hissettiklerimi anlatacak kelimeleri bulamıyorum.
hayatımda biri var 1,5 sene oldu.aslında konuyu çok uzatmayacağım.şimdi bu adam benle evlenmek istiyor.ama tam 1,5 senedir hiç bişi yapmadı.tamam maddi gücü çok fazla yok ama en azından bi adım atamazmıydı.. evde 3 kişi yaşıyorlar annesi kız kardeşi ve kendi.annesi hasta bakıyor ve onun bana dediğine göre günde 150 tl falan alıyor GATA da çalışıyor ve yıllardır o işi yapıyor annesi...kardeşi avukatlık bürosunda çalışıyordu kız söylemişti aldiği aylık 1000 tl falandı.kendı de finans sorumlusu oda alıyo 1400 falan.evde kendilerine ait.ama nasıl oluyorsa hiç paraları yokmuş...bende biliyorum kız kardeşi de anneside eve hiç para vermiyorlar.ben ona dedimki kredi çekelim bende yardım edeyim bi an önce evlenelim dedim kredi çekemiyorum ben banka vermiyo demişti.neyse şimdi kardeşi işten çıktı üniversiteye gidiyor hemde özel okul.yıllık 6 bın tl ödenecekmiş. bana dedıkı kredı cektım..eee neden dedım kardesının okuluna vermıs bende çıldırdım ya bu kız yıllardır çalışıyo neden kendi ödemiyo okul parasını dedıgımde bana dıyokı parası yokmus bende mecbur kredı cektım dedı.şimdi ben kızmakta haksızmıyım bu bır ıkıncısı aılesı bızı biliyor evlencez ya güya kadın diyorki yüzüme bana güvenmeyin benim param yok kendinize göre plan yapın.bu ne demek ya insan böyle dermi.hemde tek oğlu var.
şimdi aradan aylar geçti benimki servis işine girdi krediyle falan ortak araba aldılar servis çekeçekler falan.adama hadi artık bir iki ay içinde evlenelim diyorum o hala du bi önümüze bakalım diyor.tmm haklı iş kurdu falan bende dedimki ozaman seneye evlenelim sende düzenini kurarsın para biriktir dicem ama o malesef mümkün değil dedim.(çünkü ailesine vermekten kendine bişi yapamıyor) bana dediği şey aynen şu napim yani annemi kardeşimi sokağamı atayım yokmu sayayım onlara bakmak zorundayım dedi ne alaka anlamadım sanki ben ona aileni at demişim gibi..artık midem bulanıyor.bu kadar salak olmasına dayanamıyorum.ben bugün gerçekten onunla evlenmelimiyim diye iyice düşünmeye başladım....çünkü o önceliğini seçmiş.benim zoruma giden ne annesi neden kardeşi onu adam yerine koymuyor yemin olsun.sadece abi para ver yada oğlum para ver mantığı var onlarda bende bunu anlamıyorum bunu bile bile hala geleceğini,geleceğimizi erteliyor.en çok bu zoruma gidiyor..evlendiğimizde daha fazlasını yaşamaktan korkuyorum.
annesi yada kız kardeşi tabiki onun için önemli olmalı.ben ona at aileni demedim hiç aslada demem benimde ailem var.ben sadece ona dedimki madem evlencez ve ailende bunu anlasın ve sende bizim için bişiler yap artık dedim benim tek derdim bu ama o herzaman önce ailem diyor.bide ne annesi nede kardeşi para dışında onunla alakaları yok kafalarına göre yaşıyorlar ne ona hesap veren var nede onun hayatına saygı duyan var sadece onu öde bunu öde onu al bunu al yemin olsun başka hiç bişi yok..bende bunu görsün kafasını kullansın istiyorum.yanlışmıyım allah aşkına yaa