Aynen bu.. evlilik deyince insanlar ne saniyor? Herkes sevdigiyle mi evleniyor? Begendikleriyle herseyi yasayip sonrada el degmemis tazecik isteyen okuzler var mesela. Eglenilcek evlenilcek diye ayirt ediyolar.. amaaa bu demek degilki evlendikleri kadina cok deger veriyolarİlişkiye değer sadece evlilikle olmuyor ama.Biz kadınlar olarak evliliğe çok şey yüklüyoruz gibi geliyor bana,''karşımdaki adam evlenmek istiyor beni sevdiği kesin'' gibi bir şey mantıklı mı sizce Arde ?
Belki söyleme şekli,söylediği zaman sizde ters bir etki yaratmış olabilir ona bir şey diyemeyeceğim ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla siz bu adamın sizinle evlenmek istediğinden emin gibiydiniz -ilgisinden dolayı- ve böyle bir şey duyunca biraz hayal kırıklığı yaşadınız.İlgi görmek ayrı,evlilik ayrı bana göre...
Evet egoluyumBu ille evlenmekmi oluyor? Ben esim ile tanistigimda bende daha evlenmek istemiyordum, esimde. Esim hatta dile getirmisti ve bende onaylamistim.
Hem bunlar icin erken diyorsun, hem niye evlenmek istemiyor diyorsun. Yok tipim degil felan. Bence o "cirkin" senin ile evlenmek istemiyor diye fena afalladin. Bana cok ergen ve tripli ve ego'lu geldin. Kendini üstün görüyorsun.
Beni evlilik delisi yaptılar şurdaBir kişinin evlenmek istememesi ile bunu daha 1 aylık ilişkisinde dile getirmesi arasında çok büyük fark var. Bunu yaşamamış olanlar "Aman canım, çocuk dürüst olmuş işte, daha ne istiyorsun? Hem evlenmek zorunda mı ki?" diye soruyor ama inanın öyle olmuyor. Çok rencide edici bir durum.
Düşünün ya, çok yeni bir ilişkiniz var ve sevgiliniz evlenmek istemediğini lafın arasına sıkıştırıyor. Neden? Nereden çıktı şimdi? Ne gerek var? Daha karşındakini tanımıyorken, ilişkinin nasıl gideceği belli değilken manası ne bunun? Ne hissediyorsunuz biliyor musunuz? Aklınızda evlilik fikri olmasa bile değersizliğin dibini görüyorsunuz.
Valla bu hamle benim için manidardır ve ben kabul etmem, çok net.
Beni evlilik delisi yaptılar şurda
Sen beni anladın teşekkür ederim
Evlenmek zorunda değil benle kimse ki ben zaten evlenmeyi düşünen evlilik delisi bir tip değilim
Ama hayatımda bana değer verdiğini şımarttığını düşündüğüm biri vardı .bana güven veren heyecan duyan böyle olunca acaba olur mu ki diye içimden geçti .
Tabiki zorunda değil ama kötü hissettim
O zaman rol yapıyorsun derler adama dimi?
