Evlenmek istemiyorum??

Benim koptuğum nokta o işte

Yani bence en başından peşinen söylemiş benden öyle evlilik falan bekleme, takılacaksak takılalım ama sorumluluk alamam kusura bakma demiş yani

Eşim de bana bir aylık sevgili iken ben ciddi düşünmüyorum demişti 1 yıl sonra ayrıldık 5 ay ağladı şimdi 6 yıllık evliyiz erkeklerin dengesizliğinden hepsi

KV 5gr bilezik taktı, görümce yüzünü büzdü takılan gramlı kezbanlar yine ahkam kesiyor sen evlilik meraklısı çıkıyorsun oh yeah

İnsanlarda gerçekten algılama güçlüğü var. 1 kere aşk acısından sonra, artık aşk acısına dayanamayacak duruma geliyorsun, kafa saçmalık kaldırmıyor. Olgun durumdaysan, aşkın sonunun acıyla değil birleşmeyle yani evlilikte bitmesini istemek normal. Bunun neresi evlilik merakı???

Kızlar ben bununla konuştum
Tamamen yanlış anladığımı söyledi konuyu
Bende istiyorum hatta her planımı sana göre yapıyorum dedi .ona haksızlık yaptığımı söyledi bir kaç gündür sinirli davranıyorum.
Soğudum vs dedim bayağı üzülmüş falan filan bu ara biraz kendimi dinleyecem zaten .biraz ara vermek istiyorum dedim lütfen öyle yapma affetirecem kendimi vs dedi
Yani tabiki güven sıcaklık gitti
Ben onun gerçekten çok iyi biri olduğuna bana çok değer verdiğine ve istediğine inanmıştım davranışları böyleydi
Kendince çabalıyordu ama bilmiyorum bu saatten sonra ne olur biter işte böyle

Sorma Cherry ya
Herkes ilişki yaşarken evlenmek zorunda mı denmiş bide
Sanki silah dayadık adamın başına benle ol diye ısrar ettik
Seni şöyle yaşatıcam asla üzmem sen ne dersen o olur diyen adam bana bunu söyledi şimdi de yanlış anladın diyor onu çok üzmüşüm vs vs offf gelemicem

Yani bir erkeğin karşıma geçip böyle konuşması çok onur kırıcı olurdu benim için. O zaman ne b.k yemeye peşimden koştun derim madem niyetin takılıp arazi olmak?? Benim duygularım yok, şerefim haysiyetim yok buyur oyuncak gibi oyna ciddiye alma adam yerine koyma eşşekbaşı var çünkü karşında abicim.
Evlenmicekmişmiş neymiş sanki bunlara yalvaran var havaya bak hasbadaki sanki sorduk!

Ben sizi anladım. Zaten kimse hemen yarın gidip nikah kıymayı düşünmez ama böyle açık açık söyleyince de insan beni evlenmeye değer mi görmüyor? Gelecek ile ilgili hayali yoksa duyguları da yoğun değil demek ki olarak düşünüyor. Siz de zaten pek sevmiyormuşsunuz bence ayrılın

Onur kırıcı tabii. Aynen öyle, sormamışsınız, muhabbeti geçmemiş, pat diye araya sıkıştırıyorsun mesajı. Sonra da buna dürüstlük de.

Valla öyle
Bide koşan ikna eden kendisi yani
Ben ilk görüşmeden sonra kesicektim hatta başta hiç buluşmayacaktım tipim değil dedim
İki çıktım aaa adama bak havaya girdi boyundan büyük laflar etti
Şimdi de pişman
Amannn uğraşamıcam .yanlış falan anlamadım çat diye söyledin yüzüme
Bir sevgilim vardı eski p ...önden gideni o bile söylemedi bunu bana yani
Neyse öyle

O zaman iş değişir
Boşanmış çoğu erkek yeniden evlenme işlerine girmek istemiyor. Sisyphe ye sormak gerek

Cherry:) Doğru gerçekten benim erkek arkadaşım da öyleydi cidden çok soğumuştu evlilikten vs ama ben zamana bıraktım açıkçası, bu durumun benimle ilgili olduğunu düşünüp hiç üzülmedim ve değersiz hissetmedim. Bu durum onun iç dünyasıyla alakalıydı sonuçta, o yüzden akışına bıraktım. Sanırım biraz kaygıları bırakıp ilişkiyi yaşamak lazım sonra olacağı varsa oluyor. Bizde de öyle oldu açıkçası:)

Herkesin beklentisi farklı
Kaygılı değilim
Sadece güvenim gitti
Yapamam bundan sonra biliyorum en iyisi gitmek
Bu sefer de onu sevmediğim bahane uydurduğumu söylüyor
Mücadele bekliyor sanırım
O yapıda biri değilim

Aynen öyle
Sanki ben baskı yapacakmışım gibi savunmaya mı alıyor kendini
Peşimde koşan da o sonuçta
Ben o iyi biri diye şans verdim aşık değilim

Bence ayrilin, sebep bile soylemeye degmez boyle birisi. Eger evlenmeyi hic dusunmuyorsa 23 yas altindakilerin pesinde kossun. Aynen sizin dediginiz gibi yeterli zaman gectikten sonra "savunmaya aliyor kendini". Kazanovalarin genel taktigidir. Zaten bu tur adamlar cok yakisikli olmazlar, ama onun bunun pesinden kosmayi cok iyi bilirler, agizlari iyi laf yaptigi icin istedikleri kizi elde ederler, sonra da boyle kendilerini nimetten sayarlar.

Evet görsen nasıl koştu peşimde
Her dediğimi yaptı hediyeler vs
Sürekli sana şunu alayım bunu alayım sen benim bir tanemsin vs .çırpınıp durdu
O yüzden şaşırdım zaten bu kelimeye
Şimdi de yanlış anladın vs diyor ikna etmeye çalışıyor ama yok Yani güven gitti
Zamanla sevebilirdim.hersey olabilirdi ama mahvetti herseyi

Cok itici olmus haklisiniz.. evlenmek istemeyebilir ama bunu bu sekilde soylemesi cok itici
Kesinlikle
Ve ilişkimizin başında söylemesi gerçi 1 ay oldu gece gündüz arar sorar ama yok koptu birşeyler artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…