E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
kizlar herkes hikayesini yazsin hadi evlenmek istedinizi ailenize nasil solediniz nasil oldu kolaymiydi ikna etmek ailenizi zormuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben esimle baya bir uzun süre beraberdim bulustugumuz birgün bana haftaya ailem geliyor dedi bende hemen ogün aileme msj cektim Baba aksam herkes evde olsun konusmamiz gerekiyor diye ..
Ninem, annem, babam oturmus beni bkliyorlar eve geldigimde yüzlerine bakamiyorum ama gidip hemen kendime yemek hazirlayip yemek yemeye basladim agzim doluyken orda aradan : Haftaya beni istemeye geliyorlar dedim .. Babam hemen : Anlamadim ne dedin diyince ben anladida kizdi sandim cevabim suydu : Hicc birsey demedim babamda kizdi : Kizim söylermisin dedigini anlamadim birsey yok babadan baska birsy diyemedim ordan tabiki ninem baliklama atladi : Nezaman geliyorlar istemeye aksam aksam gizli telefonda konusmalariniz biter artik ins. dedi öyle acildi konu babamin ve annemin tek söyledikleri : Karar senin diyecegiz ama sen bize acilmak istedigine göre kararini vermissin zaten... Daha cok uzun sürer konu babam kendi kararini vermissin dedi ama 2 Ay boyuncada düsünmemiz lazim, kizimiza soralim diyerek uzatti KIZ EVI NAZ EVI diyerekten baya agira aldi ama sonunda oldu ve simdi iki yila yakindir evliyiz!
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR COK UZUN OLDU
Ha unutmadan esim ailem geliyor dedi ben tamam dedim ama evlenme teklifi diger bana söyledigi günün diger günü oldu : Esimin hazirliklari bitmemiymis :roflol:
Babam ama lafi gercekten agzim dolu oldugundan anlamamisti bende anladida kizdi sanmistim HEP BÖYLE REZILLIKLER YASARIM ben :roflol:
Ama agzin doluyken konus fazla anlamazlar birden cikageldiklerindede ben söyledim dersin :roflol::roflol:
K.Knın güzel üyeleri.Benim evlilik hikayem aynen film senaryosu gibi.Zaten bigün bütünüyle anlatcam bi senaryo yazarınasüprizzzzz