Bütün o ilgi o süprizler bilmem ne hepsi rol
Bana alttan alta kimse ayar çekemez
Alır karşına ciddi ciddi konuşursun bende bitiririm çırpınır durur sonra
Neyse ben kararımı verdim .bitiricem.hiç hayır falan demesin yalvarmasın otursun yüzleşsin kendiyle
iki taraf yaşam tarzları zaten bi süre sonra anlaşılır ne olduğu bir ilişkiye iş anlaşması gibi en başta bu konuları konuşarak başlanmaz bana göre de hayat ne getirirse o yaşanır ha tercih meselesi tabi ki siz en başta bir erkeğin sizle evlenip evlenmeyeceğini öğrenmek istersiniz onu bilemem ve aldığınız cevaba göre devam edersiniz :) şunu farkettim ki siz böyle bir durumda ne yapardınız buna hiç cevap yazmadınız ay ne nkadar dürüstsün diye devam mı edelim ne yapalım hatta alnından öpeyim ben böle bir durum olursa
Alsın öylesini tonla varAynen bu.. evlilik deyince insanlar ne saniyor? Herkes sevdigiyle mi evleniyor? Begendikleriyle herseyi yasayip sonrada el degmemis tazecik isteyen okuzler var mesela. Eglenilcek evlenilcek diye ayirt ediyolar.. amaaa bu demek degilki evlendikleri kadina cok deger veriyolar
Aynen öyle olucamBence sen zaten bu adamı kendinden aşağıda görüyorsun
Ne sebeple bilmiyorum tabii belki kendince haklı sebeplerin vardır
Kendine denk, hayranlık duyacağın biriyle olursun boşver
Aşık olduğum kişiyle evlilik düşünürüm çünkü ondan ayrılmaya başkasıyla olmasına dayanamam erkek olsam böyle düşünürümİlişkiye değer sadece evlilikle olmuyor ama.Biz kadınlar olarak evliliğe çok şey yüklüyoruz gibi geliyor bana,''karşımdaki adam evlenmek istiyor beni sevdiği kesin'' gibi bir şey mantıklı mı sizce Arde ?
Belki söyleme şekli,söylediği zaman sizde ters bir etki yaratmış olabilir ona bir şey diyemeyeceğim ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla siz bu adamın sizinle evlenmek istediğinden emin gibiydiniz -ilgisinden dolayı- ve böyle bir şey duyunca biraz hayal kırıklığı yaşadınız.İlgi görmek ayrı,evlilik ayrı bana göre...
Adam evlilik dusunmuyosa senide almaz onlardanda almaz:))Alsın öylesini tonla var
Beni evlilik delisi yaptılar şurda
Sen beni anladın teşekkür ederim
Evlenmek zorunda değil benle kimse ki ben zaten evlenmeyi düşünen evlilik delisi bir tip değilim
Ama hayatımda bana değer verdiğini şımarttığını düşündüğüm biri vardı .bana güven veren heyecan duyan böyle olunca acaba olur mu ki diye içimden geçti .
Tabiki zorunda değil ama kötü hissettim
O zaman rol yapıyorsun derler adama dimi?
Bütün o ilgi o süprizler bilmem ne hepsi rol
Bana alttan alta kimse ayar çekemez
Alır karşına ciddi ciddi konuşursun bende bitiririm çırpınır durur sonra
Neyse ben kararımı verdim .bitiricem.hiç hayır falan demesin yalvarmasın otursun yüzleşsin kendiyle
Evet şans verdimBen ay dur belki severim diye bi ilişkiye başlamam :) Oldu ki başladım, karşımdaki insanın “evlenmek istemiyorum” demesi beni rahatsız etmez. Ben de evlenmeyi düşünmüyorumdur böyle başladığım bi ilişkide.
Ha eğer evlenmeyi düşünüyorsam da ileride, karşımdaki insana dur bi deneyeyim diyerek başlamam. :) Oldu ki başladım, evlenmek istemiyorum dedi karşı taraf ayrılırım.
Yani burad soru sahibi, ya hiçbir beklentisi olmadan ilişkiye devam edip onu sevmeye çalışacak ya da evlenmeyi istemediğini söyleyen biriyle bunu konu yapacak gale getirmeycek. ayrılacak.
Nasıl olsa daha şans verme aşamasındaymış :) “şans vermek” de nasıl egolu bi tabirse artık :)
Aşık olduğum kişiyle evlilik düşünürüm çünkü ondan ayrılmaya başkasıyla olmasına dayanamam erkek olsam böyle düşünürüm
Böyle hissetmeyen de aşık değildir
Başta bunu söylemesi aşık olmadığını gösterir bana göre
O zaman rol yapmasın bana
Aaa aşk değil de mantık evliliği yapmak istiyorsa ben bu kızla aşkı yaşayayım ama bir kaç yıl sonra bakarım işte diyorsa o aşk değil zaten onu geçicek ben yokum zaten
Herkes tutturmuş evlenmek istemek zorunda mu diye?Evlilik delisi olmakla ne alakası var bunun? Bırakın desinler, yaşamadıkları için basit geliyor onlara.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. O cümleyi duyduktan ve o değersizliği hissettikten sonra yapamazsınız zaten. Bir de değmeyen birinin ağzından bunları duymak daha da bir kötü. Hiç gerek yok böyle içten pazarlıklı tiplere hayatta yer vermeye.
