- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Bu kadar borç nasıl yapmış? İddaa mı oynuyor?Borcun bir kısmını biliyordum ilk ben o kısmı boş bir borç değildi ev kredisi gibi bişey ama kredi kartına tatil borcu falan yapmış 30 bin çok geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar borç nasıl yapmış? İddaa mı oynuyor?Borcun bir kısmını biliyordum ilk ben o kısmı boş bir borç değildi ev kredisi gibi bişey ama kredi kartına tatil borcu falan yapmış 30 bin çok geldi bana
Erkenden evlenecekki borcu bölüsünMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Ben sorun ederim ailesine para vermesini
Aklın yolu bir.Borçlarına yoldaş arıyor. Net
Evet benim 10 binlik borcuma çok dedi kendinin bir sürü borcu çıktıSize borçlarını hemen bitir diyen adamcık, dağ gibi borçlarına rağmen evlenmek için acele ediyor.
Neden sizce?
Ben ilk bu kadar evlenmek isteyince herşey hazır sanmıştımSizi yonulacak kaz olarak görüyor sanirim
Afedersiniz de
Sizin durumunuzu da biliyor bence adam kurnaz mantıken bakiyor size
Herseyi size yikacak hayatini kolaylastiracak
Once insan evlilige hzir olur
Tek basina odesin borcunu birikimini yapsin
Sonra gelsin evlenme teklifi etsin
enazindan isin gercek yuzunu görüyorsunuzBen ilk bu kadar evlenmek isteyince herşey hazır sanmıştım
Ben zaten evlenmek istemiyorum hemen ona erken deyince de hemen yarın mı evlencez sanki diyorBenim nişanlımın da borçları vardi. 3 yıl bekledim. Bitmeden evlenmedik o da istemedi. Niye önceden yaptığı borçların yükünü ben çekeyim ? Sağlık için olsa yapmış olsa ayrı ama keyfiyse çekmem. He şuanda borcumuz olacak az biraz ama en azından evlendigimiz için birlikte yaptığımız bizim borclarimiz olacak. Hem kendisi evlenmek için bir şey yapmamış hem de size bir şey istemeyin demesi hakkı değil bence . Beklemenizde fayda var 1,5 yıl çok değil.
Borçların sebebi neymiş?Ben zaten evlenmek istemiyorum hemen ona erken deyince de hemen yarın mı evlencez sanki diyor
4 ay çok erken değil mi bunları konuşmak için ki 3 aydır korona var bu 4 ayın ne kadarı birlikte geçti de tanıdınız birbirinizi evliliği düşündünüzMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Bir kısmı ev borcu bir kısmı kredi kartı toplam 60 bin civarı kredi çekmişBorçların sebebi neymiş?
4 ay kısa bir süre değil mi acaba evlenmek için. Ben kendimden örnek vereyim nişanlımla biz bir sene falan evlilik konusunu açmadık. Sonra ben bir kaç kere olsa falan muhabbeti yaptım o da açık açık şu an borcu olduğunu söyledi ben de anlayışla karsiladim. Daha sonra o borçLarını ödedi. Iliskimizin 3. Yılında nişanladık. Biz birbirimizden bir şey talep etmedik altın vb. Herkes elinden ne gelirse yapıyor şu an ev düzme aşamasındayız şu an da durum o şekilde. Ben her şeyin uygununu seçiyorum..Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Çok katılıyorum inanın ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama diye hemen bu konulara girdi4 ay çok erken değil mi bunları konuşmak için ki 3 aydır korona var bu 4 ayın ne kadarı birlikte geçti de tanıdınız birbirinizi evliliği düşündünüz
Evlilik öncesi de ben birşey istemem dersen hiç kıymetin olmaz , eşya altın da umrunda olsun. Az biraz zorlanmazsa, senin için harcama yapmazsa önemsiz olursun hem o hem ailesi için. Benim gördüklerim hep böyle, şimdiden fedakar olayım, mutlu olalım yeter masallarına inanma
4 ay kısa bir süre değil mi acaba evlenmek için. Ben kendimden örnek vereyim nişanlımla biz bir sene falan evlilik konusunu açmadık. Sonra ben bir kaç kere olsa falan muhabbeti yaptım o da açık açık şu an borcu olduğunu söyledi ben de anlayışla karsiladim. Daha sonra o borçLarını ödedi. Iliskimizin 3. Yılında nişanladık. Biz birbirimizden bir şey talep etmedik altın vb. Herkes elinden ne gelirse yapıyor şu an ev düzme aşamasındayız şu an da durum o şekilde. Ben her şeyin uygununu seçiyorum..
Ama sizin durum için bana sevgilinizin hem düğün isteyip hem de altın isteme para biriktir vs durumları saçma geldi. Siz de eşya almasa olur modundasiniz ama daha baştan böyle yaparsanız sıkıntı ileri de. Daha yolun basindasiniz. Erkek arkadaşıniz önce borçlarını kolaylamaya çalışsın bence