• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek isteyen var mı :)

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlaaarrr!!!!...
nişanlı olup veya sevgilisi olupta evlenmek isteyen evlenmek için sabırsızlanan var mı ???
ne düşünüyosunuz bu konuda ??? ve karsınızdaki insan ne düşünüyor ?

plan var ıcraat yok canım :1::1::1: yani şoyle,ben daha üni 2.sınıfım..o da askerde şimdi aralıkta gelcek...gelince nişan düşünüyoruz kısmetse.sonrası da gelir :1: :1:..bakalım hayırlsıı..

amin amin inşallah olur canım istediginiz gibi:31:

aşkımla bizde düşünüyoruz evlilik hatta çok güzel hayallerimiz var ama öncesinde iyi bir kariyer ve askerlik bekliyo bizi sonrası havalara uçtuğumuz zamandır işte hayatımızı birleştirmek:16::16::16::16::16:

evlenmek istiyorum ama sevgilim yabancı ve uzun süredir beraberiz
nasıl olucak hiç bilmiyorum ailemde biliyor ilişkiyi ama
evlenme işin içine girince nasıl tepki verirler hiç bilmiyorum :(
kaldık öylece:)

ben de istiyorum ama iş yok güç yok para yok,askerliği var daha

dertlendim yine :((( 2 seneye kadar zor

kızlaaarrr!!!!...
nişanlı olup veya sevgilisi olupta evlenmek isteyen evlenmek için sabırsızlanan var mı ???
ne düşünüyosunuz bu konuda ??? ve karsınızdaki insan ne düşünüyor ?

ah canim aah.. biz istedik de ne oldu :(( sevgiliydik nisanlanacaktik bu hafta sonu istemeye geleceklerdi ama kismet degilmis ki olmadi hersey berbat oldu =( insallah senin hayallerin gercek olur canim umarim sevdigin insanla evlenirsin ve cok mutlu olursun :) ama bir tavsiye vereyim: aileni sakin ama sakin üzme, inan hic kimse icin deymiyor..

aşkımla bizde düşünüyoruz evlilik hatta çok güzel hayallerimiz var ama öncesinde iyi bir kariyer ve askerlik bekliyo bizi sonrası havalara uçtuğumuz zamandır işte hayatımızı birleştirmek:16::16::16::16::16:
of ya evet bıde böyle kavusmayı gecıktiren engeller olmasa ne güzel olcak:(

ben de istiyorum ama iş yok güç yok para yok,askerliği var daha

dertlendim yine :((( 2 seneye kadar zor

Allah yardımcınız olsun canım ya..ümidini yitirme ama Allah büyük elbet yardım eder bir kapı acar hayırlısıyla.

bende evlenmek istiyorummm:))bu sene okulu bitiyo ve daha askerlik var belki yüksek lisans var.var da var:(iki yıldan önce zor

ah canim aah.. biz istedik de ne oldu :(( sevgiliydik nisanlanacaktik bu hafta sonu istemeye geleceklerdi ama kismet degilmis ki olmadi hersey berbat oldu =( insallah senin hayallerin gercek olur canim umarim sevdigin insanla evlenirsin ve cok mutlu olursun :) ama bir tavsiye vereyim: aileni sakin ama sakin üzme, inan hic kimse icin deymiyor..

cok sagol canım ya.ama bence umudunu hc yitirme cnm ya.bende nısanlym suan ama inan öyle zor olduki cok ugrastk cok kez basaramadk basa döndük.tam herseyi hallettk dedık bugün olcak dedik ama olmadı.cok kötü sorunlar cıktı.eh iste er gec basardk ama nasipte varms oldu.umarım seninde ıstedgn oldu.umudunu yitirme.Allah hayırlı olanı nasip etsin insallah

cok sagol canım ya.ama bence umudunu hc yitirme cnm ya.bende nısanlym suan ama inan öyle zor olduki cok ugrastk cok kez basaramadk basa döndük.tam herseyi hallettk dedık bugün olcak dedik ama olmadı.cok kötü sorunlar cıktı.eh iste er gec basardk ama nasipte varms oldu.umarım seninde ıstedgn oldu.umudunu yitirme.Allah hayırlı olanı nasip etsin insallah

amin canim insallah, kismette varsa olur zaten hayirlisi olsun :)

:52::52::52: BEN BEN BEN Ben istiorum deli gibi istiyorum manyak gibi istiyorum.Eeee yengeç kadınıyız nede olsa..Yani şu kadarını söyleyeyim 2 sene sonra evleniriz ve benim şuanda gelinliğim saçım başım herşeyim tamam gibi yani bunların hepsine karar verdim sadece tek taşım ve o sihirli cümleyi bekliyorum :21: Sevgilimde benim kadar istekli yani imkan olsa şuan pat diye evlenmek ister bende hemen kabul ederim :42: Bakalım tabi kısmet

:52::52::52: BEN BEN BEN Ben istiorum deli gibi istiyorum manyak gibi istiyorum.Eeee yengeç kadınıyız nede olsa..Yani şu kadarını söyleyeyim 2 sene sonra evleniriz ve benim şuanda gelinliğim saçım başım herşeyim tamam gibi yani bunların hepsine karar verdim sadece tek taşım ve o sihirli cümleyi bekliyorum :21: Sevgilimde benim kadar istekli yani imkan olsa şuan pat diye evlenmek ister bende hemen kabul ederim :42: Bakalım tabi kısmet

ahh canım ya bende yengec burcuyum cok iyi anlıyorum seni bende cook cook anlatılmayacak kadar cok istiyorum evlenmek.ama olmuyo ya olmuyo.Allah bütün yuva kurmak isteyenlerin yardımcısı olsun insallah.:(

Back
X