Evlenmek istemiyorum??

İlgim yoktu şans verdim belki zamanla severim dedim suç mu
Herkes ilk gördüğünde mi aşık oluyor birine?
Madem bu ilişkiye değer vermiyor niye peşimde

Pardon da madem siz sadece şans verdiniz o zaman siz niye evlenme muhabbetinin peşindesiniz? Daha deneme aşamasındayken kaldı ki “zamanla severim” demişsiniz daha sevmiyorken evlenmek istememesi niye rahatsız etti ki?

İki konu çok farklı durumlar ssevmiyor veya seviyor bu kimseyi ilgilendirmez onunla mutlu olabileceğini düşünmüş ve ileri,de çok sevebilirde bunu biz bilemeyiz :) ikincisi durduk yere kimse kimseye evlenmeyi düşünmüyorum diyemez ben dedirtmem kendime bunu konu sahibide aynı şekilde düşünüyor olmalı ki görüşmeyi düşünmüyor adamla yani ne tavsiye ettiğiniz belli değil tavsiye ettiğiniz birşey bile yok zaten :))))))))))))

O zaman evlenmeyi dusunmeyen kadinlarda erkekleri mi kullaniyor? Ki konu sahibi hep evlenmek istemiyorum dedi bir cok konusmasinda. Yani evlenme istegi olmazsa sorun degil ama bunu soylerse sorun oyle mi? Iyide kiz zaten istemiyorsa bunu neden sorun yapiyor? Kisaca kandirilmayi seviyoruz demekki..? Evlilik dusunuyorum deyip hersey yasansa mubah, evlilik istemiyorum diyerek yasamak kotu bi insan mi yapti bu herifi? Konu sahibi sanki ikna edilnek istemis gibi

Pardon da madem siz sadece şans verdiniz o zaman siz niye evlenme muhabbetinin peşindesiniz? Daha deneme aşamasındayken kaldı ki “zamanla severim” demişsiniz daha sevmiyorken evlenmek istememesi niye rahatsız etti ki?
hemen sevmek zorundamı yahu neyin peşindesiniz ? sever sevmez sizene konu bumu daha 2 ci görüşmeleri insan biraz empati yapar 2 ci görüştüğün adam durduk yere ben evlenmek istemiyorum derse aa çok güzel ya böyle devam ederiz ne olacak mı derdiniz burdaki hanımlara ne kadar kolay ya değil mi ? aa zaten sevmiyorsun oda senle evlenmek istemez ya kız seviyor olsa yine aynı yorumlar gelecekti çünkü hepiniz hemcinsinizin düşmanısınız olay bu yani yazık

Son düzenleyen: Moderatör:

ikinci görüşmede bunu söylemesi çok saçma ona bu konu dahi açılmamış neden yani tabi ki söyleyemez kız da böyle bir yorumu adama yapmamış zaten ben de diyorum ki adam dürüst evet ama bu düşüncesinin iyi olduğu analmaına gelmiyor ve karşı tarafın üzülmesine de mani olmuyor ben de hiç birşey hissetmediğim biriyle arkadaşlarım aracılığıyla görüştüm bana daha ilk görüşmede evliliği düşünmüyorum dedi ne güzel ben de dedim ve bir daha görüşmedim yani gurur onur meselesi ben kıza devam etme diyorum ben olsam ikinci bir şans vermem eğlenmek istersem adam çok yani der geçerim :)

A Ardebade ,ben ne yazık ki sizi haklı bulamadım.Söylediği şey bilemiyorum belki sizde hayal kırıklığı yarattığı için böyle düşündünüz,ama ciddi giden bir ilişkide ''ileride çocuk istemiyorum'' demek kadar normal aslında.Karşınızdaki kişiye bunu söylemeniz biraz da durumu önceden bildirmeniz anlamına geliyor ki bunu 1 ayda yapmış işte.Peşinizden koşması,seviyorum demesi bunlar evlenmek istediği anlamına gelmiyor ya da ileride isteyebileceği.Kimi insan evliliği anlamsız buluyor mesela,öyle düşünüyor olabilir.

Çok irrite edici basbaya ayar vermiş
Ben de yarın oburgun evlilik derlerse diye önceden kuşanıp 'evlenmeyi dusunmuyorum' diyorum bi nevi bana bunlarla gelme ayarı veriyorum. Hem peşinizden koşup hem böyle hareket etmesi berbat ötesi.

