• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istemiyormuşum

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.468
373
hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik

fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı

fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum

ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum

her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..

o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona

halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor

ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki

her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam

sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum

off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim

hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum

bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum

siz bu duruma ne derdiniz?

hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik

fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı

fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum

ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum

her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..

o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona

halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor

ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki

her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam

sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum

off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim

hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum

bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum

siz bu duruma ne derdiniz?

Uzun süreli ilişkilerin zırt dediği noktadasınız mlkcim :)

Biz de 5 yılın sonunda evlenmiştik ve ben de evlilik teklifi almamıştım. cok acı değil mi?

Ağzını burnunu kır ama suandaki kavgalarınız icinde bulunduğunuz durumun belirsizliğinden.

Teklif olayı cok mu mühim senn icin, istersen enişteye bir dost adı altında mail atabilirim:) cünkü biğri dürtmediği müddetce yapmayacak, kaldı ki daha önce yapmış

Bence evliliğe hazır değilsen acele etmeye gerek yok
1 yıl duran 1 yıl daha dursun kendi tayin yerinde ne olacak

Uzun süreli ilişkilerin zırt dediği noktadasınız mlkcim :)

Biz de 5 yılın sonunda evlenmiştik ve ben de evlilik teklifi almamıştım. cok acı değil mi?

Ağzını burnunu kır ama suandaki kavgalarınız icinde bulunduğunuz durumun belirsizliğinden.

Teklif olayı cok mu mühim senn icin, istersen enişteye bir dost adı altında mail atabilirim:) cünkü biğri dürtmediği müddetce yapmayacak, kaldı ki daha önce yapmış

evet gerçekten senın ex koca da hödükmüş cancağazım...

ya ilişki uzun ama ben daha en azından 2 yıl veriyordum kendimi buna hazırlamıştım

ya inan nişan söz muhabbetinden daha önemli olan şey benım için teklif,garip gelebilir ama taktım yanı bu teklif meselesine.

daha önce yaptı evet ama geçen konuşmamızda ben şubatta geldiğimde şu işi halletsek dedi çıldırdım

olur ya hallederiz iki dakika ne oalcak dedim

ondan sonra yok ben öyle demek istemedim, yok ben kendimi ifade edemedim, yok sen benı yanlış anladın

başlarım yanlış anlamasından dedim evlenmiyorum senle ne yaparsan yap 5 yıl kal orada gör gününü dedim

bende manyaklaştım iyice...

ben çok ciddi şu an evlilik korkusu yaşıyorum sence terapiye gitsem mi ciddi ciddi bunu düşünür oldum

Son düzenleme:
teklif dedinde....
benımkı de unutmustu ılk ben hatırladım nısanlıydık
sen bana evlenme teklıf etmedııııın demıstım
ettı evlendık....

Bence evliliğe hazır değilsen acele etmeye gerek yok
1 yıl duran 1 yıl daha dursun kendi tayin yerinde ne olacak

işte ben ona verdim gazı aslansın kaplansın aşkım gidersin dedim

yoksa gitmezdi gitse de istifa eder dönerdi ve ben bir yıl daha onun kpss muhabbetini çekemezdim ayrılırdım sinirimden...

şimdi o kadar odakladı ki kendini temmuzda dönmeye 1 yıl daha kal desem inanılmaz hayal kırıklığı yaşayacak ve ben ona hem kıyamıyorum hem de korkuyorum.

teklif dedinde....
benımkı de unutmustu ılk ben hatırladım nısanlıydık
sen bana evlenme teklıf etmedııııın demıstım
ettı evlendık....

bizde de bir kere teklif etti ben kabul etmedim neyini beğenmediysem sanki

şimdi de bekliyorum etmiyor.

ya ilişki uzun ama ben daha en azından 2 yıl veriyordum kendimi buna hazırlamıştım

ya inan nişan söz muhabbetinden daha önemli olan şey benım için teklif,garip gelebilir ama taktım yanı bu teklif meselesine.

daha önce yaptı evet ama geçen konuşmamızda ben şubatta geldiğimde şu işi halletsek dedi çıldırdım

olur ya hallederiz iki dakika ne oalcak dedim

ondan sonra yok ben öyle demek istemedim, yok ben kendimi ifade edemedim, yok sen benı yanlış anladın

başlarım yanlış anlamasından dedim evlenmiyorum senle ne yaparsan yap 5 yıl kal orada gör gününü dedim

bende manyaklaştım iyice...

ben çok ciddi şu an evlilik korkusu yaşıyorum sence terapiye gitsem mi ciddi ciddi bunu düşünür oldum

O zaman bunu ona acık acık söyle. De ki; ben bu konuda inanılmaz ciddiyim. Beni tatmin edecek bir teklif yapmazsan bu işi unut. tayin mayin katma işin içine.

