- 26 Nisan 2017
- 868
- 1.599
- 113
- 41
Bitir tabi senin ona karsi duygun yoksa zaten olmaz o da bos hayallere kapilmasinYok bitiricem zateb o ilgili diye bu ilişki devam ediyor.güçlü bir duygusu yoksa bitsin
Evlilik konuşmak için çok erken ama konuşmamak için de çok erkendi
Yanlış yaptı pişman oldunsonra ama yok yani
İşte aynı ben de bunu düşünüyorumValla bunu dürüstlük örneği gibi algılamıyorum ben, kimse kusura bakmasın. Resmen hakaret gibi. Bu, önceden söyleyeyim de yarın bir gün bana evlilik konusuyla gelme ayarından başka bir şey değil. Yoksa az buçuk tanıdığın, evliliğin e'sinin muhabbetini yapmamış birine bunu söylemenin manası ne?
Ne bilim değer gördüğümü sandımAşık değilsen neden böyle saçma bir şeyle uğraşıyorsun ki
Senin boyle bi konu acman beni cok sasirtti dogrusu. senin evlenmek istemedigini dusundum konu basligini okuyuncaSelam bayanlar
Benim bir erkek arkadasım var henüz çok yeni 1 ay falan olmuştur başlayalı nerdeyse
İlişkimizin başında ben istemiyordum kendisi peşimde koştu ikna etti beni.benim tipim pek değil ama bana ilgisi ve heyecanı beni cezbetti ve başladım
Hafta sonu buluştuk.planlarını vs anlatıyordu pat diye evlenmek istemiyorum dedi ve ben şok oldum.nasıl yani dedim?pot kırdı sonra hayır ben ciddiyim falan dedi ama iş işten geçti tabi.benim için bütün yaptıkları sıfıra indi birden gözümde.yani evlilik düşünmek için çok erken ama beni irite etti bu cümle ve soğuma geldi bana
Kendisi bir kaç gün görüşmeyelim hemen özledim diyen birisi ve ilgili de arar sorar sürekli
Bende şu an mesafeli davranıyorum .saçma sapan konulardan tartışma çıkardım elimde değil huzursuzum keyfim kaçtı.ilgi göstermek istemiyorum ama o bu nedenden dolayı olduğunun farkında değil.
Sizce oturup bu konuyu konuşsam mı yoksa böyle mesafeli olup kendiliğinden bitse mi?
Daha enteresanı benim başıma gelmişti,bi arkadaşım bizi çok yakıştırdığı ve evlenmeyi düşünüyor diye bi çocukla tanıştırmıştı.çocuk ilk görüşmede evlilik vs uzak şeyler bunlar gibisinden konuşmuştuSelam bayanlar
Benim bir erkek arkadasım var henüz çok yeni 1 ay falan olmuştur başlayalı nerdeyse
İlişkimizin başında ben istemiyordum kendisi peşimde koştu ikna etti beni.benim tipim pek değil ama bana ilgisi ve heyecanı beni cezbetti ve başladım
Hafta sonu buluştuk.planlarını vs anlatıyordu pat diye evlenmek istemiyorum dedi ve ben şok oldum.nasıl yani dedim?pot kırdı sonra hayır ben ciddiyim falan dedi ama iş işten geçti tabi.benim için bütün yaptıkları sıfıra indi birden gözümde.yani evlilik düşünmek için çok erken ama beni irite etti bu cümle ve soğuma geldi bana
Kendisi bir kaç gün görüşmeyelim hemen özledim diyen birisi ve ilgili de arar sorar sürekli
Bende şu an mesafeli davranıyorum .saçma sapan konulardan tartışma çıkardım elimde değil huzursuzum keyfim kaçtı.ilgi göstermek istemiyorum ama o bu nedenden dolayı olduğunun farkında değil.
Sizce oturup bu konuyu konuşsam mı yoksa böyle mesafeli olup kendiliğinden bitse mi?