Hemen sevmek zorunda değil işte biz de diyoruz ki erkek de evlenmek zorunda değil :) Neresi anlaşılmadı ki :))

İstemem yan cebime koy mantığıyla ilişkiye başlamış karşı taraf, erkek de içinden geldiği gibi konuşmuş. Kız zaten sevmiyor şu an “zamanla severim” dedim diyor.

E belki erkek de zamanla evlenmek ister? :)

Hep erkekler pohpohlayacak zaten...

Durup dururken de istemiyorum diye bahsetmesi garip ve itici. Aklıma şu geldi önceki ilişkilerinde hemen karşı taraf evlilik konusunu mu açıyordu acaba. Belki sizde öyle yaparsınız üstünde baskı hisseder diye çıkıvermiştir ağzından. Ki öyle olsa bile hoş değil kurnazlık. Sizin bileceğiniz iş tabi ama tek yol görüyorum ben ayrılmak
.

o vakit zamanla bu duygusu oluşunca erkek kişisi konuyu açacak :) kız ona evlenmek istiorum ya da evlenmek istemiyorum diye bir konu açmadığı sürece fikirlerini içinde saklasın bir zahmet :)

İlgim yoktu şans verdim belki zamanla severim dedim suç mu
Herkes ilk gördüğünde mi aşık oluyor birine?
Madem bu ilişkiye değer vermiyor niye peşimde

İlişkiye değer sadece evlilikle olmuyor ama.Biz kadınlar olarak evliliğe çok şey yüklüyoruz gibi geliyor bana,''karşımdaki adam evlenmek istiyor beni sevdiği kesin'' gibi bir şey mantıklı mı sizce Arde ?
Belki söyleme şekli,söylediği zaman sizde ters bir etki yaratmış olabilir ona bir şey diyemeyeceğim ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla siz bu adamın sizinle evlenmek istediğinden emin gibiydiniz -ilgisinden dolayı- ve böyle bir şey duyunca biraz hayal kırıklığı yaşadınız.İlgi görmek ayrı,evlilik ayrı bana göre...

O zaman niye peşimde
Neden böyle üstüme düşüyor
Evet evlenmek zorunda değil kimse
Ama aşık okduysan ki öyle iddia ediyor ister istemez gelecek düşünürsün.

Bu ille evlenmekmi oluyor? Ben esim ile tanistigimda bende daha evlenmek istemiyordum, esimde. Esim hatta dile getirmisti ve bende onaylamistim.

Hem bunlar icin erken diyorsun, hem niye evlenmek istemiyor diyorsun. Yok tipim degil felan. Bence o "cirkin" senin ile evlenmek istemiyor diye fena afalladin. Bana cok ergen ve tripli ve ego'lu geldin. Kendini üstün görüyorsun.

o vakit zamanla bu duygusu oluşunca erkek kişisi konuyu açacak :) kız ona evlenmek istiorum ya da evlenmek istemiyorum diye bir konu açmadığı sürece fikirlerini içinde saklasın bir zahmet :)

E o zaman da, ilişki ilerleyince kız tarafı ne malum “ben evlenmek istiyorum” diyecek, erkek de “ben istemiyorum” diyecek bu mu mantıklı olanı?

Siz bi ilişkiye başlarken, karşınızdaki insanın ilişkiye dair beklentilerini bilmeden mi başlıyorsunuz?

Şimdi soru sahibi daha sevmiyorken, evlenmek istememesini sorun etmiş. Belki ilerde sevecek ama çocuk evlenmek istemeyecek? :) O kadar vakite yazık değil mi?

Ben böyle şeylerin ilişki başında konuşulmasını uygun görüyorum. Kimse kimsenin vaktini çalmaz. İlişki ilerledikten sonra biri evlenmek ister diğeri istemez boşuna ayrılık acısı, boşuna zaman kaybı.

Soru sahibi de sanırım, sevse de sevmese de kendisine evlenme gözüyle bakan birisini istiyor. O zaman, ayrılsın.

Çocuk, çok süper hareket yapmış. Sayıları artsın böyle erkeklerin, destekliyorum ben.