Sen orda tek başınasın, kafanda kurmuşsun...

Terapi al tabi. İyi gelir. Kafanı toparlarsın. Gerçekten önemli mi değil mi ona karar verirsin, ayrıca evliliğe hazır olup olmadığına da. Bir de bu kadar üstüne düştüğün icin o ne yaparsa yapsın seni mutlu edemeyecek korkusu da tasıyor olabilir.

işte ben ona verdim gazı aslansın kaplansın aşkım gidersin dedim

yoksa gitmezdi gitse de istifa eder dönerdi ve ben bir yıl daha onun kpss muhabbetini çekemezdim ayrılırdım sinirimden...

şimdi o kadar odakladı ki kendini temmuzda dönmeye 1 yıl daha kal desem inanılmaz hayal kırıklığı yaşayacak ve ben ona hem kıyamıyorum hem de korkuyorum.

Kaç yaşındasın
Evlilikteki soru işaretlerin neler ?

bende 1 senelik evliyim, evlilik teklifi almadan buyuk bır askla evlendım :52:

evlilik seni korkutmasın, çok güzel birşey, temizlik yemek bulaşık, bunları iş olarak değilde mutlulukla yapıyorsun. benim ablam baska şehirde gorev yapıyorsu, eniştem baska şehirde, ıkı aılede baska segırlerde yasıyor, yanı 4 farklı şehirden bir şekilde birleşildi hiç sorun olmadan mükemmel kına gecesı de düğünde yapıldı. gözünü korkutmasın bunlar

Ben galiba sözlendikten sonra evlilik teklifi almıştım :1:

Bir de neye hazır hissetmiyosun kendini? Bir erkekle aynı evde yaşayama mı? bir erkeğe ömrü vefa etmeye mi?

Kaç yaşındasın
Evlilikteki soru işaretlerin neler ?

25 yaşındayım annem babam 9 yaşımda ayrıldı evlilik hakkında pek iyi fikirlerim yok

sevgilimle normalde çok iyiyiz yan yanayken ama sanırım ben burada okuduğum konulardan da çok etkileniyorum..

ayrıca ev sorumluluğu hiç bana göre değil daha hala yemek yapmayı bilmiyorum ve öğrenmek istemiyorum

mesela çocuk doğurmak bana inanılmaz uzak ve soğuk geliyor dışarda bebek gördüğümde dönüp bakmam bile

hani kızların gelinlik hayali olur ya ben hiç öyle hayal kurmadım ne düğün ne gelinlik hayali..

ayrıca ben evlenince annem yalnız kalacak bu da hiç içime sinmiyor...

dışardan bakınca basit gibi mi görünüyor sence?

ben abartıyor muyum? herkes yaşıyor bunları sonuçta

25 yaşındayım annem babam 9 yaşımda ayrıldı evlilik hakkında pek iyi fikirlerim yok

sevgilimle normalde çok iyiyiz yan yanayken ama sanırım ben burada okuduğum konulardan da çok etkileniyorum..

ayrıca ev sorumluluğu hiç bana göre değil daha hala yemek yapmayı bilmiyorum ve öğrenmek istemiyorum

mesela çocuk doğurmak bana inanılmaz uzak ve soğuk geliyor dışarda bebek gördüğümde dönüp bakmam bile

hani kızların gelinlik hayali olur ya ben hiç öyle hayal kurmadım ne düğün ne gelinlik hayali..

Boşanmış anne babaların cocuklarında görülen semptomlar bnlar. Basit değil ama aşılamayacak kadar zor da değil.