Her şey gönlünüzce olur umarım.
Aşık olduğum kişiyle evlilik düşünürüm çünkü ondan ayrılmaya başkasıyla olmasına dayanamam erkek olsam böyle düşünürüm
Böyle hissetmeyen de aşık değildir
Başta bunu söylemesi aşık olmadığını gösterir bana göre
O zaman rol yapmasın bana
Aaa aşk değil de mantık evliliği yapmak istiyorsa ben bu kızla aşkı yaşayayım ama bir kaç yıl sonra bakarım işte diyorsa o aşk değil zaten onu geçicek ben yokum zaten
Neyi destekliyorsun?E o zaman da, ilişki ilerleyince kız tarafı ne malum “ben evlenmek istiyorum” diyecek, erkek de “ben istemiyorum” diyecekbu mu mantıklı olanı?
Siz bi ilişkiye başlarken, karşınızdaki insanın ilişkiye dair beklentilerini bilmeden mi başlıyorsunuz?
Şimdi soru sahibi daha sevmiyorken, evlenmek istememesini sorun etmiş. Belki ilerde sevecek ama çocuk evlenmek istemeyecek? :) O kadar vakite yazık değil mi?
Ben böyle şeylerin ilişki başında konuşulmasını uygun görüyorum. Kimse kimsenin vaktini çalmaz. İlişki ilerledikten sonra biri evlenmek ister diğeri istemez boşuna ayrılık acısı, boşuna zaman kaybı.
Soru sahibi de sanırım, sevse de sevmese de kendisine evlenme gözüyle bakan birisini istiyor. O zaman, ayrılsın.
Çocuk, çok süper hareket yapmış. Sayıları artsın böyle erkeklerin, destekliyorum ben.
Ben deli gibi aşık olduğum birinin bendem ayrılıp başkasına gitmesine üzülürüm sizi bilememYani siz evlenmeyen çiftler ya da ileride evlilik planları olmayanlar aşık değil mi diyorsunuz ?
Bana göre çok büyük ve önyargılı konuşuyorsunuz.Sizin için evlilik bir aile kurumudur,çocuktur,yuvadır bir başkasına göre basit bir imza,topluma karşı ''bak benim ilişkim var'' demek.
Dediğim gibi patavatsızlık yapmışsa evet,olabilir,kırılmakta haklısınız.Ama karşısına sizi alıp dürüstçe içinden geçenleri söylemişse ''neden aşık değil,aşık değilse niye peşimde koştu'' diye sormanız bana göre tuhaf.''Sevmek'' ve ''aşk'' bana göre farklı iki kavram,size göre değilse bilemem.Bir erkeği sevebilirim,onunla birlikte olmak isteyebilirim ama aşık olur muyum,yanında olduğum her an kalbim küt küt atar mı bakın o farklı bir soru.Sevdiğim kişiye de ondan hoşlandığımı söylerim,beğenimi dile getiririm yalan değil sonuçta.
Ben deli gibi aşık olduğum birinin bendem ayrılıp başkasına gitmesine üzülürüm sizi bilemem
Demek ki o duygu yok
Ben aşka aşık bir insanım
Böyle iş görüşmesi gibi konuşuyorsa kapı orda bitti gitti neyse
Senle evlenmeyecegini soyledigi icin ilgisi mi azalmis oluyor? Ayni sekilde ilgiliyse bunu sorun yapmani anlamadik biz. Yoksa tabiiki kimse evlenmek zorunda degil..Herkes tutturmuş evlenmek istemek zorunda mu diye?
Yahu ben burda zorunda mı demişim
Ben zateb o ilgiye ilgi duydum
Anlamıyor kimse birşeyi
Ayrıca burda akıl veren herkes böyle bir cümle duyarsa bozulur net
Hemde durup dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?