Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sevdiğim konu.hayır geç değil konu sahibi 30 dan sonra tekrar konu açın o zaman da hayır geç değil yazacağımm27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorumboşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Hiç evlenme demek için geldim..27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorumboşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Bu nasıl bir yorum yaHatta kukunu kesip atmalısın skt geçmiş![]()
Evlenip napıcan evlenenlerin başı göğe mi eriyo sanki27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorumboşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
İroni tabi kiBu nasıl bir yorum ya![]()
böyle ironi mi olur şakanın da ironinin de bir dozajı olmalı.sizinki gayet ağır ve saygısızİroni tabi ki
Yahu ne alakası var, raf ürünü mü geç kalınsın, yaşı da gayet genç bir şeye geç kalınmış değil :) Beğenmiyorsanız beğenmiyorum butonuna basın geçin, münakaşaya giremem.böyle ironi mi olur şakanın da ironinin de bir dozajı olmalı.sizinki gayet ağır ve saygısız