Yemek dediğin ne mlk? Ben de nefret ediyordum, hala da ediyorum. Saydığın bahanelerin coğu asılır.

bende evlilik teklifi almadımm çok istedim kafasına kaktım ama olmadı.nişanım var sözlüyüz hala daha söylerim..içinde ukte kalır ama seviyosan önemi yok bence.bir çok insanın yaşayamadığı belkide büyük bir evlilik süpriziyle evlenip mutlu olamayanların mutluluğunu yaşıcaksın buda hayatın boyunca zaten yüzünü güldürecek.erkekler öyle çok ince ayrıntıyı düşünemiyor malesef.bizim kadar duygularını dışa vuramıyolar.zaten uzun bir ilişkiniz var evlilikten yuvanızdan ileriden hep bahsediyosunuz teklif özel bir süpriz zaten olmaz belki böyle düşünmüştür.hani tanışırsınız iyi anlaşırsınız ama net bişiler yoktur açığa çıkmamıştır bir anda bir teklif gelir anlarım..çok takma bence.ama duygularından emin değilsn düşün

Basit değil tabi ki hatta oldukça zor bir karar ama biraz da nasip
Ben hayatta evlenmem derken şıp diye 24 yaşımda evlendim, ki aynı şekilde hiç gelinliklerin olduğu vitrinlere göz bile atmadan geçen bi tiptim
Oldu işte, fena da olmadı ama gerçekten zorlu bi yol
Evlendikten sonra mutfağa girdim ilk zamanlar zorlansam da sonra baktım birçok ev hanımından daha çok sunuyorum misafirlerime
Belki ben daha yavaşım ama kendimden zaman harcayarak eelimden geleni yapıyorum, tarif soranlar bile oluyo artık..

Çocuk konusuna gelince çocukları çok severim ama onun sorumluluğu ve doğum korkusu beni de ürkütüyor
Şimdiler de Ous'a sen doğur :1: deyip geçiştiriyorum ama korkunun ecele faydası yok :6:
Seni en çok düşündüren annenin tek kalması bence, bende de oldu annem tek değil aslında ama ben en küçüğüm ve o çocukları olmadan duramayan bi anne
Neyse ki hem ablamlar yakın oturduğundan her gün gidip geldiler hemde hafta sonları ben gitmeye çalıştım
Bir süre sonra herşeye alışıyorlar, alışıyorsun

1 erkek 1 kadın dizisinin evlenme teklifi bölümü aklıma geldi,senin için buldum.

Özellikle şu kısım :
Kadın : Leyla'yla Eda'ya ballandıra ballandıra anlatabileceğim bir teklif istiyorum.
Erkek : Bütün mevzu bu di mi ?
Kadın : Evet başka ne olacak ki ?

Aşağıdaki linkte 2.parça 05.25 inci dakikadan itibaren 3.parça sonuna kadar,lütfen izle :

Bir Erkek Bir Kadın 51.Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr

1 erkek 1 kadın dizisinin evlenme teklifi bölümü aklıma geldi,senin için buldum.

Özellikle şu kısım :
Kadın : Leyla'yla Eda'ya ballandıra ballandıra anlatabileceğim bir teklif istiyorum.
Erkek : Bütün mevzu bu di mi ?
Kadın : Evet başka ne olacak ki ?

Aşağıdaki linkte 2.parça 05.25 inci dakikadan itibaren 3.parça sonuna kadar,lütfen izle :

Bir Erkek Bir Kadın 51.Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr

hah geçen yıl ki başarısız teklife çok benzemiş izlerken çok güldüm :9: biz markette değil sahildeydik ama durum aynı...

bende söyleyim o zaman nasıl birşey istediğimi

ama ben o kafa yorsun kendi bulsun istiyorum yaa :43:

Son düzenleme:
Özenilmek istiyorsun ve haklısın. Ne olurdu şu ouslar biraz daha düşünceli olsalar bu konularda.

Kavgadan sonra geleceğine önceden gelse o hediye çiçek hayatı cennet bahçesine dönecek.

İnsan istedikten sonra bir kıymeti kalmıyor işte. Eşimin bana yaptığı teklifin de genel hatlarını ben ayarlamıştım. Hayallerimdeki gibi falan olmadı ama hiç yoktan iyidir.

Seviyorsan ve yanında mutluysan fazla inceleme çünkü bu onlar için angarya bir iş.

Back
X