Evlenmek istiyorum ama bana destek olan kimse yok:(

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.. onun ailesinden herkes biliyor ve istiyor.. benim de annem ablam babanem vs biliyor babam ve amcalarım bilmiyor.. bu yaz artık en azından bi söz fln yapalım diyoruz ama bana destek olan kimse yok annem ben karışmıyorum diyor, ablam daha erken diyor, babanem de istemiyor.. daha yaşın küçük önüne niceleri gelir diyor.. kafam çok karışık.. ısrarla istiyorum çünkü insan hayattan başka ne ister ki.. yanında mutlu muyum, huzurlu muyum evet evet evet yani.. en azından ileride sorun olsa kendim ettim kendim buldum derim.. evin bu konularda ki reisi babanem herkes önce ondan onay alır.. ama benim yanımda değil malesef.. ne yapacağım ben? babamla bire bir kendim konuşsam biraz sert yapısı var. daha yaşın ne fln der garanti.. babam kabullense amcalarım onu vaz geçirir.. karmakarışığım arkadaşlar.. nolur yardım edin.. aman kaç fln demeyin çünkü o işe karşıyım.. ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum.. lütfen yardım

sadece aşk yetmiyor

aynı eve girince işler değişiyor. daha çok küçüksünüz

büyük ihtimalle ilk aşkınız... bence ilk aşklarla evlenilmemeli

Son düzenleme:
hmm evet yasin cok kücük olamasada bence evlenmek icin erken bir yas
ailenin gerekcesi ne peki neden istemiyorlar sadece yas sorunumu
ama söylede bir gercek var ailesinin onayini almayipta evlenen hic mutlu cift görmedim ben ailen olmaz diyorsa vardir bir bildikleri

sadece aşk yetmiyor

aynı eve girince işler değişiyor. kaç yaşındasınız?

aşk yetmiyor doğru ama sevmediğim biriyle evlensem nasıl olacak? huzurlu olamam ki.. en azından sevdiğim, güvendiğim adamla evlenmek istiyorum.. pişman olacaksam böyle olayım.. sevmediğimle evlenipte pişman olmaktan iyidir diye düşünüyorum.. ama malesef sorunlar bitmiyor işte.. destek olan yok

bence ailen haklı daha erken en azından 25 kadar bekle bence.hem evlenip ne yapacan allah aşkına ya evlenenler bin pişman.insan bekarken evliliği dikensiz gül bahçesi sanıyor ama öyle değil işte bekarlık sultanlıkmış ahhhhh.şimdiki aklım olsa en az 30 kadar beklerdim.

Bence de yaşın küçük daha. Ya tamam seviyor olabilirsin ama ne bileyim bu yaşlarda verilen kararlar çok sağlıklı olmayabiliyor.
Çünkü hatalar nedense hep bu zamanlarda yapılıyor. Acele etmek, ne pahasına olursa olsun sonuna kadar gitmek felan. Sonradan pişman olmak da var.
İyi düşünün bence...

ailemin olmaz diyişinin nedeni önce yaşım.. sonrada birebir tanıştırmadım hiç.. ailemle o aşamaya gelemedik.. bir de sorun ben üniversite bitirdim erkek arkadaşım açıktan okuyor.. bunu sorun ediyorlar.. yani arasak çok sorun var.. onları bi şekilde ikna etmek istiyorum... çünkü ileride sizin yüzünüzden demek istemiyorum..

Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..

sadece aşk yetmiyor

yok ilk aşk değil.. önceleri çocuklukmuş.. onunla büyüdüm.. herşeyi onda öğrendim hala da öğreniyorum..

oyleyse bence ise ailenle tanistirmakla baslayabilirsin en azindan onlarin da evleneceginiz adam hakkinda daha net düsünceleri olur
aileden kimsenin tanimadigi bir adam bence onay vermemeleri gayet normal yinede cok iyi düsünmeni öneririm biz kadinlar bir an önce evlenembilmek icin cok sabirsizis
evlilik hicte öyle disardan göründügü gibi toz pembe degil malesef

Aceleye hiç gerek yok tatlım.Nişan,söz bunlar çok güzel şeyler elbette.Ama her şey zamanında.Ve ben daha zamanı olmadığını düşünüyorum,hele ki senin anlattığın durumda.Şartlar olgunlaşınca kimse kızını evde bırakmak istemez.

isteğim hemen evlenmek değil zaten.. sadece ciddi olduğumuzu bildirmek istiyoruz.. tanışsınlar istiyoruz.. hani sonradan bu bununla gönül eğlendirdi olmasın diyo erkek arkadaşım..tmm yine kararı ailene bırakalım ama en azından ben ciddi olduğumu belirtebileyim diyo..

peki evlenirseniz birliktemi yasayacaksiniz ailesi ile

sadece aşk yetmiyor

küçük olabilir tabi daha erken ama neden olmasın ki insanın ilk aşkıyla evlenmesinden daha güzeli var mı ya:)

peki evlenirseniz birliktemi yasayacaksiniz ailesi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…