Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

Bırak bırak. Senin sözüne inanmayan adamı hayatinda tutma. Ayrildiktan sonra cok acı cekersin ama atlatrsın insallah.

,
sende azda olsa kendimi gördüm ene güzel yıllarımı günlerimi heba ettim, o kadar pişman oluyorum ki şuan o kadar katlandığıma. en kısa zamanda kurtul bu sırtındaki kamburdan ve benide haberdar et
Boşa giden günlere çok üzülüyor dimi insan inşallah bi an önce atlatırım haberdar ederim mutlaka çok teşekkür ederim herşey için :)

Evlenince sihirli degnek degmicegine gore ve artik nasilsa evlendik her dedigimi zaten yapar kafasinda daha da senden farkli seyler talep edeceginden ve bu isteklerin hic bir mantigi olmayacagindan hala alttan alabilirim diyorsan al. Gencecik insanlariz kendinize bu eziyetiniz neden bi anlasam yorum yapabilcem belki de anlayamiyorum..

Evlenince her dediğini nasılsa yapar diye bi mantık mı oluyor erkeklerde gerçekten ciddi soruyorum

Evlenince her dediğini nasılsa yapar diye bi mantık mı oluyor erkeklerde gerçekten ciddi soruyorum

gelişimini tamamlamış erkeklerde olmaz ama senin sevgilin daha olmamış..
annene benziyorsun lafından bunu anlayabilirsin..
bu adam sana huzur vermez ..
başkasının hatasını sana yüklemeye çalışan hiç bir insanı hayatında tutma..
şimdi üzülürsün belki ama geleceğini kurtarırsın..

Ne sıkıntı çekersek çekelim beni sorumlu tutuyor bu huymu yoksa kabullenmek mi istemiyor yaptığı hataları anlamıyorum
Adam, adam değil ki evlendikten sonra değişse ne olur? Değişmese ne olur.
Hem kendi ailesine küfürler edecek kadar saygıdan yoksun, hem kira parası için seni o ortama sokacak kadar kurnaz karaktersiz.
bir de üstüne ailenle görüşme.

Bu tiple evlenirsen, başına bela alırsın. NET

Hayir canim benim bak ben de evli degilim ama hayat soyle olursa boyle olur gibi kurallardan kaidelerden ibaret degil bence. Evlenince duzelir ya da evlenince bunu yapar diyemem tabi ki. Ama bir dusun sen zaten alttan aliyorsun dediklerini belki kim bilir hangi seyleri sirf o istedi aman bozulmasin vs. diye icine sinmeden yapmisindir. E simdi insanoglu bu, zaten sen ne dese yapiyosun, e simdi yapan evlenince mecbur yapar gibi bir kafaya girebilir. Bu elbette bir kaide kural degil ama buyuk ihtmalle boyle olur tam tersi olmasi icin bir sebep degil evlenmek. Evlenince insanin kafasi degismez ki medeni halin degisir sadece. Bu benim dusuncelerim tabi..

Ne tip inasanlar var aklim almiyor.ailenle görüşmeni istemiyorum da ne demek oda gorusmesin o zaman.yerden bittin ya ot gibi,ondan adam olmaz arkadaşım.

Burada ki insanlar olmasa gerçekten ne yapacağım hakkında bi fikir sahibi olamazdım belki o ortama çoktan girmişte olurdum geç olmadan hayatımı kararmadan dönmüş olmayı çok istiyorum çok teşekür ederim

Ne tip inasanlar var aklim almiyor.ailenle görüşmeni istemiyorum da ne demek oda gorusmesin o zaman.yerden bittin ya ot gibi,ondan adam olmaz arkadaşım.
Önceki konuda anlatmıştım neden istemediğini ama bende değiştiremem sonuçta annemi babamı ben seçemiyorun

Heee degısır tabı sımdıden byleymıs evlennce daha bbeter olur bu da bı degısım snucta dımı canım senın dılını kedı mı yuttu benı okutan anam babam mezunıyetıme gelıp gelmeyecklerını kendılerı bılırler bu mutlulugu yasamak onların hakkı dıyemedın de ablam kendı gelıyr mu dedın evlen evlen bunla tam olmussunız benım anamla babamla knısmamı ıstemeyeck adam kpegım olsa ne yazar kaldı kı o sana baglı senı seven bı adam olsaydı bunları degıl knusmak aklından bıle gecıremezdı korkardı

Bu kısmı çok doğru nedense burayı okuyunca güldüm psikolojim baya bozuldu galiba çok teşekkür ederim gerçekten :)

bak hayatına giren hiçbir insana ailene laf söyleme hakkını verme..
annen bir hata yapmış olabilir ve sen dilediğin gibi yargılayabilir eleştirebilirsin ama karşındakinin böyle bir lüksü yok olmamalı..
sen bu hakkı ona tanıdığın anda adam zaten çirkefleşmiş.. hakaretler havada uçuşmuş.. yaptıklarını onaylamayabilir ama sırf senin annen olduğu için gerekli saygıyı göstermek zorunda.. bunu anlayamıyorsa hamdır daha..
ağzı gevşek bir adamsa ailesine de anlatmıştır ve sen asla onların gözünde istedikleri gelin adayı olamazsın şu saatten sonra..
evlenseniz de seni ezecekler hep aynı noktadan vurmaya çalışacaklar..
ve sen eğer bir hata yapıp aileni tamamen silersen işte o noktada iyice tepene binecekler..

seviyorum diye at gözlüğü takıp evlenmiş biri olarak diyorum ki AYRIL SONRA ÇOK ÇOK ÇOK DAHA ZOR. değişmez daha da kötüleşir

Aynen öyle ama burada fikir almak istemeden gerçekten bi ara onunla mutlu düzgün bi hayat kurabileceğimi düşünmüştüm ama şuan nasıl bi yanlış yapmak üzere olduğumu anlıyorum

seviyorum diye at gözlüğü takıp evlenmiş biri olarak diyorum ki AYRIL SONRA ÇOK ÇOK ÇOK DAHA ZOR. değişmez daha da kötüleşir
Allah yardımcın olsun gerçekten ben şimdi bu kadar zorluk acı çekiyorum at gözlüğü takmışım bende evlendikten sonrası için düzeltebileceğin bişeyler yokmu senin içinde

Eğer böyle bişey de olursa allah göstermesin olmasında ben kendimi düşünemiyorum aman Yarabbi yok ederim ailesini gençliğime yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…