Evlenmek istiyor fakat hiçbir hazırlığı yok

Ben olsam bana verdiği yüzüğü çıkarır eline veririm.sen belirsiz bir durum için bu yüzüğü benim parmağıma takamassın.Derdim illede evlenelim evlenelim değil sen bu yüzüğü taktın arkasını getirmedin.Getireceğin zaman takarsın halen ilşkimiz devam ederse kusura bakma derim

Annesine kardeşine bakması güzel bişey.fakat onlar yüzünden seni ve geleceğini ihmal etmesi bilmiyorum yaa çok ilginç yanii. ben olsam bu adamla evlilik kararını bayağı bir düşünürdüm ileride de sorun olacak gibi geldi bana

Son düzenleme:
gerçekten evlenmek isteseydi daha kararlı davranırdı
bence sizde evlenelim evlenelim diye diretmeyin.
önce ben bu adamla ilerde mutlu olur muyum
ne gibi sorunlar çıkar gibi sorular sorun kendinize

sende haklisin aslinda ama yani arkadasin bahsetti cocukta icraat yok yani ailesiylede alakali degil kendini hazirmi hissetmiyor nedir acaba:26:

kaç.

ciddiyim
hem de arkana bakmadan kaç.

aslında suçun tamamı annesi ve kız kardeşinde.ne kadar bencilce davranıyolar sadece kendilerini düşünüyolar.özellikle annesi birazda oğlunu düşünmeli hemde çalışıyomuş.yaa ben kendimi düşünüyorumyarın birgün bizde evlenicez çocuklarımız olcak kayınvalide olcaz inş . büyük konuşmayım ama ben yemem içmem çocuklarım için herşeyi yaparım yeterki onlar mutlu olsun.anne baba olmak bu yüzden bu kadar zor diyoruz işte.çocuklar anne babayı düşünmez, anne babanın çocuklarını düşündüğü kadar ama sizdede tam tersi canım yaa.çok kızdım gerçekten bencil kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlara laf anlatmak zor.erkek arkadaşında napsın oda iki ara bi derede kalıyodur yazık hakkınızda hayırlısı canım

canım yazdıklarını okuyunca içimde birşey cız etti Biz güvenmek istiyoruz karşımızdakine belki yıllardır bize çizilen erkek imajı yüzünden... Bende hep aynı şeyi düşünürüm eğer bir erkek evlenme kararı alıyorsa, arkasında da durmalıdır. Sadece yüzük takıp başı bağlı gözüksün deyip karşısındaki kadını sahiplenme numarası yapamaz. Hem maddi hem manevi ne gerekiyorsa yapmalıdır. Tutup sana kredi çekemem deyip kız kardeşi için çekebiliyorsa seni ailesi olarak görmüyor demektir. Oysa evlilik yeni aile değil mi? Eğer aile,sahiplenme yada baba rollerini bu kadar benimsediyse ailesine ben bu kadını seviyorum deyip rest çekebilme lüksü de vardır. Peki kimse ailesini sokağa atmamalı, sorumluluklarından da vazgeçmemeli buna katılıyorum ama sana olan sorumlulukları ne olacak?

İlişkini tekrar tekrar değerlendirmeni rica ediyorum, evlenip mutsuz olacağına belki burada noktalamak daha hayırlı olacaktır.

Önceliği ailesi olan bir erkek her kadını korkutmalı bence.
Ya göz göre göre kabul edeceksiniz ya da hoşçakal diyeceksiniz.

Bencede arkana bile bakmadan kaç.İleride neler yaşayacağın şimdiden belli.Erkek arkadaşınızla evlenirseniz anne ve ablasıylada evlenmiş olacaksınız.Bunu şimdiden belli ediyor.Şahsen ben okurken bile bunaldım.Belki benim yapımdan kaynaklanıyordur.Ama ben böyle biriyle asla mutlu olamazdım.

evet çok haklısınız.onu seviyorum ama mantıklı davranmam gerektiğinide çok iyi biliyorum.bana geçen gün dediği şey çok manalı geldi.bana dediki kardeşim okulu bitirip ayaklarının üzerinde durana kadar ben onlara destek olmalıyım dedi.bu beni çok düşündürüyor.ki kardeşi bu yapılanların hakkını ödeyecek biri değil.ya ben çok fedakarım.yada aptalım.aynı durumda olsaydım ben abime mutluluk seninde hakkın sen kur düzenini allah korusun zaten ben yada annem düşerse bir gün sen zaten bize elini uzatırsın düşünce hatta düşmeden derdim.ama herkez kendi halinde ama en çok kızdığım ailesinden çok kendisi.asla hayır diyemeyen birisi.ve inanın benim kadar cesur değil.bundan bır ıkı ay önce kavga edip ayrılmıştık ben ayrılalım demiştim.ama 2-3 hafta sonra barıştık tekrar ama ailesi şuan barıştığımızı bile bilmiyor.sadece görüşüyoruz demiş.korktuğu nedir bilmiyorum.benim annem de olayları biliyor ama ben arkasdında durabiliyorum.konuştuk hallettik diyorum ki annem bir çok şeyide bilmiyor inanın.söylemiyorum.ama o aynı kafada değil.buda canımı çok sıktı.artık yoruldum.hemde çok

gerçekten söyledikleriniz benim için çok önemli.vakit ayırıp bana cvp yazdınız.allah razı olsun.çok tşk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…