• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istiyor ama borç var

Çok katılıyorum inanın ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama diye hemen bu konulara girdi
Evlenmek için erken deyip kestirin atın.
Beyzademiz pek akıllı . Neden abisinin eşine gerekli herseyi yapmışlar da sen böyle ezik büzük evlenecekmişsin ki ?
Bence hemen yol verin bu adama. Kendine başka yolunacak kaz bulsun.

Evlenmek için erken deyip kestirin atın.
Beyzademiz pek akıllı . Neden abisinin eşine gerekli herseyi yapmışlar da sen böyle ezik büzük evlenecekmişsin ki ?
Bence hemen yol verin bu adama. Kendine başka yolunacak kaz bulsun.
Bunun oyalamayla bir ilgisi yok bence açıkça söyleyin şu an erken evlilik için diye zaten pandemi zamanı her yer sıkıntılı.

Bunu deyince sanki yarın evlenelim dedim diyor

Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Bu kafayla giderseniz hiç kıymetiniz bilinmez. Bu hep böyledir. Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.
Hiç şaşmaz 10 yıl sırtında taşıyıp 1 gün indirirsin 10 yılın değil 1 günün lafını ederler.

5 yıl uzun iliski yasadım bu süreçte gram evlilik kelimesi dahi geçmedi bu 4 ayda neyin evliligi?
Zamanın neler göstereceği belli olmaz. Fakat bu kadar kısa sürede bunları dolaylı yollardan size izah etmesi de çok itici.

Bu kafayla giderseniz hiç kıymetiniz bilinmez. Bu hep böyledir. Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.
Hiç şaşmaz 10 yıl sırtında taşıyıp 1 gün indirirsin 10 yılın değil 1 günün lafını ederler.
Sanki istemem absürtmüş gibi davranıyor altın isteyenler eşya isteyenler 5 yıl borç ödüyorlar diyor

Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Adamın daha çok borcu olduğuna bahse girerim evlenip gelen takılar ile borcunu kapatacak ve siz çalışmaya devam ederek o adamı finanse edeceksiniz. 4 ay evlenmek için çok kısa bir süre

O zaman o da sizden önce yaptığı yatırımı yani evi satın ya da yarı hissesini size bversin. Madem size para biriktir birikimini kullanalım diyor.

60 bin borcu sonradan gördüm. Kendinize yazık etmeyin. Yine de ölçün tartin ama acele karar vermeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu kadar borcu olan adam evliliği bir çıkış yolu olarak bile görebilir. O borcu birlikte yapmadınız. Birlikte niye ödeyesiniz? Bak bu tipler kendine bir kurban arar. Ayrıca onu isteme bunu isteme içinde kalacak ve öfke duyacaksın. Kaç kurtul.

bence de kısa ama sanırım evlenmiceksen beni oyalama demek istiyor sürekli de bunlardan bahsediyor.
Evlenmeyeceksen, beni oyalama diyen adamdan hayır gelmez. Her türlü kırmızı ışığı göstermiş size. Aceleye getirip apar topar hazır olmadığınız bir evliliğin içinde bulmayın kendinizi.

Bekleyemeyeceksen, sen de beni oyalama deyin. Eğer önceliği sizin mutlu olmanızsa, önce borcunu harcını halletsin, size huzurlu bir evlilik sunsun. Çok pişman olursunuz sonra, daha evliliğinizin tadını çıkaramadan, o kıyafeti alma, bu kadar para harcama, ne kadar çok deterjan kullanıyorsun, maaşın kadar konuş laflarını duyarsınız.

bir de lütfen hayatınızda daha 4 aydır var olan biri için bu kadar ciddi şeyler düşünmeyin. Bırakıyorsa bıraksın zaten. Bir erkek evlenmeyi düşündüğü kızın peşinden koşmuyorsa, bir şey çıkmaz o evlilikten.

bence de erken ama bana en baştan benim niyetim sonunda evlilik dedi.
Tabiki ben de yardım edicem ama bazı şeyleri de erkeğin yapmasını beklerim çünkü kendini evliliğe hazır hissediyorsa evlenmek istiyorsa bişeyleri de göze almalı bence.
Malesef düğün ve ölüm parayla. Parası yoksa hele bir de borcu varsa üstelik 4 Aylık bir ilişkide. Ya çok saf ya da çok kurnaz.

😲😲😲😲aboooo üstüne sanami para biriktir diyor.. sende düğün umrumda değilsin diyosun.ama evlenince gayette umrunda olucak.sirf sana borç var dediği için düğün umrumda değil diyorsun bence..kaç git ya . şimdiden noldunu belli etmiş

Ben de çalışıyorum onun fikri şu arabayı satıp borçları kapatacak eşyaları balayı düğün vs beraber ödeyeceğiz. Ama oturmak istediği yer ailesine yakın olmalı bu da ayrı bir sorun arabasız zor benim birikimim var ama ben bana bir bilezik bile takmak istemeyen birine birikimimi sermek istemiyorum
Senaryo gittikce kötülesiyor 🙄

Bir de sizin gibi masum kızlar gördüm ben etrafımda, hissettiklerini aşk zannedip kendilerini ziyan edeN. Eğer akıllıca düşünmezseniz, maalesef bizim burada anlattıklarımız boşa gidecek, siz çok seviyorum delikanlılıklarına inanacaksınız.

aşk denen şey mantıktan ayrı değildir. Mantığa aykırı da değildir. Mantıklı olarak düşünün geleceğinizi. Sizi harcayacak adamlarla devam etmeyin. Siz harcanırsınız.

4 aydır tanıdığın biriyle evlenilmez, patır kütür, borç harç hiç evlenilmez.

Back
X