Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir flörte ilişki olsun ileride evlilik olsun gibi düşüncelerle başlama öyle olunca kendini kasıyo insan,kendini tanıtamıyorsun karşındakini de tanıyamıyorsunEvlilik meraklisi değilim tabi yapamam gibi geliyor sadece sevmek sevilmek güvenebileceğim kalici ilişki istiyorum gelip gecici seyler tatmin etmiyor oda bu devirde zor gibi flörtlerim iliskiye dönüşmüyor laylaylom derdindeler![]()
Bu nasıl bir yorum ya![]()
Daha evlenemezsin çok geç gercekten27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorumboşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Bu yorumu, konuyu okuyunca Çin’deki “Leftover Women” video virali aklıma geldiği için reaksiyon gösterdim:) Daha 20’lerinde kendilerine son tüketim tarihi olan raf ürünleriymiş gibi davranmaları esas aşağılayıcı ve saygısızca olan.Ben bu üyeye denk geliyorum arada. Kendisi çok terbiyesiz. Buradaki üyelerde tepki göstermiş. Saygısızlığı samimiyet sanan, görgüsüzlükte çığır açmış biri...
Bu yorumu, konuyu okuyunca Çin’deki “Leftover Women” video virali aklıma geldiği için reaksiyon gösterdim:) Daha 20’lerinde kendilerine son tüketim tarihi olan raf ürünleriymiş gibi davranmaları esas aşağılayıcı ve saygısızca olan.
Mesajlarımın %99’una bakılacak olursa tamamına yakını saygı çerçevesinde yapılmış sevilen yorumlar. Hiçbir üyeyle sıkıntı yaşamadım. Sana gelince konularında kendine güldürmekten, dalga konusu olmaktan, yorum yapanlarla yüz göz olmaktan, ban yemekten başka bir şey yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla. Muhtemelen çevrendekiler de gülüyordur, durup durup açtığın konulardan mütevellit öyle yorumladım. Sana yapılan yorumlar ortadayken,bir de hırslanıp beğenmediğin üyeleri takıntı haline getiriyorsun. Bir de çareyi belki tanımazlar diye nick değiştirmekte buluyorsun. Değil mi?
Ha bu arada üslup, terbiye ve görgüden bahsedecek son kişisin; kocanın kız kardeşine “görümcek” diyorsun, koca tarafına takmadığın kulp kalmadı, yorumlarda üyelere tavrın evlere şenlik. Sen kendini burada kanıtlamaya çalış, ağlayarak yazdığın bu günlükte başarılarının devamını dilerim:)
Hayırlısı27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorumboşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum