana yazmayacagım daha fazla
olursa ne yapıcan kız allahtan bekarım yani yoksa neyi dolayacan diline
kocası varmış ay ne güzel
aferin ama erkek milletine pek güvenme yarın o benim çocuğum değil derse o zaman gelip buraya konu açarsın yine nasıl terk edildim diye

Bu arada sen kurban ol benim ülkemin güzelim geleneğine. Ne haddine de evlilik kurumunu aşağılayıp, koskoca bir kültüre çamur atıyorsun sen ya?
Ben de evlenme meraklısı değilim, öyle düğündür falan bayılmam ama çıkıp da hakaret etmiyorum, az edep adap ya. nereye attığını bil önce. Sen adetleri, gelenekleri, kültürü aşağılıyorsun geçen gün gördüm elin Japon'u çiftetelli oynuyordu tvde vallahi. Ve evet 2015 olmuş ya biz hala kız istiyoruz. burada maksat zaten kızı "almak" demek değildir, bir ritüeldir, bir renktir o. Bunları ayırt edip algılayacak kapasitede değilsen hiç konuşma. Ha bu demek değil ki her gelenek doğrudur, bizler de kadın sünnetine ya da insan sağlığını tehdit eden geleneklere karşı çıkıyoruz ama elmayla armutu önce bir ayırt et yani. Ona buna da sallanmaz. Geleceğin Türkoloğu olarak konuşuyorum.

Kız istemeye giden erkek tiplerine cevap hakkı doğdu bu arada. Adamlar konuşamayacağına göre malum erkek üye yasak, buyrun hanımları Sevgi hanıma cevap serbest. Çünkü o sizlere çok süper bir taş attı buyrun sıra sizde.

acarsam acarım kız sana ne
bende senın gıbı yaslı moruklara bakarım ölsünde mirası bana kalsın diye yapmadıgımı bırakmam
yardımda mı etmicen
seni seni

kıs istemeye gitmek derken tanımadığı kızı istemek anlamında söyledim . burda konu sahibi iki günde kız bulmuş diyor bende onun için üzülme bu adam adam olsaydı zaten böyle yapmazdı demek istedim
konuyu saçma sapan yere çekme . milleiyetçiliğini başka yerde yap .
ben kız isteme geleneğine birşey demedim . ayrıca bende türküm yabancı değilim heralde . daha fazla saçmalama .
nickinle uyum gösteren yorumlar yapıyorsun kendiyle sorunlu kız .

acarsam acarım kız sana ne
bende senın gıbı yaslı moruklara bakarım ölsünde mirası bana kalsın diye yapmadıgımı bırakmam
yardımda mı etmicen
seni seni
benim mirasa ihtiyacım yok .ya daha fazla kalbini kırmak istemiyorum . tamam hadi git .

benim mirasa ihtiyacım yok .ya daha fazla kalbini kırmak istemiyorum . tamam hadi git .
kızım sen kımsın benım kalbımı kıracaksın senı sakız dıye cıgnerım ben sen anlamadın mı daha
uza dıyorum uzaaaa
bır dahada asla ama asla yorumlarıma alıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…