Benim koptuğum nokta o işteÇok irrite edici basbaya ayar vermiş
Ben de yarın oburgun evlilik derlerse diye önceden kuşanıp 'evlenmeyi dusunmuyorum' diyorum bi nevi bana bunlarla gelme ayarı veriyorum. Hem peşinizden koşup hem böyle hareket etmesi berbat ötesi.
Bende öyle görüyorum canım
Boşanmış zaten evlilik geçmiş başından
Eşim de bana bir aylık sevgili iken ben ciddi düşünmüyorum demişti 1 yıl sonra ayrıldık 5 ay ağladı şimdi 6 yıllık evliyizSelam bayanlar
Benim bir erkek arkadasım var henüz çok yeni 1 ay falan olmuştur başlayalı nerdeyse
İlişkimizin başında ben istemiyordum kendisi peşimde koştu ikna etti beni.benim tipim pek değil ama bana ilgisi ve heyecanı beni cezbetti ve başladım
Hafta sonu buluştuk.planlarını vs anlatıyordu pat diye evlenmek istemiyorum dedi ve ben şok oldum.nasıl yani dedim?pot kırdı sonra hayır ben ciddiyim falan dedi ama iş işten geçti tabi.benim için bütün yaptıkları sıfıra indi birden gözümde.yani evlilik düşünmek için çok erken ama beni irite etti bu cümle ve soğuma geldi bana
Kendisi bir kaç gün görüşmeyelim hemen özledim diyen birisi ve ilgili de arar sorar sürekli
Bende şu an mesafeli davranıyorum .saçma sapan konulardan tartışma çıkardım elimde değil huzursuzum keyfim kaçtı.ilgi göstermek istemiyorum ama o bu nedenden dolayı olduğunun farkında değil.
Sizce oturup bu konuyu konuşsam mı yoksa böyle mesafeli olup kendiliğinden bitse mi?
Herkes tutturmuş evlenmek istemek zorunda mu diye?
Yahu ben burda zorunda mı demişim
Ben zateb o ilgiye ilgi duydum
Anlamıyor kimse birşeyi
Ayrıca burda akıl veren herkes böyle bir cümle duyarsa bozulur net
Hemde durup dururken
Sorma Cherry yaKV 5gr bilezik taktı, görümce yüzünü büzdü takılan gramlı kezbanlar yine ahkam kesiyor sen evlilik meraklısı çıkıyorsun oh yeah
İnsanlarda gerçekten algılama güçlüğü var. 1 kere aşk acısından sonra, artık aşk acısına dayanamayacak duruma geliyorsun, kafa saçmalık kaldırmıyor. Olgun durumdaysan, aşkın sonunun acıyla değil birleşmeyle yani evlilikte bitmesini istemek normal. Bunun neresi evlilik merakı???
Bir kişinin evlenmek istememesi ile bunu daha 1 aylık ilişkisinde dile getirmesi arasında çok büyük fark var. Bunu yaşamamış olanlar "Aman canım, çocuk dürüst olmuş işte, daha ne istiyorsun? Hem evlenmek zorunda mı ki?" diye soruyor ama inanın öyle olmuyor. Çok rencide edici bir durum.
Düşünün ya, çok yeni bir ilişkiniz var ve sevgiliniz evlenmek istemediğini lafın arasına sıkıştırıyor. Neden? Nereden çıktı şimdi? Ne gerek var? Daha karşındakini tanımıyorken, ilişkinin nasıl gideceği belli değilken manası ne bunun? Ne hissediyorsunuz biliyor musunuz? Aklınızda evlilik fikri olmasa bile değersizliğin dibini görüyorsunuz.
Valla bu hamle benim için manidardır ve ben kabul etmem, çok net.
Yani bir erkeğin karşıma geçip böyle konuşması çok onur kırıcı olurdu benim için. O zaman ne b.k yemeye peşimden koştun derim madem niyetin takılıp arazi olmak?? Evkenmicekmişmiş neymiş sanki bunlara yalvaran var havaya bak hasbadaki sanki sorduk!
Valla öyleYani bir erkeğin karşıma geçip böyle konuşması çok onur kırıcı olurdu benim için. O zaman ne b.k yemeye peşimden koştun derim madem niyetin takılıp arazi olmak?? Benim duygularım yok, şerefim haysiyetim yok buyur oyuncak gibi oyna ciddiye alma adam yerine koyma eşşekbaşı var çünkü karşında abicim.
Evlenmicekmişmiş neymiş sanki bunlara yalvaran var havaya bak hasbadaki sanki sorduk!
çıktısını alıp alnıma yapıştıracağımİnsanlarda gerçekten algılama güçlüğü var. 1 kere aşk acısından sonra, artık aşk acısına dayanamayacak duruma geliyorsun, kafa saçmalık kaldırmıyor.
O zaman iş değişir
Boşanmış çoğu erkek yeniden evlenme işlerine girmek istemiyor.Sisyphe ye sormak gerek
Herkesin beklentisi farklıCherry:) Doğru gerçekten benim erkek arkadaşım da öyleydi cidden çok soğumuştu evlilikten vs ama ben zamana bıraktım açıkçası, bu durumun benimle ilgili olduğunu düşünüp hiç üzülmedim ve değersiz hissetmedim. Bu durum onun iç dünyasıyla alakalıydı sonuçta, o yüzden akışına bıraktım. Sanırım biraz kaygıları bırakıp ilişkiyi yaşamak lazım sonra olacağı varsa oluyor. Bizde de öyle oldu açıkçası:)
Aynen öyle
Sanki ben baskı yapacakmışım gibi savunmaya mı alıyor kendini
Peşimde koşan da o sonuçta
Ben o iyi biri diye şans verdim aşık değilim
Ne bilim herkesin ilişki dinamiği farklı işteBiz de eşimle sevgiliyken aynen bu konuşmaları yapmıştık. Beklenti olmasın diye. Sonra ne oldu? Çok sevdik ve evlendik.
Evet görsen nasıl koştu peşimdeBence ayrilin, sebep bile soylemeye degmez boyle birisi. Eger evlenmeyi hic dusunmuyorsa 23 yas altindakilerin pesinde kossun. Aynen sizin dediginiz gibi yeterli zaman gectikten sonra "savunmaya aliyor kendini". Kazanovalarin genel taktigidir. Zaten bu tur adamlar cok yakisikli olmazlar, ama onun bunun pesinden kosmayi cok iyi bilirler, agizlari iyi laf yaptigi icin istedikleri kizi elde ederler, sonra da boyle kendilerini nimetten sayarlar.
KesinlikleCok itici olmus haklisiniz.. evlenmek istemeyebilir ama bunu bu sekilde soylemesi cok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?