Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Adam seni sevmiyor bence. Evliliği yarın istemek zorunda değil ama bu kadar keskin konuşup, üstüne de tek başına plan yapıyorsa zorlama derim. Aranızda cinsellik filan geçti mi ? Benim bir erkek arkdaşım bu kafadaydı. Başta herkese evleneceğim, tek kadın sensin deyip yanaşıyormuş. Benim sevgilim filan yok, hiç olmamış o kadınları silmiş benle evlenmeye kalktı sırf ilişkim bilmem neyim olmadı diye. Zihniyeti bozuk insan cinsellik yaşayınca evliliği rafa kaldırıyor böyle hoyrat konuşuyor. Olmadıysa da bence daha fazla zaman harcama çünkü sevmediğini düşünüyorum.

Boğulmuş, kaçıyor. Başı ve sonu farklılaşmış.
2 senelik birlikteliğinize rağmen, beklentileriniz aynı değil.
23 yaşınızdasınız, sizde hayatın yanağından bi makas alın bence. Atanın, kendi paranızın keyfini sürün. Ev-le-ne-cem derseniz de aynı görüşte olan biriyle devam etmelisiniz. Erkek arkadaşınız açık açık söylüyor.O taraklarda bezi yokmuş

Bence adam size değer vermiyor yoksa bunları söylemezdi ne yani evlenmeyi düşünmüyor ne düşünüyor sizinle sadece zaman geçirmeyi mi?Size kibarca git demiş adam.Sizde beklemeyin gidin işinize başlayın gezin tozun yapmak istediğiniz herşeyi yapın bol bol uyuyun😊bu günler geri gelmeyecek 😌

Maalesef evlenmek istemiyor değil sizinle evlenmek istemiyor.
Sizinle ileride evlenmek istese; daha gezeriz tozarız sonra durumu resmileştiririz derdi.
Size sanki uzaktan akraba gibi duygusuzca planlarını açıklamış.
Bence rest çekin.

O zaman sizi kaybetmeyi göze alıp almadığını görürsünüz.

Adam seni sevmiyor bence. Evliliği yarın istemek zorunda değil ama bu kadar keskin konuşup, üstüne de tek başına plan yapıyorsa zorlama derim. Aranızda cinsellik filan geçti mi ? Benim bir erkek arkdaşım bu kafadaydı. Başta herkese evleneceğim, tek kadın sensin deyip yanaşıyormuş. Benim sevgilim filan yok, hiç olmamış o kadınları silmiş benle evlenmeye kalktı sırf ilişkim bilmem neyim olmadı diye. Zihniyeti bozuk insan cinsellik yaşayınca evliliği rafa kaldırıyor böyle hoyrat konuşuyor. Olmadıysa da bence daha fazla zaman harcama çünkü sevmediğini düşünüyorum.
Cinsellikten önce veya sonra davranışında farklılıklar göremedim, nasıl desem ondan önce derler ya eline erkek eli değmemiş, öyle bir kız olduğum için hep bana saygı duydu

İlk etapta evlilik düşünüp sevgililik sürecinizde bu söylemleri değiştirdiyse sizinle evlilik düşünmüyordur. Her şey geçtim gelecek planları dahilinde siz yoksunuz. Konu evlilik değil, Şehir şehir gezilemez mi evlenince yada sevgiliyle? Gezilebilir. Ama siz yoksunuz.
Benim sevgilim acayip bir insan aşırı ketumdur. Ben şu ana kadar herhangi bir şeyle alakalı hayal kurduğunu dahi görmedim. Ama ben kendime yediremiyorum dış kapının dış mandalı mıyım?

Benim sevgilim acayip bir insan aşırı ketumdur. Ben şu ana kadar herhangi bir şeyle alakalı hayal kurduğunu dahi görmedim. Ama ben kendime yediremiyorum dış kapının dış mandalı mıyım?

İnsan ketum olsa bile sevgilisi ile hayal paylaşır ki. Az bile olsa.

Ben evlenmeyi asla düşünmüyorum , hep gezmeyi düşünüyorum demenin ketumlukla ilgisi ne?

Benim de eskiden aynen böyle bir ilişkim vardı, 5 yıl birlikte olduk. İlk başlarda evlilik hakkında konuşuyordu fakat daha ilk 1 2 sene sonra, ben evlenmeyi düşünmüyorum, hiç evlenmeyeceğim tarzında konuşmaya başladı, ayrıldık ve daha sonra benden önce evlendi biri ile. Evlenmeyi düşünmüyor değil, şuan sizinle evlenmeyi düşünmüyor erkek arkadaşınız.

Şehir şehir gezerim lafı evlenince de yapılır. Bekarlara özgü bir şey değil seninle gelecek planlamiyor lütfen iyi düşün zamanını ona harcama. 2 senelik birliktelik uzun bir zaman değil. Sana çok gelebilr ama bir abla tavsiyesi istemişsin sana böyle diyen birine guvenme. Evlilik için çok erken değil evet düşünebilirsin ki bence uygun bir zaman ama bu adamla degil.

Kızlar söylemiş, doğru demişler. Bu adam evlenmek değil seninle evlenmek istemiyor. Mesafe koysan bile inat yapiyor demissin. Hiç mi değer vermiyor önemsemiyor? Mesela örnek verebilir misin beni sevdiği için normalde yapmaz ama benim için şunu yaptı diye?

V
Genel olarak ketumdur demek istedim, duygularını yansıtmakta zorlanır ser verir sır vermez anlayacağınız zor bir insan.
Bak kardeşim diyorum kardeşimle yasitsin.tabiri caizse ne öküzler var biri de benim tanıdıklarım, diğerleri arkadaş çevresinde. Dışarıdan tam bir duygusuz öküz ama sevgilisinin yanında süt dökmüş kedi, sevgi pıtırcığı. Senin yanında böyle değilse, sana şirinlik yapmıyorsa sen bir daha otur yaz. Ciddi ciddi düşün. Bu adam benim için ne ifade ediyor ben onun için ne ifade ediyorum

Kızlar söylemiş, doğru demişler. Bu adam evlenmek değil seninle evlenmek istemiyor. Mesafe koysan bile inat yapiyor demissin. Hiç mi değer vermiyor önemsemiyor? Mesela örnek verebilir misin beni sevdiği için normalde yapmaz ama benim için şunu yaptı diye?
Benden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba

Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Benim tavsiyem henüz erken . Acele etmeyin tadını çıkartın .

Benden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
siz de bunu yediniz?

Zaten erkekler bunu hep der " senden öncekiler çok kısaydı birşey yaşamadık ki ilk ciddi ilişkim sensin". Klişe ama etkili yani 😃

Back
X