Evlenmek istemiyorum??

Düşünmüyordum da
Sanırım yoğum ilgi görünce belki olur diye düşündüm tam karar vermemiştim zatrn deniyordum
Kadinlar deyince suc degil erkek deyince neden suc oluyor peki? Ne guzel iste ayni fikirde bi erkek, heleki boyle onemli bi konuda.

Onun ayarını yesinler, sonradan devam ettirememiş de yalnız haha
Ezik mi bu?
Görsen çok naif birşey
Zaten böyle iddialı bir cümle kurmasına şaşırdım
Hani mücadele ediceğimi mi sanıyor ki
Kimlere yol verdim ben bilse şaşırır kalır
Bir de hala farkında değil olayın ya
Başka şeylere kızdım sanıyor
Böyle yapma lütfen deyip duruyor
İki kelimeyle azıcık olan şevkimi de kırdı haberi yok.ben o bana çok değer veriyor istiyor diye bir şans verdim hala kafamda olabilir mi ya diye düşünüyordum .bak çocuk ne kadar çabalıyor boşvet tipe mipe takma seni mutlu ediyor ya ona bak diyordum
Demorolize etti iki dakikada

ılgınız yokmus ıstemıyormussunuz ta en basta
sırf sıze ılgısı var dıye kabul etmıssınız
adam en azından durust en bastan evlenmek ıstemıyorum dıye soyluyor
nıye sorun ettınız kı

ılgınız yokmus ıstemıyormussunuz ta en basta
sırf sıze ılgısı var dıye kabul etmıssınız
adam en azından durust en bastan evlenmek ıstemıyorum dıye soyluyor
nıye sorun ettınız kı
İlgim yoktu şans verdim belki zamanla severim dedim suç mu
Herkes ilk gördüğünde mi aşık oluyor birine?
Madem bu ilişkiye değer vermiyor niye peşimde

Hayir dedin demiyorumda.. hani kadinlar evlenmeyi dusunmuyorum deyip takilabiliyor gayet rahatca erkek acikca deyince neden olmuyor?
Olabilir tabi
Ama o zaman ona göre davranırsın
Birine ölüp bitiyorum senin için deyip pat diye bu söylenmez
O zaman dersin hoşlanıyorum ama ciddi düşünmüyorum senle işine gelirse o zaman da karşındaki gider yada kalır
Her ilişkinin dinamiği farkılıdır
Ayrıca bir ilişkiye ciddi ilişki diye başlanmaz aşk evliliği istiyorsan.bakarsın o ilişki seni oraya götürürse atarsın imzanı olur biter
İş görüşmesi değil bu
Duygu vardır yada yoktır

bana nıye cıkısıyorsunuz yahu :)
ılla evlenmek ıcın gorusulmez kı belkı boyle bırsey deme ıhtıyacı hıssettı
belkı oda sızın gıbı zamanla sever evlenebılırım dıye dusunuyordur

bana nıye cıkısıyorsunuz yahu :)
ılla evlenmek ıcın gorusulmez kı belkı boyle bırsey deme ıhtıyacı hıssettı
belkı oda sızın gıbı zamanla sever evlenebılırım dıye dusunuyordur
Peşimde olan o
Kendi bilir ya
Zaten bitiricem bitirdim kafamda
Kimseye evlenelim demedim
Bu yaşa kadar
Ayrıca sevdiğini söyleyen de kendisi

Peşimde olan o
Kendi bilir ya
Zaten bitiricem bitirdim kafamda
Kimseye evlenelim demedim
Bu yaşa kadar
Ayrıca sevdiğini söyleyen de kendisi
sıze sevmıyorum dememıs kı sadece evlılık dusunmuyorum suan demıs
herkes her gorustuguyle evlenmek zorunda degıl :)
uymuyorsa ayrılırsınız tabı hakkınızda hayırlısı

