Evlenmek istemiyorum??

Yok bitiricem zateb o ilgili diye bu ilişki devam ediyor.güçlü bir duygusu yoksa bitsin
Evlilik konuşmak için çok erken ama konuşmamak için de çok erkendi
Yanlış yaptı pişman oldunsonra ama yok yani
Bitir tabi senin ona karsi duygun yoksa zaten olmaz o da bos hayallere kapilmasin

İşte aynı ben de bunu düşünüyorum
Saygısızlık bir kere
Her dediğimi yapar bir görsen yanımda eli ayağına dolaşıyor sen hayatımda varsın çok mutluyum senle görüştüğüm gün hayatımın en güzel günüydü diyordu .o yüzden şaşırdım valla ilginç

Aşık değilsen neden böyle saçma bir şeyle uğraşıyorsun ki
Ne bilim değer gördüğümü sandım
Hayatımda hep beni zorlayan iddialı tiplere aşık oldum ve mutsuz oldım
Bir kerede böyle deneyeyim dedim

Senin boyle bi konu acman beni cok sasirtti dogrusu. senin evlenmek istemedigini dusundum konu basligini okuyunca

Daha enteresanı benim başıma gelmişti,bi arkadaşım bizi çok yakıştırdığı ve evlenmeyi düşünüyor diye bi çocukla tanıştırmıştı.çocuk ilk görüşmede evlilik vs uzak şeyler bunlar gibisinden konuşmuştu ben de sizin hissettiğiniz gibi hissedip bidaha görmemiştim o çocuğu, evlenmek değil amacım eğlenelim takılalım diye mi tanışmış(tanıştırılmış) benle acep.bi de yediği haltı bilmiyormuş gibi defaatle haber göndermişti arkamdan.kimseye yaptığı salaklığı anlatmadım ama yüzüne de bakmadım valla.eğlencekse bar diskotek şurda buyursunlar efem..

Ya boşver o kafayla da baksan değer gördüm de sansan böyle çıkabiliyor işte

Bir kere evlilik istemeyen adam, evlilik lafını etmez

Kendince bir şeyler yapıyor ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım

Benzeri olmuştu, biriyle görüşmüştüm ama böyle çok tuhaf, dengesiz bir tipe benziyordu

Sonra şey dedi bana

"Ya ben ilişkiye hazır değilim"

Tövbe bismillah ilişki lafı etmedim yani ki bir kere görüşmüşüz

"Seni erkek arkadaş olarak başıma alacağımı nereden çıkardın" dedim, surat ifadesini görmen lazımdı :)

Bir de güzel yıkılıyor egoları

Keşke deseydin

"Seni koca diye alacağımı nereden çıkardın"

Senin boyle bi konu acman beni cok sasirtti dogrusu. senin evlenmek istemedigini dusundum konu basligini okuyunca
Düşünmüyordum da
Sanırım yoğum ilgi görünce belki olur diye düşündüm tam karar vermemiştim zatrn deniyordum

Aşk,sevgi heyecan yoksa evlenme bacım.ilerde pişman olursun.mantık evliliğiymiş, ama o beni çok seviyormuşlarla geçmiyor hayat.insan körkütük aşık olduğu adamla bile evlenince duvara çarpıyor çoğu zaman,diğer türlüsü ciddi kumar yapma!

Yok bitiricem zateb o ilgili diye bu ilişki devam ediyor.güçlü bir duygusu yoksa bitsin
Evlilik konuşmak için çok erken ama konuşmamak için de çok erkendi
Yanlış yaptı pişman oldunsonra ama yok yani
Ayyy ben evlenmek istiyo olarak okumuşum pardon :))) sandim ki seninle evlenmek istiyo ama sen erken buldun... yoook yooook ne demek evlenmek istemiyorum demek eee amac ne gezmek tozmaksa sevgili olmanin anlami yok arkadas olarak gezelim de

yani senle çıkıyorum diye geleceğe dair hayal kurma demek istemiş..

Sevmiyorsan niye çıkıyorsun ki, boşuna olabilecek çok güzel şeyleri kaçırıyorsun ikinize de yazık. Ha aşık da olsam 1 ayda evlilik isteği normal bir şey değil o ayrı konu. 1 ayda evlenmek isteyen birine aşık olabileceğimi sanmıyorum ama diyelim ki bir nedeni var o zaman irrite olmazsın zaten mutlu olursun. Boş ver.

Size silah zoruyla birlikte olacaksın demiyorlar sonuçta. Duygu hissetmediğiniz bir ilişkiyi yaşamak niye? İstemiyorsanız ayrılın, belli ki çocuk yoğun duygular besliyor. Kadın erkek farketmez, kimsenin günahına girmeyin.

O kadar hazırlıksız yakalandım ki ne diyeceğimi şaşırdım
Yani ondan hiç beklemiyordum ki bu lafları
Başka bir erkek olsa bu kadar affalamam
Uğraşan o çabalayan o evlilik bekleme diye ayar veren de o
Çok soğudum.aptal bir nedenden dolayı sorun çıkardım .şaşırdı .niye böyle yapıyorsun diye dolanıyor şu an .

Aynısı başıma geldi ve hiç de samimi ve iyi niyetli bulmadım ben. Ha evet, bir erkek evlenmeyi istemeyebilir, bu çok normal ama inanın evlenmek istemeyen kişi bunu dile bile getirmez. Bunlar saygısız şark kurnazları. Hiç tahammülüm yok böyle hesaplı kitaplı tiplere, direkt yol verdim ve 3 sene oldu hala utanmadan yazıyor bana iğrenç adam. Böyle de yüzsüzler!

Ben mi yanlış anlattım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamadım

Onun ayarını yesinler, sonradan devam ettirememiş de yalnız haha
Ezik mi bu?

Evet işte bırakmıyor da peşimi
Beni bırakma diyen adam iki buluştuk havaya mı girdi ne yaptı beni mi denedi hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…