Beni anlamamakta diretiyorsunBenimle sırf evlilik için kalacaksa buyursun gitsin zaten.
Yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki evlenmeyince insanlar kaçıp gidiyor...Dünya tek bir insandan ya da düşünceden oluşmuyor.
Senle evlenmeyecegini soyledigi icin ilgisi mi azalmis oluyor? Ayni sekilde ilgiliyse bunu sorun yapmani anlamadik biz. Yoksa tabiiki kimse evlenmek zorunda degil..
buarada ben karsimdakinden duysam boyle bi soz bozulurdum evet cunku gonul eglendirmek niyetinde olmadim hic.. gorustuklerim olduysada ciddi dusunuldugu halde olmamistir.
Beni anlamamakta diretiyorsun
Kaç yaşındasın bilmiyorum
Ama ben senin gibi ciddi dusunmuyorum deyip yinede caktirmadan evlilik istemedimki. sen kendin kac defa soyledin burda evlilik dusunmuyorum diye..ben ciddi yere goturmeyecek iliskiler istemedim zaten. Yani ciddi dusundugum icin ciddi dusunulmek istedim.. eger ben ciddi dusunurken karsidaki dusunmezse evet bozulurum.. ama sende bu durum yokki? Sende dusunmuyorsun o adamda dusunmuyor. Bu yuzden kafalar karisti bizim. Yani aslinda sen evlilik dusunuyorsun, oyle mi?Genelde aşık olduğum adamlarla oluyorum
E haliyle de ayrılmak istemiyorum bunun sonucu da Türkiye de yaşadığım için evlenmek oluyor haliyle
Sen kendin bozuluyorsun ben bozulunca nasıl bozuldun diyorsun
Birşey söylüyordu sonra bunu söyledi ben şaşırdım birşey diyemedim ama bozuldum netHayır Arde,daha önce de yazdım eğer ortada patavatsızlık varsa-tavrından,konuşmasından anlamışsınızdır- kırılmakta haklısınız ya da bunu küçük düşürücü görmekte.Ben buna bir şey demedim zaten.Ama aşk = evlilik bağlantınız her zaman doğru olmayabilir,eğer kafanızdaki soru işareti bundan kaynaklıysa bir kere daha düşünün diye yazıyorum.Belki sizden önce konuştuğu kadınlar ilk ay evlilik diye diretiyordu o da aklınca söyleyeyim de yanlış anlamasın diye direk söyledi,belki gerçekten istemiyor sizinle alakalı değil,neden olayı ''ben erkek olsaydım böyle yapardım'' olarak görüyorsunuz onu demek istiyorum.Nasıl ki bu konuda farklı yorumlar var hemcinslerimiz arasında her erkek de bir değil,bu sizi sevmediğini göstermez eğer konuşmasında o ayar verici tavrı görmediyseniz.
Ben evlenmek istemiyorum evet ama şu anAma ben senin gibi ciddi dusunmuyorum deyip yinede caktirmadan evlilik istemedimki. sen kendin kac defa soyledin burda evlilik dusunmuyorum diye..ben ciddi yere goturmeyecek iliskiler istemedim zaten. Yani ciddi dusundugum icin ciddi dusunulmek istedim.. eger ben ciddi dusunurken karsidaki dusunmezse evet bozulurum.. ama sende bu durum yokki? Sende dusunmuyorsun o adamda dusunmuyor. Bu yuzden kafalar karisti bizim. Yani aslinda sen evlilik dusunuyorsun, oyle mi?
Birşey söylüyordu sonra bunu söyledi ben şaşırdım birşey diyemedim ama bozuldum net
Tabiki herkes aşk evliliği yapmıyor yapmak zorunda değil ama ben öyle istiyorum bana çok aşık olan adamla evlenmek isterim .ortalama bir sevgi değil mantığına uyduğum için değil
Benim hayatım sevgi üzerine kurulu
Sevilmediğim hiçbir yerde durmadım durmam da
Benden önceki kadınlar beni ilgilendirmez.beni onlara göre değerlendirip yargılayamaz bunu yaparsa kaybeder .ben ona bunu yapmadım çünkü buna hakkı yok.
Evet aynenYani durduk yere söyledi ? Tamam işte,evet insan bir ''noluyoruz ya'' tepkisi verir ben buna bir şey demem zaten.
Yani,bunu söylemek var söylemek var benim anlatmak daha doğrusu öğrenmek istediğim detay buydu.Birdenbire böyle bir şeyle karşıma geçse biri ben de üzülürüm hatta kafasında öyle bir profil mi çizdim ki bununla karşıma geçti diye düşünürüm ama yok planlanmış bir konuşmaysa ne bileyim içinden geçenleri samimi bir şekilde dile getirdiğini görsem bu kadar takılmam mesela.Karakteri der geçerim o durumda.
