sadece aşk yetmiyor
aynı eve girince işler değişiyor. kaç yaşındasınız?
hmm evet yasin cok kücük olamasada bence evlenmek icin erken bir yas
ailenin gerekcesi ne peki neden istemiyorlar sadece yas sorunumu
ama söylede bir gercek var ailesinin onayini almayipta evlenen hic mutlu cift görmedim ben ailen olmaz diyorsa vardir bir bildikleri
Bence de yaşın küçük daha. Ya tamam seviyor olabilirsin ama ne bileyim bu yaşlarda verilen kararlar çok sağlıklı olmayabiliyor.
Çünkü hatalar nedense hep bu zamanlarda yapılıyor. Acele etmek, ne pahasına olursa olsun sonuna kadar gitmek felan. Sonradan pişman olmak da var.
İyi düşünün bence...
sadece aşk yetmiyor
aynı eve girince işler değişiyor. daha çok küçüksünüz
büyük ihtimalle ilk aşkınız... bence ilk aşklarla evlenilmemeli
ailemin olmaz diyişinin nedeni önce yaşım.. sonrada birebir tanıştırmadım hiç.. ailemle o aşamaya gelemedik.. bir de sorun ben üniversite bitirdim erkek arkadaşım açıktan okuyor.. bunu sorun ediyorlar.. yani arasak çok sorun var.. onları bi şekilde ikna etmek istiyorum... çünkü ileride sizin yüzünüzden demek istemiyorum..
bence ailen haklı daha erken en azından 25 kadar bekle bence.hem evlenip ne yapacan allah aşkına ya evlenenler bin pişman.insan bekarken evliliği dikensiz gül bahçesi sanıyor ama öyle değil işte bekarlık sultanlıkmış ahhhhh.şimdiki aklım olsa en az 30 kadar beklerdim.
Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..
sadece aşk yetmiyor
aynı eve girince işler değişiyor. daha çok küçüksünüz
büyük ihtimalle ilk aşkınız... bence ilk aşklarla evlenilmemeli
Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?