Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Benden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
Bu yapması gereken birseydi zaten. Senin için gerçekten yaptığı birsey yok değil mi

Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Yaş olarak acele etmenize gerek yok. İşe girdi belki 1-2 sene keyfini çıkarmak istiyo. Ancak hayatı boyunca evlilik düşünmüyosa ayrılın.

Cocuk daha 24 yasında. Ergenlikten Bı kac sene önce cıkmis. Gezmek istemesi cok normal. Gezsin de zaten. Para kazansın harcasın. Yarın evlendıgınde Bı ıkı sene ıcınde evlilikten sıkılmıs olacak. Dogru olanı yapıyor.

Sende 23 yasındasın henuz ıs hayatın olmamıs.
Calıs kazan harca. Sevgilinle gez eglen.
Evlenmek ıcın upuzun kadar yolun var daha.
Seni de hayalin evlilik degıl, sevgilin gibi gezmek olsun bence.

Bence bu adama yol ver illa ben evlenmek istiyorum 1-2 yıl içinde dersen.şuan daha erken yeni para kazanmaya başlamış.biraz kendi harcamak vs istiyor olması normal ama size direkt kendi planından bahsedip sizi dahil etmemesi sizinle bir gelecek düşünmediğini düşündürdü.ben evlenmek istemeyen tarafım ilişkimde ama ben mesela plan yaparken ileride birlikte şuraya gideriz vs diye düşünüyorum.bu adamın sizin hakkınızda böyle düşündüğünü sanmıyorum.

Ayrıljn bence. Niye amacınıza yönelik olmayan biriylr vakit harcayasınız ki. Bu şeye benziyor, örnek saçma olabilir ama, siz çorba içmek istiyorsunz ama elinize çatal almışsınız. Size kaşık lazım. Size sizin gibi düşünen biri lazım.

Benim gururum agır basardı.
Ayrılırdım net.,
Aşkından da ölsem ben birilerini adam etmek için gelmedim dünyaya.
Yaşı 24 olabilir ama hayata bakış açısındaki dengesizlikleri düzene koyacak insan sen degilsin.
Sana baştan uzun bir ilişki ve ciddi düşündügünü beyan eden bir adamken sadece elimin altında ol ama evlenmek istemiyorum demesi aşırı onur kırıcı.
Uğraşma bununla güzelim.
Yol yakınken kendine değer ver.

Yaşınız küçük ne bu acele. Belki de evlilikten korkmustur. Pat diye söylemissiniz erken olduğunu düşünüyordur. Seni sevip değer veriyorsa gerisi zamanla olur.

Başlarda evlenmek istiyormuş şimdi ise evlenmek istemiyor sanırım evleneceği özellikleri sende bulmamış yoksa neden böyle bir cümle kursun ki :skandal: Ayrıl gitsin eğlenmelik ilişki arıyor sanırım

Bi konuya faydalı bi yorum yapıosun ama konu sahibi yorumunu okumuyor bile...Ne de okudugunu belli ediyor beğenip...Birkaç kişiden alıntı yapıyor sonra kayboluyor...

Burda bi emek ve zaman veriyoruz di mi? Kafa patlatıyoruz yorum yazıyoruz...Okumuyor bile...Cok onemli şeyler yazılıyor ama vız gelip trıs gidiyor..

Bi konuya faydalı bi yorum yapıosun ama konu sahibi yorumunu okumuyor bile...Ne de okudugunu belli ediyor beğenip...Birkaç kişiden alıntı yapıyor sonra kayboluyor...

Burda bi emek ve zaman veriyoruz di mi? Kafa patlatıyoruz yorum yazıyoruz...Okumuyor bile...Cok onemli şeyler yazılıyor ama vız gelip trıs gidiyor..
Ya kusura bakmayın hepsine dönemedim okuyorum hepsini yanlış anlaşılma olmasın. beğendim ama tek tek alıntı yapacak vaktim olmadı, yoksa ben tavsiye istedim veren insanlara da nankörlük etmem. Polemiğe de gerek yok...

Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
23 yaşında asıl sen düşünme evlilik. İşe gir parani kazan hele. Acelen ne?

Sizin yaşlarda evlenen elbette var. Ama şimdiden böyle yan çizen bir adama ne kadar güvenebilirsin? Çalış, paranı kazan, gez, ailenle vakit geçir, kendini geliştir. İlerde bir an bile seni belirsizlikte bırakmayan hayırlı bir adam gelecektir hayatına.😊

Cinsellikten önce veya sonra davranışında farklılıklar göremedim, nasıl desem ondan önce derler ya eline erkek eli değmemiş, öyle bir kız olduğum için hep bana saygı duydu

O zaman neden evlilikten vazgeçmiş düşündün mü? Hayatına seni almıyor şu anda planları bağımsız. Düşünce yapısı bana cinsellik yaşamış erkek izlenimi verdi. Sen aynı diyorsun ama o öyle görmüyordur belki. Bence evlilik diyorsan oturup konuş. En azından vakitlice bitirmiş olursun. Ki tek sorun evlilik de değil. Dese ki biraz zaman ver ama paylaşımlarımız devam etsin eyvallah. O da yok.

Benden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
İstediğin ne peki? Ayrılma evlenmeye ikna et mi diyelim? Ben burda kimseye boşan ya da ayrıl demem kolay kolay ilk defa sana dedim. Sonra pişman olursun iyi düşün ve eğer cinsellik yasamadiysaniz asla yaşama.

evlilik oncesi uzun bir flort donemimiz oldu esimle, bir 8 yil kadar.
sizin yaslarinizda evlenelim dese muhtemelen "hadi baaay" deyip kacardim, 27 yasimda evlendim. 26 yasinda aileleri dahil edip sureci baslattik. Oncesinde hazir degildik ne maddi ne manevi.
Siz maddi olarak hazirmissiniz belki o yuzden cok manevi olarak hazir miyim diye dusunmemissinizdir. Bilemiyorum.

Ama sevgilinizin sozlerinden sonra sogumaniz da cok normal,
yani su yazdiklarinizda gelecegini sizinle planladigina dair bir his alamadim ben,
yazmadiginiz seyler de vardir belki.
Ne bileyim birlikte tatil planliyor musunuz mesela, ileride hangi sehirde yasayacaginiza dair konusuyor musunuz.

Back
X