Bugünlük bu kadar Kk yeterMerhaba kızlar . Konu biraz farklı olacak ama aklıma bu fikir geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama . Benim abimin bi sorunu var doğuştan cinsel ilişkiye giremiyor böyle bir durumda kendine bir hayat arkadaşı bulması çok zor oluyor . Böyle bir durum yaşayıp sadece hayat arkadaşı arayan biri var ise tanışıp konuşmalarını çok isterim
Diyelim ki konunuz ve anlattıklarınız gerçek. Siz abinizin cinsel hayatına nereden ve nasıl bu kadar hakimsiniz ?Merhaba kızlar . Konu biraz farklı olacak ama aklıma bu fikir geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama . Benim abimin bi sorunu var doğuştan cinsel ilişkiye giremiyor böyle bir durumda kendine bir hayat arkadaşı bulması çok zor oluyor . Böyle bir durum yaşayıp sadece hayat arkadaşı arayan biri var ise tanışıp konuşmalarını çok isterim
Aile içi normal bu durum bilir abide sorun var doğuştan bozukluk ise özellikle bilinirDiyelim ki konunuz ve anlattıklarınız gerçek. Siz abinizin cinsel hayatına nereden, nasıl bu kadar hakimsiniz ?
Doğuştan cinsel ilişkiye girememek nasıl oluyor?Merhaba kızlar . Konu biraz farklı olacak ama aklıma bu fikir geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama . Benim abimin bi sorunu var doğuştan cinsel ilişkiye giremiyor böyle bir durumda kendine bir hayat arkadaşı bulması çok zor oluyor . Böyle bir durum yaşayıp sadece hayat arkadaşı arayan biri var ise tanışıp konuşmalarını çok isterim
Kız tövbe tövbe kahkaha attımAdam penisismus neden anlamıyorsunuz
Buraya ilk katıldığım zaman kuş muhabbeti çok dönüyordu. Garibim ben kuşun ne olduğunu uzun süre anlamadım. Burdakiler çok komik ya skskskAbinin kuşunu nerden biliyorsun ki sen shsjsjsj
Biz de hazırda bekliyorduk abine hizmetçilik yapmak içinMerhaba kızlar . Konu biraz farklı olacak ama aklıma bu fikir geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama . Benim abimin bi sorunu var doğuştan cinsel ilişkiye giremiyor böyle bir durumda kendine bir hayat arkadaşı bulması çok zor oluyor . Böyle bir durum yaşayıp sadece hayat arkadaşı arayan biri var ise tanışıp konuşmalarını çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?