Ben mi yanlış anlattım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamadım
Dedim ki her şey tamam olsaydı da 1 ayda evlilik lafı açması tuhaf ama bir yol bulmaya çalışırdın. Ama şimdi bir de her şey tamam değil adama aşık değilsin ilk başta da sevmemişsin ondan onla zaman kaybı dedim.
İlişkiye değer vermiyor diyen yok. Çok değer veriyor o. Sen sırf o değer veriyor diye ilişkidesin zaten ki işte sorun bu.
İlk gördüğünde aşık olmuyorsun belki ama ilk konuşmalarda ilk birlikte zaman geçirmelerde oluyorsun. Gördüğünde tipim değil demiyorsun hiç olmazsa.Bunları yaşamadıysan yazık, muhakkak yaşamalısın.
Ya da yazından sevmiyor gibi anlaşılıyor.

Tamam belki seni istiyodur ama evlilik dusunmuyodur yani.. benim asil anlamadigim senin gibi birinin buna takilmis olmasi. Bende dusunmuyorum deyip ya devam edersin ya bitirirsin zaten

O zaman niye peşimde
Neden böyle üstüme düşüyor
Evet evlenmek zorunda değil kimse
Ama aşık okduysan ki öyle iddia ediyor ister istemez gelecek düşünürsün.
İlişkinin sonu illa evlenmek mi olmalı !!? Gezmek aşk yaşamak istiyordur sadece ??! Eğer evlilik istiyorsan ayrıl diye söylemiş alttan alttan.

Hayir dedin demiyorumda.. hani kadinlar evlenmeyi dusunmuyorum deyip takilabiliyor gayet rahatca erkek acikca deyince neden olmuyor?
iki görüşmede adam bana ben evlenmek istemiyorum dese tabi ki suç değil ama tekmeyi basarım ne yani evlenmek istemeyen adamla napayım kendimi mi kullandırayım devam edip misal yani ben evlenmek istemiyorum sen biliyosun fakat durduk yere bir kıza bunu söylemek ben senle eğlenmek istiyorum anlamına geliyor işine gelmeyen yol verir gelen devam eder yani

sıze sevmıyorum dememıs kı sadece evlılık dusunmuyorum suan demıs
herkes her gorustuguyle evlenmek zorunda degıl :)
uymuyorsa ayrılırsınız tabı hakkınızda hayırlısı
tabi ki kimse her sevgili olduğuyla evlenmek zorunda değil ama daha konusu açılmamış ve yeni görüşülüyorsa çok yersiz bir konuşma bu bana 2 ci görüşmede ben evlenmek istemiyorum diyen adam bir daha benim yüzümü göremez ben ki asla evliliği istemeyen biriyim bunun evlilikle alakası yok yani söylenen şey çok itici evlenmek istemiyorum ama seni kullanırım yani siz olsanız aa ne kadar dürüst diyip böyle bir adamla devam edermisiniz ?

Vallah cocukta suc yok.. madem tipin degil iliskiye neden basliyorsunda.. cocugun vaktini boşa calip umut veriyorsun? Irite olmuşmuş...

Katılıyorum. Çocuğu zatem başta beğenmemişsin, denemek istemişsin şans vermişsin, evlenmeyi istemiyorum diye soğumuşsun.

Evlenecek kadar sevecek ya da evlenebilecek düzeye gelecek bi ilişki bile yok ki aranızda, “evlenmeyi istemiyorum” demesi gayet normal.

Kul köle olsun mu istiyorsun bu erkekler peşinize anlamadım ki...

ben en basta hıc bır zaman ılgı duymadıgım sırf bana ılgı gosterdı dıye bırıyle bırlıkte olmam :)
oyle bırı olsam belkı takılmazdım adamın dedıgıne o sebeple sasırdım konuya ve sahıbıne sızınkı nasıl normalse adamın dusuncesıde normal dedım
bu yuzden her ılıskı dınamıgı farklıdır :) adam bu ılıskıde en basta bunu demek zorunda hıssetmıstır ne konusulmus ne olmus oncesı sonrası bılemıyoruz olan uzerıne konusuyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…