evlenmek isteyen var mı :)

ahh canım ya bende yengec burcuyum cok iyi anlıyorum seni bende cook cook anlatılmayacak kadar cok istiyorum evlenmek.ama olmuyo ya olmuyo.Allah bütün yuva kurmak isteyenlerin yardımcısı olsun insallah.

AMİN bende bir süre oyalandım, denildiği gibi nasip kısmet

Evlenmeyi bu kadar çok isteyen kızlar görünce hem şaşırıyorum hem de imreniyorum, Allah tamamına erdirsin ne diyeyim.

Ben 1 ay sonra 23 yaşıma gireceğim, erkerk arkadaşım da 25,5 yaşında ama hiiiiiç öyle bana teklif etsin, şu zamana söz olsun bu zamana nişan olsun gibi düşünceler yok kafamda. Tek düşüncem 3-4 yıl sonraya inşallah evleniriz diyorum. Erkek arkadaşıma kalsa 6 aya evlenelim desem evlenir o ayrı. O yüzden hiç öyle bir şey demiyorum, hatta o evliliği de 3 yıldan öteye atmak istemiyor ama benim gibi dediğim dediğe ne çare.

Ben hiç istemiyorum. Geçen sene falan olsa da olur diyordum ama artık hiç o fikirde değilim.
Evlilik bana göre çekip gidememek, özgürlüğün kısıtlanması, ev işinin sırta binmesi, işin içine ailelerin fazla girmesi (biz sevgili olmamıza rağmen birbirimizin ailesini en baştan tanıyoruz ama daha da girecekler ilişkinin içine falan, öööğfff), evde bir kişinin daha sorumluluğunu almak demek. Kendi açımdan bakınca da çoluk çocuk da sevmiyorum zaten. Çocuk yapmayacak olduktan sonra evlenmem ben yahu.

Ama isteyenler umarım bir an önce muratlarına erer.

aynen ben zaten ev işi falan sevmiyorum bir de işlerini yapmam gereken +1 kişi daha
aman aman kalsın ben evlilikten çok soğudum bu aralar..
ya eski evlilikler eski sadakat yok artık erkekler çok değişti o kadar uzun boylu kime güveneceksin bu devirde..

olmaz mıııııı
yetmiyo artık günde 5-6 saat görüşmek
canımı acıtıyo, gece ayrı evlere gitmek
yanımdayken özlüyorum
artık vakti geldi farkındayız
ama ah okul, ah askerlik, ah iş...
direnmek zorundayız
çoğu gitti azı kaldı, bakalım..

Allah yardımcınız olsun canım ya..ümidini yitirme ama Allah büyük elbet yardım eder bir kapı acar hayırlısıyla.

Amin canım tüm isteyenlere Allah nasip etsin hayırlısıyla..

Bana kalsa çok zor imkansız gibi geliyor ama Allah isterse onun

gücü neye yetmez ki...ümidim var çok şükür

yeterki ilişkide ciddi problemler olmasın gerisi olur bişekilde

benim acelem yok da kimse biri var diye bilmiyor.isteyenler oluyor

bahane uydurmaktan usandım hatırlı insanlara karşı dürüst davranamamak vicdanen rahatsız ediyor beni

tüm bunlarn sebebi aileme de söylemedim

o istemeye geliyorz diyene kadar da söylemeyeceğim.

cünkü daha önce kötü bi şekilde biten ilişkim oldu ailem her zaman yanımda destekçimdi

ama bi daha olumsuzluk yaşarsam onların da benle birlikte üzülmesini istemiyorum.

inşallah doğru olanı yapıyorumdur..

Allah herkese mutlu bir yuva nasip eylesin

Erkek arkadasım istiyor ama ben hala hazır olmadığımı düşünüyorum henüz 21 yaşındayım bilemiyorum beklemeli miyim yoksa hiç bir zamaan hazır olmayacak mıyım bilmiyorummmmm...

sevdigin insanla evlendin mi öyle seyler pek bi sorun olmuyor bence ya..
ev işleri falan zorunluluk yada görev gibi degilde bi zevk olarak bile görülebilir.sonucta herseyi ikinizin hayatı için yapıyosun.. eviniz için...

amin canım inşallah .. umarım hiçbir olumsuzluk cıkmazda sende cok ama cok mutlu olursun...
zaten insan ümidini kaybetmedigi sürece hersey sırasıyla oluyor..inan

sevdigiyle heran birlikte olmayı;onunla bir ömür paylasmayı kim istemez kii.......
insan sevince istiyo yaaa istiyoo

Erkek arkadasım istiyor ama ben hala hazır olmadığımı düşünüyorum henüz 21 yaşındayım bilemiyorum beklemeli miyim yoksa hiç bir zamaan hazır olmayacak mıyım bilmiyorummmmm...

elbet hazır olcan tatlımm ya hiç öyle düşünme,zaman ilerledikce olcak.
ben daha nişanlanlıyken bile kendimi hazır hissetmezdim;evlilikten korkardım ama bian geldi hersey degişti şimdi çook istiyorum ve cok hazırım.........zaman herseyi degiştiriyo

darısı basıma insallah ya erkek arkadasım kızıyo cunku hazır degılım dıyınce...kısmet tabi dediğin gbi belkide hiç bir şey anlamadan evlenmiş barklanmıs olurum:)))

amin canım inşallah .. umarım hiçbir olumsuzluk cıkmazda sende cok ama cok mutlu olursun...
zaten insan ümidini kaybetmedigi sürece hersey sırasıyla oluyor..inan

teşekkür ederim güzel dileklerin için

sen de eşinle (nişanlımısın/evlimisin bilmiyom) çok mutlu olursunuz inşallah

darısı tüm sevenere...

darısı basıma insallah ya erkek arkadasım kızıyo cunku hazır degılım dıyınce...kısmet tabi dediğin gbi belkide hiç bir şey anlamadan evlenmiş barklanmıs olurum:)))

yanii... ama sevgilini çook seviyosan mutlaka hazır olcagın zamanda gelcek tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…