Neyse çok vaktinizi almamış en azından,olumlu taraflarından bakın.Eminim sevileceğiniz,aşkı hissedeceğiniz bir ilişkiyi bulacaksınız.
O zmn evlenmeyi dusunmuyo degilsin, bunu dusundurecek biri cikmamis karsina.Ben evlenmek istemiyorum evet ama şu an
Kafama yatan biri olsa niye istemeyeyim ya
Sen nerden böyle bir yargıya kapıldın?
Beni seven sevdiğim adamla çocuk yapmak isterim .bu ciddi düşünüyorum hadi bakalım koca arıyorum demek değil .
Hayat ne getirirse onu yaşarım .illa evlenicem diye birşey yok.kimseyle ben bununla evlenicem diye başlamadım aşık olabilir miyim diye başladım .bunun sonucu da evlilik oluyor zaten
Neyi anlamadınız ki onu anlamıyorum
Hayır çıktı zamanında ama bittiO zmn evlenmeyi dusunmuyo degilsin, bunu dusundurecek biri cikmamis karsina.
Ben nerde dedim sana bunuHayır çıktı zamanında ama bitti
Genç bir kadınım sağlıklıyım çok şükür çocuk isterim niye istemeyeyim ki
Benim hakkım yok mu
Haaa evet bakire değilim hakkım yok size göre
Neyse ben anladım anlayacağımı
Sizin dünyanızda herkes bakire evlenir bakire olmayanlar eğlenilecek kızdır
Az çok fikirlerini biliyorum şakın bunu demek istemedim deme ikimizde biliyoruz ne düşündüğünü Herkese saygım var
Ama inan bana her erkek böyle düşünmüyor evet böyle düşünenler var ama hepsi böyle değil
İmalarını anladım ben yorum yapmak istemiyorum artık
Çekmicem zatenEvlenmek isteyen erkek, her zaman belli eder kendini.
Allah iste buyuk istemiyormuş ve cikivermis agzindan.
Benm eşim ilk.gunden evlenmek istedigini soyledi istemeyen taraf bendim, ben duşunmuyorum diyordum. Napti netti kandirdii beni evlendikDemem o ki boşa kurek cekme.
Hadi şimdi hadiBen nerde dedim sana bunuya ciddi yorum yapiyordum sana ama gerek yokmus : (
Bencede sanki sordukYani 1 ay içerisinde neden böyle bi açıklama geregi duymuş diye sorarlar adama?
Söylesin daha iyio vakit zamanla bu duygusu oluşunca erkek kişisi konuyu açacak :) kız ona evlenmek istiorum ya da evlenmek istemiyorum diye bir konu açmadığı sürece fikirlerini içinde saklasın bir zahmet :)
Oyle olsa bile oyle dusunsem bile sana demedigim birseyden itham etmen sacma :)) ama evlilik dusunmuyorum deyipte burda bizi keklemende ayrica komik oldu. HerneyseHadi şimdi hadi
Belki o desteklediğin ökizlerdendir haklısın
El değmemiş kız arıyordur boşanmış bir erkek sonuçta kız dolu etraf .
Anlamıyorlar arkadasım yaİki konu çok farklı durumlar ssevmiyor veya seviyor bu kimseyi ilgilendirmez onunla mutlu olabileceğini düşünmüş ve ileri,de çok sevebilirde bunu biz bilemeyiz :) ikincisi durduk yere kimse kimseye evlenmeyi düşünmüyorum diyemez ben dedirtmem kendime bunu konu sahibide aynı şekilde düşünüyor olmalı ki görüşmeyi düşünmüyor adamla yani ne tavsiye ettiğiniz belli değil tavsiye ettiğiniz birşey bile yok zaten :))))))))))))
Ben kimseyi keklemedim ya nerden çıkarıyorsunOyle olsa bile oyle dusunsem bile sana demedigim birseyden itham etmen sacma :)) ama evlilik dusunmuyorum deyipte burda bizi keklemende ayrica komik oldu. Herneyse
Bende öyle görüyorum canımDurup dururken de istemiyorum diye bahsetmesi garip ve itici. Aklıma şu geldi önceki ilişkilerinde hemen karşı taraf evlilik konusunu mu açıyordu acaba. Belki sizde öyle yaparsınız üstünde baskı hisseder diye çıkıvermiştir ağzından. Ki öyle olsa bile hoş değil kurnazlık. Sizin bileceğiniz iş tabi ama tek yol görüyorum ben ayrılmak
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?