- 9 Mart 2018
- 99
- 131
- 93
Evlenmek için erken deyip kestirin atın.Çok katılıyorum inanın ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama diye hemen bu konulara girdi
Bunun oyalamayla bir ilgisi yok bence açıkça söyleyin şu an erken evlilik için diye zaten pandemi zamanı her yer sıkıntılı.bence de kısa ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama demek istiyor sürekli de bunlardan bahsediyor.
Evlenmek için erken deyip kestirin atın.
Beyzademiz pek akıllı . Neden abisinin eşine gerekli herseyi yapmışlar da sen böyle ezik büzük evlenecekmişsin ki ?
Bence hemen yol verin bu adama. Kendine başka yolunacak kaz bulsun.
Bunun oyalamayla bir ilgisi yok bence açıkça söyleyin şu an erken evlilik için diye zaten pandemi zamanı her yer sıkıntılı.
Bir iki sene sonra evlensen bile adamın zihniyeti hoş değil ki...Bunu deyince sanki yarın evlenelim dedim diyor
Bu kafayla giderseniz hiç kıymetiniz bilinmez. Bu hep böyledir. Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Sanki istemem absürtmüş gibi davranıyor altın isteyenler eşya isteyenler 5 yıl borç ödüyorlar diyorBu kafayla giderseniz hiç kıymetiniz bilinmez. Bu hep böyledir. Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.
Hiç şaşmaz 10 yıl sırtında taşıyıp 1 gün indirirsin 10 yılın değil 1 günün lafını ederler.
Adamın daha çok borcu olduğuna bahse girerim evlenip gelen takılar ile borcunu kapatacak ve siz çalışmaya devam ederek o adamı finanse edeceksiniz. 4 ay evlenmek için çok kısa bir süreMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Evlenmeyeceksen, beni oyalama diyen adamdan hayır gelmez. Her türlü kırmızı ışığı göstermiş size. Aceleye getirip apar topar hazır olmadığınız bir evliliğin içinde bulmayın kendinizi.bence de kısa ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama demek istiyor sürekli de bunlardan bahsediyor.
Malesef düğün ve ölüm parayla. Parası yoksa hele bir de borcu varsa üstelik 4 Aylık bir ilişkide. Ya çok saf ya da çok kurnaz.bence de erken ama bana en baştan benim niyetim sonunda evlilik dedi.
Tabiki ben de yardım edicem ama bazı şeyleri de erkeğin yapmasını beklerim çünkü kendini evliliğe hazır hissediyorsa evlenmek istiyorsa bişeyleri de göze almalı bence.
Senaryo gittikce kötülesiyorBen de çalışıyorum onun fikri şu arabayı satıp borçları kapatacak eşyaları balayı düğün vs beraber ödeyeceğiz. Ama oturmak istediği yer ailesine yakın olmalı bu da ayrı bir sorun arabasız zor benim birikimim var ama ben bana bir bilezik bile takmak istemeyen birine birikimimi sermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?