• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek isteyen var mı :)

ah canim aah.. biz istedik de ne oldu :(( sevgiliydik nisanlanacaktik bu hafta sonu istemeye geleceklerdi ama kismet degilmis ki olmadi hersey berbat oldu =( insallah senin hayallerin gercek olur canim umarim sevdigin insanla evlenirsin ve cok mutlu olursun :) ama bir tavsiye vereyim: aileni sakin ama sakin üzme, inan hic kimse icin deymiyor..

neden olmadi? nasil hayal kirikligina ugramisindir.

erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz hafta sonu benim için gelmesi çok güzel gerçi ilk zamanlar diye böle belki .ama çok yoğun çalışıyor sürekli seyahat etmek zorunda evlenirsek evde onu bekliyor olucağğım büüyük ihtimalle .hep bu heyacanda yaşasak keşke.

kızlaaarrr!!!!...
nişanlı olup veya sevgilisi olupta evlenmek isteyen evlenmek için sabırsızlanan var mı ???
ne düşünüyosunuz bu konuda ??? ve karsınızdaki insan ne düşünüyor ?

Sevdiğim insan ile, hayatımın aşkı ile evlenmek için çok fazlaca sabırsızlanıyorum.O gün gelse bir an önce keşke.Aynı şekilde sevgilim de evlenmeyi çok istiyor.Bu konuları konuştuk ve önce üniversiteyi bitireceğiz ardından aşkım askerliğini tamamlıycak ve döndüğünde işini de ayarladığında evleneceğiz.Tahminen 6 senemiz var.Ama bu 6 sene nasıl geçicek merak ediyorum.Allah'ım hakkımızda en hayırlısını yaşatsın bize. Ve Aşk kadar güzel başka bir duygu yok bu hayatta! İnş. herkes sevdiği insanla evlenir. :34:

bizde evlenmek istiyoruz en kısa zamanda ama bakalım ne zamana kısmet olucak bu yaz uygun gibi görünüyor sanki :)

Bende sevgilimde evlenmeyi çok istiyoruz.. Askerliğini kısa dönem yaptı şükür bitti ocak ayında :16:tek beklediğimiz iyi bi iş inşallah en yakın zamanda o da olur.. tahminen bi 2-3 yıl var evliliğe gerçi bilemiyorum belkide daha erken olur nasip bakalım.. Olsun geç olsun güç olmasın tatlılıkla olsun önemli olan o..

Sevdiğim insan ile, hayatımın aşkı ile evlenmek için çok fazlaca sabırsızlanıyorum.O gün gelse bir an önce keşke.Aynı şekilde sevgilim de evlenmeyi çok istiyor.Bu konuları konuştuk ve önce üniversiteyi bitireceğiz ardından aşkım askerliğini tamamlıycak ve döndüğünde işini de ayarladığında evleneceğiz.Tahminen 6 senemiz var.Ama bu 6 sene nasıl geçicek merak ediyorum.Allah'ım hakkımızda en hayırlısını yaşatsın bize. Ve Aşk kadar güzel başka bir duygu yok bu hayatta! İnş. herkes sevdiği insanla evlenir. :34:

6 sene miii :53::53::53:
Allah kolaylık versin canım

Bende sevgilimde evlenmeyi çok istiyoruz.. Askerliğini kısa dönem yaptı şükür bitti ocak ayında :16:tek beklediğimiz iyi bi iş inşallah en yakın zamanda o da olur.. tahminen bi 2-3 yıl var evliliğe gerçi bilemiyorum belkide daha erken olur nasip bakalım.. Olsun geç olsun güç olmasın tatlılıkla olsun önemli olan o..

en yakın zamanda olur inşallah..madem engeliniz yok ne kadar güzelll :16: yaaa:5:

Allahım nasip etsin canım sana da o günlerii.. hem bu kadar çok istedigine göre mutlaka olur tatlımm ..çoook sevgi dolusun :16:
en yakın zamanda hayal ettiklerin senin olur inşallah canım.. içini ferah tut:31:

sagol canim benim Allahim herkese nasip etsin... cok tesekkur ederim inan mesajin ilac gibi geldi bana :)
Cok iyisinnn:16::16:

eşimle bi daha evlenmek isterim ama bu sefer balayı da olsun :)

Son düzenleme:
evlenmek her genc kızın tipik isteğidir.bende isterim aslında ama hayatımdaki insanlara ne kadar doğru bir kara vermiş olurum bilemiyorum

kızlaaarrr!!!!...
nişanlı olup veya sevgilisi olupta evlenmek isteyen evlenmek için sabırsızlanan var mı ???
ne düşünüyosunuz bu konuda ??? ve karsınızdaki insan ne düşünüyor ?

evlenmek ıstıyormuyum onu bıle bılmıyorum :50:

Back
X