Evlenmek için iyi olmak yeterli ki?

ben senin yerinde olsam çocuk ne kadar iyi olursa olsun ailesi böyleyken kesinlikle istemezdim kendine yazık etme derim ve zaten çocuğa birşey hissetmiyormuşsun hayatını zehir etme evlenirrken ailelerde evlenir unutma

kesinlikle haklisiniz. zaten ailesi beni korkutuyor. hissedecegim varsa da sirf bu yuzden hissetmiyorum.. kim ne derse desin aile bencede cok onemli...

evet katiliyorum hepsi olsa ama sevgi olmasa koca bi hic. bende zaten severek evlenmek istiyorum ama sevmekten cok sevilmek (yasadigim kotu tecrubelerden dolayi) ama simdi sevginin yaninda aile etkeni de var boyke bir aileyi sevgiyle asacak kadar guclu degilim buyuk konusmak olmasin ama herseyiyle istedigim gibi birini istiyorum gozum cok yukseklerde degil sadece huzur ve sevgi..

İyi olduğu ne malummuş... İyi dersin kötü çıkar, kötü dersin iyi çıkar demişler

Daha 19 yasindasin kimbilir kimleri taniyacaksin kimleri seveceksin.Zoraki sevgi olmaz.Ayrica aile onemli faktor.Cimri bir aile ile olmaz.O kadin bir daha geldiginde kismet bu isler ben bir kac send dusunmuyorum okulumu bitirip elime meslegimi alacagil de sustur onu bence.

umarim oyle olur bilmiyorum annem boyle konularda bizi cok uzuyor.

Annen yukleniyor diye de psikolojik olarak da belki bir seyler hissederim diye dusunuyorsun.Ama bu sevgi olmaz iste.Onune bak sen canim.Benim kardesim 22 yasinda seneye evlenecek o da.Ama cocugun ailesi pinti biraz o yuzden sorunlar cikiyor.Kardesim bu sorunlardan zayifladi dal gibi kaldi valla.Sinir de basladi bi de.

kesinlikleee aynenn ..
Sevilince yorulmuyosun..
Sevince ölüyosunn..
hakkında hayırlısı hoscakal ..

asla acele etmiyorum evlilik konusunun gundeme gelmesinden bile rahatsizzm sadece gelecege dair korkularm var. evliliktende korkuyorum acikcasi.. once sevilmek sevmek istiyorum

bırak şimdi ıdısını vıdısını bunlar ilk aşamayı başarılı bir şekilde geçerse konuşulacak ikinici üçüncü aşama şeyler..
damat aday adayı ne iş yapıyor.
iyi bir insan olması evlilik için değil arkadaşlık için yeterlidir.
yoksa iki gönül bir olunca samanlık asla seyran olmaz.

Sorduğun sorudan da anlaşıldığı gibi henüz çok erken
19 yaşındasın, hayatın başındasın
İşini gücünü eline al önce
Ve sevmeden asla evlenme

Sadece iyi olmak yetmez bazen, hele evlilikte hiç yetmez
Eşin de iyi olmalı
Eşinin ailesi de iyi olmalı, senin ailen kadar vs.
Bu böyle tuhaf bi girdap
Sen yaşıtlarınla gez eğlen hiç bulaşma şimdiden

Zaten ciddi ciddi sormuyorlar ki alttan alttan ima yaptilar gecen zaten annem soyleyene kadar haberim bile yoktu. yapicam zaten bosuna beklemesnler bni

Arkadaslar dedigim gibi asla evlilik istemiyorum. 19 yasinda olmama ragmen cok yara oldum elbette erken. belki de annem bu kadar istekli gorundugu icin kadin bu kadar kendinden emindir. korkuyorum ya kaderimse ben mutsz olursam sevineck cook insan var em cokta ona uzuluyorum.

Annen istedigi kadar istekli gorunsun.Sen istemedikten sonra bir sey olmaz.Ayrica zaten kismetinde varsa bile Rabbim senin gonlunu hos ederek gerceklestirir bunu.Ama tavrini koy net ol onlara karsi canim

İyi olması tabş önmli ama ,ailede çok önmli ...ben bunu evlendikten sonra anladım kv kp iyi olmazsa eş nekadar iyi olursa olsun ,huzursuzluk oluyor ...
Ama eş adayın seni ailesine karşı koruyacak ,ezdirmeyecek (yazarken farkettim ...ne kadar kötüdür ,kv kp de anne baba ama geline ,buda bir annenin kızı demez...gelinde ,onlarda anne babadır ,annem babam ne ise kv kp de odur demez ...yazık..ezmek,baskı kurmak heleki ,nekadar kötü yav.)ozaman belki yeter

tesekkur ederim yorumlariniz icin. tavrimi koyucam kesinlikle. evlilik benim icin oyuncak degil. bundan sonra agirligimi koyucm insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…