Evlenmek icin gec mi kaldim sizce ?

27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorum 🤔 boşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
en sevdiğim konu.hayır geç değil konu sahibi 30 dan sonra tekrar konu açın o zaman da hayır geç değil yazacağımm :KK53:

27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorum 🤔 boşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Hiç evlenme demek için geldim..

Evlenip napıcan evlenenlerin başı göğe mi eriyo sanki
Ne zaman kendini hazır hissettin sevdiğin güvendiğin biri karşına çıkar o zaman evlenirsin

böyle ironi mi olur şakanın da ironinin de bir dozajı olmalı.sizinki gayet ağır ve saygısız
Yahu ne alakası var, raf ürünü mü geç kalınsın, yaşı da gayet genç bir şeye geç kalınmış değil :) Beğenmiyorsanız beğenmiyorum butonuna basın geçin, münakaşaya giremem.

Back
X