Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanii... ama sevgilini çook seviyosan mutlaka hazır olcagın zamanda gelcek tatlım![]()
t.ederim canım yorumların için...umarım çok mutlu olursun sende![]()
Daha 18 yaşındayım erken benim için ama sevdiğim hep yanımda olsun isterdim tabii.
Ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyor.(
Allah kavuşmanızı nasip etsin tatlım![]()
evetttt bi an önce evlenmek istiyoruzzzzz
Ama bazı durumlar var aşılamayan ve madii olarak tabi... 2 yıla yuvamızı kurucaz inş..
Evlenmek evimin hanımı olmak istiyorumm![]()
Aynen bizde çok istiyoruz. Ah şu nişan olayı bi olsa.. Şöyle 1 sene geçse aradan.. Nişan bi olsa sonrası su gibi akar gider zaten
ahh ahh![]()
evet yaa en azından bi söz nişan olsa da yetinsek![]()
Kim istemezki sevdigiyle kavusmak bence ondan en guzel duygu yok elbet zor gunlerinizde olur
ev isleri falan insani biktirir yada utanmalar fln... ama evlilik okadar guzelki bence yani genc olmama
ragmen ben gercekten istiyorum... mesela dusunsenize sevdiginiz her an yaninizda istediginizde ona
sevdiginizi soyleyebiliyorsunuz onunla duygusal guzel anlar paylasabilyiorsunuz... yatakta sarilip
uyuyorsunuz kendinizi guvende hissediyorsunuz... off neyse fazla hayal ediyorum galiba
ama inanin benim en cok istedigim sey nisanlanmak... nisani istedigim icin evliligi bile dusunmuyorum..
zaten nisanlansam daha evlilige cok var... Allahim insallah onunla nisanlanmayi nasip eder... herkeside sevdigine
kavusturur...![]()
Çokkk güzell yazmışsın canım :) Zorluklar bıktırsada mutlluluklar herşeye değiyorr.. aynı hayalleri fazlasıyla bizde kuruyoruz.
Bize kalsa şimdi, ama aileler için biraz zaman sonra olucak herşey. Çooookk muutlu olucağımıza da ben eminim, onun için her fedakarlığıda yaparım.
Aşk herşeye bedel.. Ayrılık acısını yaşayanlar daha bir sıkıca sarılıyorrr çok sevdiğineee <3 Bir an önce geçsin şu yıllarr
Kavuşacağımızz o harika anlar, onunla geçireceğim mutlu mesut yıllarr gelsinnnnnnnnnnnnn. Sabırsızlıkla bekliyorummmm
Kim istemezki sevdigiyle kavusmak bence ondan en guzel duygu yok elbet zor gunlerinizde olur
ev isleri falan insani biktirir yada utanmalar fln... ama evlilik okadar guzelki bence yani genc olmama
ragmen ben gercekten istiyorum... mesela dusunsenize sevdiginiz her an yaninizda istediginizde ona
sevdiginizi soyleyebiliyorsunuz onunla duygusal guzel anlar paylasabilyiorsunuz... yatakta sarilip
uyuyorsunuz kendinizi guvende hissediyorsunuz... off neyse fazla hayal ediyorum galiba
ama inanin benim en cok istedigim sey nisanlanmak... nisani istedigim icin evliligi bile dusunmuyorum..
zaten nisanlansam daha evlilige cok var... Allahim insallah onunla nisanlanmayi nasip eder... herkeside sevdigine
kavusturur...![]()
Daha 18 yaşındayım erken benim için ama sevdiğim hep yanımda olsun isterdim tabii.
Ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyor.(