İşte yorum sahibi demiş ki ''kız bunu söyleme hakkına sahip,erkek neden değil ? '' .Cidden neden ? Ben erkeğe gidip ''evlenmek istemiyorum'' diyeceğim ama o bana gelip bunu söylerse ''ayıp'' olacak.Onun hakkı değil evlilikten konuşmak ama benim hakkım ? Hmm...
Türkiye'deki ilişkilerin bu kadar triple,yalanla dolanla dönmesi boşuna değil gerçekten.Konu sahibinin karşısındaki kişi için demiyorum,patavatsızca söylemiş ve yanlış yapmış olabilir de şu kadına ve erkeğe biçilen diyaloglar yüzünden kimse dürüstçe içindekileri söyleyemiyor.''Evlenmek istemiyorum'' diyen adam direk seks düşkünü,kadınları kullanan,serseri bir tip olarak canlanıyor insanların gözünde.Adam da mecbur ''ee evleneyim o zaman'' oluyor,sonu da malum.Bu kadar rol biçmeyin insanlara.Bırakın herkes içindekini söylesin.Flört etmek için orada olan adam bırakın söylesin işte,sizi yalanla 1 sene oyalasa daha mı çok hoşunuza gidecek ?

Bi kadin olarak anliyorumda mantikli bakarsam olayi anlamiyorum. Bu kiz hep evlenmek istemiyorum diyo zaten, tamam 2. Defada demese iyiydi ama.. gururumuz yikiliyo bende biraz bizimle bi adamin ciddi degilde egleniyor oldugunun sesli soylenmesi.. halbuki ikiside eglenecekti belki zaten evlenmeyeceklerdi. Kadinlar kendileri ciddi dusunmuyo soyluyirda cogu zaman ama dusunmeyen erkek bunu soylerse suclu oluyor. Sanirim bizim hava atmak hosumuza gidiyor.. erkek arkadasim ciddi dusunuyor ama ben dusunmuyorum demek:))

Yeni nesil erkekler zaten artık bu yüzden evlenmek bile istemiyorlar. Hep kadını pohpohlayacaklar, kadın sevmiyorsa bile illa onun gönlünü almak için ağzıyla kuş tutacak, evlenmek istemediğini belirtmeyecek :) Müthiş bi düğün yapacak falan... :)

Kadın söylese evlenmek istemiyorum diye, “haklısın, zorunda değilsin!” derler. “Ne var canım söylediysen?” derler, erkek söyleyince ayıp, tü kaka... :)))

iki taraf yaşam tarzları zaten bi süre sonra anlaşılır ne olduğu bir ilişkiye iş anlaşması gibi en başta bu konuları konuşarak başlanmaz bana göre de hayat ne getirirse o yaşanır ha tercih meselesi tabi ki siz en başta bir erkeğin sizle evlenip evlenmeyeceğini öğrenmek istersiniz onu bilemem ve aldığınız cevaba göre devam edersiniz :) şunu farkettim ki siz böyle bir durumda ne yapardınız buna hiç cevap yazmadınız ay ne nkadar dürüstsün diye devam mı edelim ne yapalım hatta alnından öpeyim ben böle bir durum olursa

Katılıyorum.

Bu arada konu sahibi genellemelerim sizin konunuz için değildi,karşınızdaki kişinin tavrından dolayı da rahatsız olmuş olabilirsiniz patavatsızlık ayrı şey dürüstlük ayrı.

Bir kişinin evlenmek istememesi ile bunu daha 1 aylık ilişkisinde dile getirmesi arasında çok büyük fark var. Bunu yaşamamış olanlar "Aman canım, çocuk dürüst olmuş işte, daha ne istiyorsun? Hem evlenmek zorunda mı ki?" diye soruyor ama inanın öyle olmuyor. Çok rencide edici bir durum.

Düşünün ya, çok yeni bir ilişkiniz var ve sevgiliniz evlenmek istemediğini lafın arasına sıkıştırıyor. Neden? Nereden çıktı şimdi? Ne gerek var? Daha karşındakini tanımıyorken, ilişkinin nasıl gideceği belli değilken manası ne bunun? Ne hissediyorsunuz biliyor musunuz? Aklınızda evlilik fikri olmasa bile değersizliğin dibini görüyorsunuz.

Valla bu hamle benim için manidardır ve ben kabul etmem, çok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…