Evlenmek için iyi olmak yeterli ki?

Bu korkunuz ne zamana kadar devam edicek Bana kalırsa bazı şeyler için bir cesaret etmekte fayda var tanışmayı tanımayı deneyin derim

benim icin hepsi onemli ama oncelik aile galiba babama yakisir bi damat istiyorum. evlendikten sonra rezil olmak istemiyorum. cunku cevremde o kadar cok ornek var ki

benim talibim aynı seninki gibi çok iyi bir insan annesi babası ondan daha iyi çocuk sırılsıklam aşık ben daha iyisini bulurum diye bakmıyorum nolcak bu halimiz yaa

Bu korkunuz ne zamana kadar devam edicek Bana kalırsa bazı şeyler için bir cesaret etmekte fayda var tanışmayı tanımayı deneyin derim

aslinda bu korkum bu cocukla ilgili yani onu sevmekten korkuyorum cunku ailesi mantigima ruhuma hitap etmiyor. cok buyuk konusmakta istemiyorum. ama cimri bi aileyle yapamam. babam borc batagindayken bile kismadi hic biseyi bizden. ustelik bu ailenin gelini olursam muhtemelen beraber yasamamizi isteyecekler. ben hayattan cok tokat yedim bu yasimda. kimi sevsem hep bi engel cikti. bu yuzden hep dua ediyorum Allah gonlume gore versin diye....

benim talibim aynı seninki gibi çok iyi bir insan annesi babası ondan daha iyi çocuk sırılsıklam aşık ben daha iyisini bulurum diye bakmıyorum nolcak bu halimiz yaa

bak o olmuyor iste daha iyisini bulurum diye cikiyorsun ama daha kotusu oluyor hep gerci ne kadar iyi olursa olsun gonlunum isinmasi lazim belki sende isinmamissindir. ama gercekten iyiligine karakterine inaniyorsan ve birazcik cekim varsa kacirma derim.

Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını nasip eder size .. Benim düşüncem şu şekilde eğer siz çocuğu severseniz oda sizi severse bazı problemleri birlikte aşabilirsiniz arada sevgi olunca ailesi annesi aşılabilir bir durum gibi görünüyor.. Fakat henüz sizin ona karşı duygularınız yok arada sevgi bağıda yoksa bana kalırsa dediğiniz gibi hiç bulaşmayın hayırlı başka kısmetiniz inşallah

ay daha onsekizim üniversite var falan yani tam olacak gibi oluyor ben aman üniversite var daha kimler kimler çıkar karşıma diyip uzaklaşıyorum bi de bana göre değilmiş gibi geliyor daha fazlasını istiyorum ben böyle diyince de bi tuhaf oldu ama anlatamadım demek istediğim deli divane olacağım erkek o değil sanki :26:

Benim ki görücü usulü oldu ,su an 8 aydır nişanlıyım .onceden ben de senın gıbı düşünüyordum ,artık görücü usulü mu kaldı dıye,iki kere bırılerının vasıtasıyla iki kişiyle tanıştım önce konuştuk falan ama ben bunların ikisinden de hiç haz etmedım ,içim de bu kusku vardı,ısınamadım.ee tabi ben de deneme tahtası degilım ya o olmadı bu olsun ,bu olmadı başkası olsun.her neyse ben harıl harıl ders çalışırken bı anda çıka geldıler.zaten aıleler bırbırını tanıdığı için iş 3 haftada oldu bıttı.ilk basta zorlanoyosun tanımadıgın adam gelip hayatının baş köşesine uturuyo.ona alişmadan aileye alişmak zorunda kalıyorsun.bıraz sorunlar yazıyorsun ister istemez.ama alişinca iyi ki evet demişim dıyorum .bana bakarken gozlerının içi gülüyor.çok şükür mutluyummm.rabbım herkesı mutlu etsin.
Zaten artık eskı görücü usulü kalmadı.aıleler tamam deyınce olmuyor zaten. Önce iki taraf konuşup anlaşırsa oluyooo.

kaç yaşındasınız bana yakın mı merak ettim

tesekkur ederim cumlemizin.. asicagimizi sanmiyorum sevsemde asamam. cunku onlarin niyetlerini biLiyorum . zaten hic bulasmiycam ama onlar cocuklugumdan beri bekliyorlarsa ya vazgecmezlerse annemin de gonlu var..

elbette sadece iyi olmak yetmez..
Ama iyi insanı kim sevmez ..
Bence erken henüz,acele etme..
Birşeyler yaşamadan da aşk göktenmi düşcek ..
Zama bırak .. :123: hayırlısıııı ...

Böyle Görücü hikayeleri gördükçe üzülüyorum.

Madem kolay lokma gibi görsün istemiyorsun o kadın için, o zaman ya annen aracılığıyla ya da size bir gelişinde alttan alttan kolay lokma olmadığını anlatacak şekilde konuşman lazım. Bu işin olacağı varsa da baştan ağırlığını koymuş olursun ileride ona göre davranırlar. Ayrıca daha çok gençsin. Biraz hayatı yaşa.

ben senin yerinde olsam çocuk ne kadar iyi olursa olsun ailesi böyleyken kesinlikle istemezdim kendine yazık etme derim ve zaten çocuğa birşey hissetmiyormuşsun hayatını zehir etme evlenirrken ailelerde evlenir unutma

Cok mu gec kaldınız?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asla yeterli degil...
Ne iyi olmasi, ne zengin olmasi, ne ayri evi olmasi, ne yakisikli olmasi...
Gercekten sevdiginiz biri ile evlenin...
Evlilik yeterince zor, oyle iyilige paraya pula bakmaz, sevmek lazim bir seyleri tolere edebilmek icin...
Neden illa gorucu usulu?

tesekkur ederim cumlemizin.. asicagimizi sanmiyorum sevsemde asamam. cunku onlarin niyetlerini biLiyorum . zaten hic bulasmiycam ama onlar cocuklugumdan beri bekliyorlarsa ya vazgecmezlerse annemin de gonlu var..

Anneniz sizin görüşünüzü elbet alır.. Vazgeçmezlerse diye birşey yok bu işler gönül işi öyle zoraki olmaz

elbette sadece iyi olmak yetmez..
Ama iyi insanı kim sevmez ..
Bence erken henüz,acele etme..
Birşeyler yaşamadan da aşk göktenmi düşcek ..
Zama bırak .. :123: hayırlısıııı ...

asla acele etmiyorum evlilik konusunun gundeme gelmesinden bile rahatsizzm sadece gelecege dair korkularm var. evliliktende korkuyorum acikcasi.. once sevilmek sevmek istiyorum

Aynen tesekkurler tavsiyeniz icin evet oyle yapsam daha iyi en azindan boyle oz guvenli olmazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…