Ne bilim değer gördüğümü sandım
Hayatımda hep beni zorlayan iddialı tiplere aşık oldum ve mutsuz oldım
Bir kerede böyle deneyeyim dedim
Düşünmüyordum daSenin boyle bi konu acman beni cok sasirtti dogrusu. senin evlenmek istemedigini dusundum konu basligini okuyunca
Aşk,sevgi heyecan yoksa evlenme bacım.ilerde pişman olursun.mantık evliliğiymiş, ama o beni çok seviyormuşlarla geçmiyor hayat.insan körkütük aşık olduğu adamla bile evlenince duvara çarpıyor çoğu zaman,diğer türlüsü ciddi kumar yapma!Ne bilim değer gördüğümü sandım
Hayatımda hep beni zorlayan iddialı tiplere aşık oldum ve mutsuz oldım
Bir kerede böyle deneyeyim dedim
Ayyy ben evlenmek istiyo olarak okumuşum pardon :))) sandim ki seninle evlenmek istiyo ama sen erken buldun... yoook yooook ne demek evlenmek istemiyorum demek eee amac ne gezmek tozmaksa sevgili olmanin anlami yok arkadas olarak gezelim deYok bitiricem zateb o ilgili diye bu ilişki devam ediyor.güçlü bir duygusu yoksa bitsin
Evlilik konuşmak için çok erken ama konuşmamak için de çok erkendi
Yanlış yaptı pişman oldunsonra ama yok yani
Aynen öyle
Sanki ben baskı yapacakmışım gibi savunmaya mı alıyor kendini
Peşimde koşan da o sonuçta
Ben o iyi biri diye şans verdim aşık değilim
yani senle çıkıyorum diye geleceğe dair hayal kurma demek istemiş..Selam bayanlar
O kadar hazırlıksız yakalandım ki ne diyeceğimi şaşırdımYa boşver o kafayla da baksan değer gördüm de sansan böyle çıkabiliyor işte
Bir kere evlilik istemeyen adam, evlilik lafını etmez
Kendince bir şeyler yapıyor ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Benzeri olmuştu, biriyle görüşmüştüm ama böyle çok tuhaf, dengesiz bir tipe benziyordu
Sonra şey dedi bana
"Ya ben ilişkiye hazır değilim"
Tövbe bismillah ilişki lafı etmedim yani ki bir kere görüşmüşüz
"Seni erkek arkadaş olarak başıma alacağımı nereden çıkardın" dedim, surat ifadesini görmen lazımdı :)
Bir de güzel yıkılıyor egoları
Keşke deseydin
"Seni koca diye alacağımı nereden çıkardın"
O zaman yüzümü göremez kendi biliryani senle çıkıyorum diye geleceğe dair hayal kurma demek istemiş..
İşte aynı ben de bunu düşünüyorum
Saygısızlık bir kere
Her dediğimi yapar bir görsen yanımda eli ayağına dolaşıyor sen hayatımda varsın çok mutluyum senle görüştüğüm gün hayatımın en güzel günüydü diyordu .o yüzden şaşırdım valla ilginç
Ben mi yanlış anlattım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamadımSevmiyorsan niye çıkıyorsun ki, boşuna olabilecek çok güzel şeyleri kaçırıyorsun ikinize de yazık. Ha aşık da olsam 1 ayda evlilik isteği normal bir şey değil o ayrı konu. 1 ayda evlenmek isteyen birine aşık olabileceğimi sanmıyorum ama diyelim ki bir nedeni var o zaman irrite olmazsın zaten mutlu olursun. Boş ver.
O kadar hazırlıksız yakalandım ki ne diyeceğimi şaşırdım
Yani ondan hiç beklemiyordum ki bu lafları
Başka bir erkek olsa bu kadar affalamam
Uğraşan o çabalayan o evlilik bekleme diye ayar veren de o
Çok soğudum.aptal bir nedenden dolayı sorun çıkardım .şaşırdı .niye böyle yapıyorsun diye dolanıyor şu an .
Evet işte bırakmıyor da peşimiAynısı başıma geldi ve hiç de samimi ve iyi niyetli bulmadım ben. Ha evet, bir erkek evlenmeyi istemeyebilir, bu çok normal ama inanın evlenmek istemeyen kişi bunu dile bile getirmez. Bunlar saygısız şark kurnazları. Hiç tahammülüm yok böyle hesaplı kitaplı tiplere, direkt yol verdim ve 3 sene oldu hala utanmadan yazıyor bana iğrenç adam. Böyle de yüzsüzler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?