• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek isteyen var mı :)

nişan söz gibi seyler var mı

yok tatlım benım yuzugum var ama sevgılıler gununde almıstı sevgılım,
suan hersey tamam evlenelım desekte evlenemeyız maddı durum yuzunden
zamana bıraktım ben eger gercekten guvenebılırsem zamanla ve mutlu olacagıma ınanırsam olur

yok tatlım benım yuzugum var ama sevgılıler gununde almıstı sevgılım,
suan hersey tamam evlenelım desekte evlenemeyız maddı durum yuzunden
zamana bıraktım ben eger gercekten guvenebılırsem zamanla ve mutlu olacagıma ınanırsam olur

inşallah tatlım.hayırlısı olsun senin için.

ben ben beeeeeeeeeeeennnnnn :52: yada biz biz biiiiiz mi demeliydim bilemedim :38: ama malesef ki önümüzde en az 2-2,5 yıl var rahat. askerden gelmesne zaten 4,5 ay var onun işi benim işim maddiyat sorun kısacası ne diyim hakkımızda hayırlısı :31: ona kalsa her konuşmamızda süreyi daha da kısaltıyo tabi de o ayrı 9 yılın sonunda kavuşmuş oluruz bari innşallaaah :21::21:

ben ben beeeeeeeeeeeennnnnn :52: yada biz biz biiiiiz mi demeliydim bilemedim :38: ama malesef ki önümüzde en az 2-2,5 yıl var rahat. askerden gelmesne zaten 4,5 ay var onun işi benim işim maddiyat sorun kısacası ne diyim hakkımızda hayırlısı :31: ona kalsa her konuşmamızda süreyi daha da kısaltıyo tabi de o ayrı 9 yılın sonunda kavuşmuş oluruz bari innşallaaah :21::21:

amin inşallahh :16::16::16:

yengeç burcuyum ama evlenmek isteyenler grubuna giriyo muyum bilmiyorum.Güzel bulduğum gelinlik-gelin ayakkabıları modellerini kaydediyorum,o ayrı...ama iş evliliğe gelmeden önce gezmek gezmek ve daha çok gezmek istiyorum,hayatımı yaşamak,gençliğimin bekarlığımın keyfini sürmek istiyorum.Yani evlilik elbet bi gün olacak,niye yirmimin baharında gireyim ki bu işlere diye düşünüyorum :)
bu düşüncelerim sevgilimi delirtiyo tabii.Geçen,bi yılın sonlarına doğru ilk kez çoluktan çocuktan konu açtım da nasıl şaşırdı anlatamam :) benden korkusunu alamıyo da şu çirkin sevgili alyanslarından,nihahaa :)))

yine de Allah dileyen herkesi-vakti zamanı geldiğinde- oturtsun o masaya,ne diyim :)

aşk evliliği yapmak istedim hep ama hep evlilikten korkan erkeklere aşık oldum sonuçta evlenemedim şuanda yalnızım 31 yaşındayım hala evlenemedim:)

görücü usülü yeni biriyle tanıştım, daha bir kez görüştüm ama ilk görüşte etkilenme falan olmadı, 2. 3. de neolur bilmiyorum iyi bir insan mesleğide güzel ama evlenmek için yürekte ohissi hissetmeden yapamayacığımı hissediyorum..ve bunu yaşayamamaktan çok korkuyorum.:((

Back
X