- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
selam akadaşlar burda herkesin derdine derman oluyorsunuz lütfen benimkine de olun
benim sorunum şu evlenmek istemiyorum daha 22 yaşındayım ama etrafımdaki herkes bana evde kalmış muamelesi yapıyor
akrabalarım ailem...
yok bir kızın yeri kocasının yanıymış yok biraz daha zaman geçerse kimse beni almazmış kardeşlerim bile espri adı altında sürekli benimle uğraşıyorlar ..lütfen siz söyleyin kendimi hazır hissetmeden böyle bir şeyi yapabilirmiyim ben ..birini sevebilir miyim .. ona bu mutluluğu yaşatabilirmiyim..
Aaaah arkadaslar...buraya ben de aynı konudan baslık actım.27 yasındayım,oğretmenım.ama bende de hala ıstek yok.hanı ıstemezsın tamam dersın kafaya takmazsın.ama ben evlenmek ıstemedıgım halde mutlu da olmak ıstıyorum.cok buyu bır tezat bu ama durumum boyle.erkekler cocuk gıbı,ıtıcı,cekılmez gelıyo.ama arkadasları da ozenıyorum.hocaya da gıttım,psıkologa da ama yok...lutfen aynı durumda olanlar cvp yazsın,rıca ederım ogut verıcı cevaplar yazmayın..!
sanada mı insanlar baskı yapıyor yoksa sen istiyosun da karşına iyi kişiler mi çıkmıyor?
Merak ettim sen ne yapıyorsun evde oturup koca mı bekliyorsun yoksa okuyor musun veya çalışıyor musun? Hayatta hedeflerin var mı? Hedeflerin olursa ew-konomik özgürlüğün olursa çevrendeki insanlara daha rahat laf anlatırsın.
bende seni merak ettim kardeş sen napıyorsun.karıyer yaparken ve çalışırken şöyle sırtı pek bir kocamı arıyorsun.
böyle yazmam hoşuna gitmedi eminim.. alıntı yaptığınız arkadaş başka bi arkadaşı rencide edip hata etmiş sizde aynı hatayı yaparak
onu rencide etmişsiniz. bakın sizde aynı duruma düştünüz hoş bi şeymi ? kendiniz için istemediğiniz bir şeyi başkası için istemeyin..
Merak ettim sen ne yapıyorsun evde oturup koca mı bekliyorsun yoksa okuyor musun veya çalışıyor musun? Hayatta hedeflerin var mı? Hedeflerin olursa ew-konomik özgürlüğün olursa çevrendeki insanlara daha rahat laf anlatırsın.
açıköğretimde okuyorum ayrıca evde oturanlara hakaret etme hakkını kim size veriyor? sadece evde oturanlar mı evleniyor çalışanlar ya da bir yerlere gelenler evlenmiyor mu şu koca beklemek sözüne de sinir oluyorum
ya kadınlar asıl birbirlerrini eziyorlar kocayı yukarılara çıkarıyoruz sanki onsuz yaşanamazmış gibi sonra da neden bu hale geldik diyoruz insan okuyacaksa da çalışacaksa da bunu kendisi için yapmalı rütbeli koca bulmak için değil...
insanlar ne derlerse desinler.
bende itiraf ediyorum ki "yasim hayli ilerlemis" olmasina ragmen, evlenmeye hala sicak bakamiyorum. Insanlardan belki " o evde kaldi" diye yorumlayan da vardir belki veya yoktur bilmiyorum. ne derlerse desinler.
ben biliyorum ya dogrusunu o bana yeter.
belki zamaninda bana yasatilan hayal kirikligindandir olumsuz bakisim.
Istemiyorum. su zorlu hayatta yanimda yoldas olacak gercek bir hayat arkadasi gibi görecegim bir es adayi cikana denk... Iste bunun adi nasip olsa gerek,
nasip olunca gönül de kabul edermis, derler.
Hayirlisi olsun, nasipde varsa olur yoksa da olmaz,
bahtimiz hayirli ve acik olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?