hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik
fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı
fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum
ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum
her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..
o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona
halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor
ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki
her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam
sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum
off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim
hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum
bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum
siz bu duruma ne derdiniz?
Geçen sene beğenmedin adamın teklifini geri çevirdin öyle mi? Ve bu konuda da bilgi sahibi oldu erkek arkadaşın.
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım...nedir bu erkeklerin kadınlarının hayallerinden ,beklentilerinden,romantik olma isteginden çektikleri.
Erkek arkadaşının yerine de koysana kendini...O da birine ilk kez evlenme teklifi etmişti.Belki sıradan ,belki kötü sana göre ama onun elinden gelen buydu ve o anın heyecanının sen beğenmeyerek mahvettin...
Kırılmış olması ve sen ne kadar beklesen de bir daha etmemeye karar vermiş olması ihtimal dahilinde bile değil mi_?
Haydi odun deyip gülüyoruz da EVLENMEYE KARAR ALMIŞ BİR ERKEK SEVİYORDUR,TESLİM OLMUŞTUR,MUHTEŞEM BEKAR HAYATINDAN VAZGEÇMİŞTİR VE ADANMIŞTIR KENDİNCE...YANİ ÇOKKK BÜYÜK BİR ADIM ATMIŞTIR ASLINDA KENDİ DOĞASINA GÖRE...
Yani karşında seni seven,iömrünü birleştirmek için planlar yapan,bunu paylaşan biri varken benimle evlenir misin kelimesini afilli bir biçimde duymak gerçekten sahici mi--anlamlı mı bu kadar?
Ben olsam takılmazdım.Ben senin yaptıgın gibi kabul etmesem bir daha teklif gelmese kalıp şeklinde hak verirdim karşımdakine...
Biz hayatımızda süpermenlar,acayip romantik adamlar istiyoruz da şunu fark etmiyoruz...Rol model yok bu ülkede ...kim yetiştirecek o muhteşem adamları ...Kim kaybetmiş biz bulacagız...
Başka sorunlar varsa,soguduysan o başka...ama sırf teklif güzel degil diye mesafe sokma araya derim yazık adama...
Evlilik öyle zor meşakatli ki kırma bu kadar şey için...Yatırımlarını gelecege yap...
dilerim her şey gönlünce olsun